Geen widgets gevonden in de zijbalk

De Belgische huisarts Clo Cornelissen hangt een gevangenisstraf van 6 maanden boven het hoofd voor… het niet dragen van een mondkapje. Haar advocaat Michael Verstraeten staat aan de desk en vertelt ons meer over de situatie in België.

De uitzending van blckbx today op 4 juli is terug te zien:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-04

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

18 gedachten over “Michael Verstraeten: "Huisarts loopt risico op 6 maanden celstraf voor weigeren mondkapje!"”
 1. Schande, wat een wereld!!! Van door Schwab geïnfiltreerde regeringen en parlementen!!!!
  Vol trots door hem verteld! Landverraad!

 2. Ja hoor daar gaan we weer. Je weet van te voren dat je de weet overtreedt, of je het er nou wel of niet mee eens bent.
  Laten we er eens van uit gaan dat de mondkapjes niet goed werken. Dan nog is het gewoon de wet en als je die overtreedt moet je achteraf niet gaan janken dat het gevolgen heeft. Je wist waar je aan begon.
  En zo erg is het niet om een mondkapjes te dragen.
  “if you can't do the time don't do the crime”
  Niet zo kinderachtig doen en gewoon de gevolgen dragen als een man.

 3. Welke straf krijgen politici de het WEF een terroristische organisatie bezoeken. Het doel van het WEF is landen politiek te beïnvloeden en ontregelen door angstzaaien en opruiing en indimideren. Politici die deze organisatie bezoeken nemen deel aan land verraad en aan een terroristische organisatie. Zie de grondwet.

 4. Wie wil er nog huisarts zijn? Ze moeten zwijgen over goede medicatie tegen corona en mogen ivermectine niet off label voorschrijven. Er wordt ze wijsgemaakt dat mRNA prikjes weinig tot geen bijwerkingen hebben en de administratie groeit ze volledig boven het hoofd. Ze zijn slaaf van de politiek en de globalisten geworden.

 5. 'Schoenmaker blijf bij je leest!'. Medisch advies komt van een arts, niet van een bakker, rechter of politicus. Wetenschap dient politiek neutraal te zijn en te blijven, gefundeerd op objectieve wetenschap die wordt onderbouwd door wetenschappelijke bewijzen te leveren, die vervolgens ONGEHINDERD getoetst kunnen worden op accuraatheid door de internationale wetenschappelijke gemeenschap. Het feit dat deze arts gevangenisstraf boven het hoofd hangt voor het uitoefen van haar vak op basis van die wetenschappelijke standaard is ronduit triest te noemen. Daar komt nog bij, dat de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens duidelijk is, in het bijzonder artikel 30, waar duidelijk wordt aangegeven dat geen gezagspersoon of autoriteit het recht heeft wetten door te voeren die afbreuk doen aan de 29 artikelen die zijn opgenomen in de verklaring.

 6. Wat in de scholing van een rechter maskt een rechter competent om uitspraken te doen die op het niveau van wetenschapsfilosofie liggen? Antwoord: NIETS.

 7. Ja nogmaals ikzelf 68 jaar jong de jongste in onze straat. Geen ziekte of doden door corona mijn schoonmoeder is 92 jaar jong nog nooit ziek geweest in die tijd

 8. Ja corona maffia geld geld geld geld geld geld geld geld geld geld geld geld geld geld geld geld geld geld griep griep griep niets anders

 9. Hahaha wat een idiote regime doet alsof het overheid is. Zelf een tandarts en heb het in +-50% vd gevallen geweigerd te dragen niet omdat ik niets te doen heb maar omdat ik na 12 maanden onzin inzag dat het geen effect had en mij in het werk meer hinderde dan dat het hielp. Echter de meerderheid van de collegae is tot begin van dit jaar doorgegaan ermee uit angst terwijl ze een voor een ziek werden vancorona terwijl ze gevacineerd waren. Best bizat om dit hoeveelheid aan massa psychose mee te maken bij de mensen waarvan je zou denken dat ze kunnen nadenken. Diep triest en zeer gevaarlijk om ondergeworpen te zijn aan een juridische en politieke definitie van gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *