Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #299 van vrijdag 5 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-05

De NAVO bestaat deze week 75 jaar. Bijna dagelijks betogen leger-officieren in de media de ‘noodzaak’ van dit verbond. NLP-deskundige Igor van Kaam stond stil bij de oorlogsretoriek van dit media-offensief en de impact ervan op onze samenleving.

Desk: hoofdredactrice van de Eigenwijzer Fiona Zwart, NLP-deskundige Igor van Kaam, futurist Christian Kromme
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – / blckbxnews
Facebook – / blckbx.tv
Instagram – / blckbx.tv
LinkedIn – / blckbxnews
TikTok – / blckbx.tv

#blckbxtoday #navo #nlp

21 gedachten over “Mediaoffensief NAVO verklaard”
 1. Internationaal strafhof is een lachwekkend begrip omdat het extreem selectief is!!! Waar was de internationaal strafhof toen Amerika Afghanistan, Irak, Lybië, Joegoslavië, etc. aanviel en miljoenen mensen vermoorde???
  En waar is de internationale strafhof m.b.t. de Israëlische misdadige genocide in Gaza???
  Dit is puur desinformatie van de Westerse regimes om hun bevolkingen te misleiden te herspoelen dat Rusland alleen agressie voert en dat Westen onschuldige vredesduiven zijn!!!

 2. Navo is de reden van alle oorlogen…………..en even voor de duidelijkheid ze zijn juist bezig steeds meer vrijheden weg te nemen.

 3. Wat kunnen we verwachten in aankomende tijd als men een bijbel leest ??stel je voor rusland is de symbolisch koning van het noorden. Daniel 11 vers 40 staat :
  In de tijd van het einde zal de koning van het zuiden met hem in botsing komen. De koning van het noorden zal met wagens, ruiters en veel schepen op hem afstormen. Hij zal de landen binnentrekken en er als een vloedgolf doorheen razen.(Einde citaat ) Een vloedgolf is niet te stoppen.ook niet met de onnodige miljarden uitgaves van de EU .

 4. Kunt veel kritiek op Rusland hebben en terecht, maar link met WO2 lijkt mij überhaupt niet handig.

  Gezien de vrees van Europa en nazi Duitsland vooral het gevaar dat in Moskou zou zitten.
  Terwijl uiteindelijk Moskou (samen met Washington als bondgenoten) Europa bevrijden van het kwaadaardige regime dat zich in Europa genesteld had – waar bovendien veel Europese partijen zich bij aansloten om alleen samen een vuist tegen Moskou te maken

 5. Beste gegadigden,

  Westerlingen en Aziaten zijn geen moderne mensen ras!

  Maar pre diluvium nephilim Neanderthal Denisovan hybrides bastards!

  Dat is niet humaan maar een dier jullie redeneren niet jullie gebruiken je reptielen brein terwijl wij een vogel brein hebben met meer neuronen.

  Vecht vlucht lust.
  Daarbij zijn jullie jager verzamelaars.

  Jullie lopen op Windows xp.

  Wij zijn moderne mensen ras!

  The percentage of Neanderthal DNA in modern humans is zero or close to zero in people from African populations, and is about 1 to 2 percent in people of European or Asian background.

  Jullie gene zit niet snor!
  Jullie zijn hybrides bastards 55% sperma reductie in 40 jaar.
  1 op de 30 babies komt niet natuurlijk ter wereld.

  According to the new findings, published in Genetics this month, Neanderthal genomes were rife with harmful DNA that significantly reduced the species’ fitness. The researchers conclude that Neanderthals were roughly 40 percent less fit than modern humans, meaning they were less likely to produce offspring.

  That’s not surprising. By the time early humans arrived in Europe, Neanderthal populations were relatively small. Closely related individuals would have mated, allowing harmful mutations to accumulate in these groups. Indeed, the influx of fresh DNA that came from interbreeding with modern humans likely slowed the Neanderthals’ decline

  Jullie zijn hybrides bastards onmensen inhumaan.

  Dit is een aanklacht tegen jullie bestaan op aard wat gehoord wordt.

  Jullie komen uit een uitgestorven lijn ( op die paar "big foots "na) de Neanderthalers en Denisovan.

  Jullie staan op het punt hun te volgen het duurt niet lang voordat jullie letterlijk prooi zijn in de wereld voor engelen en heiligen en vijanden.

  Cain werd beschermd nadat hij Abel doodsloeg.
  Cain vreesde vermoord te worden maar een ieder die Cain wat aandeed kwam 7 keer ter val zoals ik.

  Cain zijn nr is 666.

  Jullie zijn Cain. Gevallen engelen+ Cain = Nephilim= Neanderthal/ Denisovan.

  Jullie ⌛is bijna op, dan wordt er op jullie gejaagd.

  Jullie worden van aard gesaneerd.

  Ezekiel 35:6

   

  “Therefore, as I live, saith the Lord GOD, I will prepare thee unto blood, and blood shall pursue thee: sith thou hast not hated blood, even blood shall pursue thee.”

  ABRACADABRA

 6. kijk wat er met palestina is gebeurd,,, als Rusland Nederland aanvalt hoeven andere landen niet te helpen dat gebuerd er dus nedeland is Helemaal alleen

 7. Begrijp ik het nou goed….. heeft onze koning geschiedenis gestudeerd? ???? Was hij dan bij de colleges over Ukraine en oost Europa en Rusland afwezig???? ❓‼️

 8. De eerste gedachte wat me hier binnenschiet is wie is nu begonnen met landje pikken. Het landje pikken is door de NAVO aan de grens van de Russen begonnen. We weten reeds sinds de tweede wereldoorlog dat in Berlin reeds tussen het oosten en het westen geen normale verstandhouding waren. De eerste stelling is dat in 1983 er bijna een derde wereldoorlog was, en dat weet de NAVO. We weten ook dat Amerika en het westen daar de oorzaak ervan waren. De Russen waren voorbereid op een aanval en om terug te slaan. Daarmee toont het weer aan dat de NAVO de agressor is. Onze koning Willem is gewoon medeplichtigen aan deze oorlog en aan de vaccinatie en AI cultuur. We kunnen stellen de Achterlijke Idioten technologie voor zwak begaafde en hoog geleerde malloten gewoon het westen helpt. Poetin heeft gewoon het gelijk op zijn zijde. Rusland heeft nooit deelstaten gehad. Dit grijpt het westen aan. Rusland is van oudsher een land van Vikingen stammen, tsaren en partijleiders. Dat was altijd zo. Ook toen Rusland in 1990 niet zo sterk was is deze status nooit opgeheven door Boris Jeltsin. Het westen grijpt dit steeds aan om hun gelijk te halen. Duitsland is bij de samenvoeging eerst naar Jeltsin gevlogen. Bondskanselier Kohl heeft hemel en aarde moeten bewegen om de Russen te overreden om Duitsland terug te geven. Daarvoor werden toezeggingen gedaan. Deze waren samenwerking met de NAVO, geen uitbreiding naar het oosten en betrekking bij de westerse bondgenootschappen. Deze toezeggingen zijn gedaan namens Europa en Amerika. Nu draaien ze alles om. Oekraïne was nooit een vrij land. Het enige wat er ooit is gezegd in Rusland kwam uit de mond van Lenin. Lenin zei men wil dat ik het een naam geef. Dat mogen ze hebben. Ze krijgen de nam Oekraïne. Dat letterlijk betekend mensen aan de grens. Waarom een grens als het een onafhankelijke land is. Mij lijkt het toch heel duidelijk dat het westen de oorlog gewoon wil.

 9. Navo is nooit een pro vrede organisatie geweest. Deze mannetjes zoals Bauer willen ook brood op de plank en vrede maakt hen brodeloos.

 10. Ollongren,, er zijn echt geen tekenen dat Poetin wil stoppen
  Tja dat is niet zo gek he Ollongren , zolang jullie hem blijven aanvallen en treiteren .
  En over een paar jaar staan jullie hem weer de hand te schudden ( hypocrieten )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *