Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #238 van woensdag 1 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-01

Oud-Kamervoorzitter Khadija Arib zou zich volgens anonieme meldingen grensoverschrijdend hebben gedragen. Wat zegt het onderzoek hiernaar dat afgelopen dinsdag verscheen?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

20 gedachten over “Meningen verdeeld over rapport Khadija Arib”
 1. Arib is een PVDA vrouw met twee paspoorten en v der Berg ook, beiden van Marokkaanse afkomst.
  Beiden zouden niet in het parlement moeten zitten.
  Maar mocht ik kiezen tussen deze twee, Arib is mijn keuze, charmante vrouw.

 2. Vieze spelletjes daar in den haag…ze kunnen beter wat meer voor ons gaan doen waar we ze voor betalen anders zullen we dat zooitje eens ontslaan daar

 3. Vals serpent ,waard geen cent , karakterloos , op Arib boos , zonder bewijs , bergramp onwijs , storm in glas water , bergramp slaat flater , gaat af als een heks , vooralsnog veel geks , onderzoek belachelijk , situatie hachelijk, niet goed voor kabinet , het geheel verkeerde zet . geen reden tegen Arib gevonden , bergramp moet weggezonden , niet zonder goede straf , o wat gaat bergramp af.

 4. Vera Bergkamp, karma is a Bitch! Je bent ontmaskert als vals, onbetrouwbaar, leugenaar, stiekem, en gebaseerd op dit alles ben je tot nog veel meer valsheid in staat. Goed dat we weten hoe je werkelijk bent!

 5. Die voetballer van NEC die afgelopen weekend op het veld neerviel en afgevoerd is blijkt nu myocarditis te hebben. Je verwacht het niet na al die vaccinatie rondes.

 6. Vera wordt wel heel verdacht zo of is het mogelijk gewoon onkunde van haar kant. Of is er informatie die wij niet kennen, maar met alleen stemverheffing komen als kritiekpunt is nog minder dan niks. En dat na een lang en zorgvuldig onderzoek!….hmmm vreemd allemaal. Ik gok op onkunde van Vera ….de andere optie (bewuste actie) zou het democratisch gehalte in NL er nl. heel slecht uit laten uitzien. Corona was nl. historisch een zeer grote gebeurtenis, die goed onderzocht dient te worden. Zonder beïnvloeding 17:37 .

 7. Dit is het niveau schijnbaar tegenwoordig. Net een kleuterklas. De paar nog ogenschijnlijk oprechte mensen die er nog zitten om tactische redenenen eruit werken. Anoniem ook nog. 🤡🌎

 8. Dat hele onderzoek riekt naar bedrog. Ik hoop van harte dat Arib standvastig blijft en de onderste steen boven gehaald wordt.

 9. D'66 is hier heel goed in samen met hen bevriende media. Precies hetzelfde meegemaakt en de instigator van D'66 maakte na het onderzoek prompt promotie. Smeerlappen zijn het! Trouwens Hoffmann is wel een deskundig en eerlijk bureau, maar dit soort oneigenlijke aantijgingen zijn extreem moeilijk te verifiëren. Als je ten onrechte op de korrel wordt genomen en de media hebben hun guillotine al klaar staan ben je volstrekt kansloos. Werk dus nooit mee aan zo'n onderzoek als je al en publiek geslacht bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *