Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #280 van woensdag 21 februari 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-21

De Russische Poetin-criticus Alexei Navalny overleed vrijdag op 47-jarige leeftijd nabij zijn gevangenis. Zijn nalatenschap wordt in de media geprezen, maar hoe zit het met zijn schaduwzijde? Journalist en auteur Joost Niemöller deelt zijn kritische blik op de zaak.

Desk: Joost Niemöller, Elze van Hamelen en David Boerstra
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

20 gedachten over “Mediaframe overlijden Poetin-criticus Navalny?”
 1. Weet u, meneer Niemoller, die zogenaamde oorlog waarover u het heeft, die wordt niet gevoerd. U doet verslag van een film en bent daarom een filmrecensent. Die film wordt vertoond om ons arm te maken en te ontwapenen. Zo kunnen we met slechts één kuch worden geknecht

 2. Wat is het commentaar op de dood van Navalny? De schuld van het westen misschien BLCKBX? Nieuw frame? Wat voorspelbaar allemaal

 3. Het is gewoon heel vervelend dat Putin oppositie uit sluit. Maar ik zie ze vrij ongemoeid over ons denken. Dus om nou emotioneel te worden over dit hele gedoe, nee absoluut niet. Ik hoop dat zijn naasten zo vrij mogelijk kunnen blijven bewegen en leven. En die Putin, die krijgen we nog wel. Slaap lekker.

 4. En Julian Assang dan van Wiki leah? Vrijheid voor de Westerse pers. Gisteren rechtzaak. Slim van Westen, deze afleiding en alle media focus op Putin (Navalny)..het Oosten te houden👍

 5. Erg irritante presentatrice van dit programma, heeft de neiging om de gasten niet uit te laten praten en overal door heen te tetteren. Komt amateuristisch over. Erg hinderlijk.

 6. Reputatie is niet iets wat je hebt, maar wat gemaakt wordt. Vooral media leveren daar vaak ten onrechte het nodige aan bij.

 7. Ik denk dat er maar heel weinig mensen zijn, die bevrijd kunnen worden uit de psychologische cocon waar zij in zitten.

 8. Sinds 1947 is de CIA in Oekraïne actief. 
  Na WW2 gingen de nazi's werken voor de Verenigde Staten. Waaronder Reinhard Gehlen. Hij was het hoofd militaire inlichtingendienst van de Wehrmacht aan het Oostfront tijdens de WO. Eind 1945, aan het begin van de Koude Oorlog, wierf het Amerikaanse leger hem aan om de Gehlen-Organisatie op te richten, een spionagenetwerk dat zich focuste op de Sovjet Unie. De organisatie zou voormalige militaire officieren van de Wehrmacht, de voormalige inlichtingenofficieren van de Schutzstaffel (SS), de Gestapo en de Sicherheitsdienst (SD) in dienst nemen. Als hoofd van de Gehlen-Organisatie (met vele oud nazi's) zocht hij samenwerking met de in 1947 opgerichte CIA, wat ertoe leidde dat de Gehlen Organisatie uiteindelijk nauw verbonden raakte met de CIA. 

  De Gehlen-organisatie werkte tot 1956, waarna het overging in de BND (Duitse inlichtingendienst). Reinhard Gehlen werd president van de BND en bleef tot 1968 het hoofd. 

  Dat verklaart de diepgewortelde nazi-verheerlijking binnen de Oekraïense bevolking en de Maidan coup in 2014, waarna de installatie van het huidige Kiev regime volgde. Dit alles werd zorgvuldig georkestreerd. Zo ook de anti-Rusland propaganda die nog steeds door het westen wordt gebruikt als 'tool' om hun oorlogen te blijven voeren.

  The CIA – 70 years in Ukraine – Douglas Valentine

 9. Al die achterlijke westerse leiders hebben geen bewijs dat poetin achter de dood van die man zit daar heeft poetin helemaal geen belang bij ik denk eerder de cia of mi6 die hier achter zitten

 10. navalny was ultra rechts en had een diepe haat jegens buitenlanders. samen zijn met neo nazis tijdens demonstraties, was toch door en door slecht. is mijn indruk ! en dan dat gezicht van ursula von der leyen ? zo veelzeggend.

 11. Schandelijke suggesties. En zelfs al zou Navalny een CIA agent zijn, ingezet om het regime van Putin te ondermijnen, is het dan ok om hem ergens jn Siberië gevangen te houden en te vermoorden?

 12. Navalny was een terrorist. Daarom zat ie in Siberië opgesloten. Het door en door verrotte en totaal corrupte westen spelen weer gevaarlijke spelletjes en houden zich puur bezig met anti Russische propaganda. Het westerse blok is tegenwoordig niets meer dan een zielig zootje losers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *