Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat: Langere termijn coronabeleid
16 mei 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Eindelijk eens kans op wat tegengeluid, weliswaar pas op het einde van deze meeting, maar beter dan niets.

14 gedachten over “Maurice de Hond krijgt in de Tweede Kamer kans om zijn standpunt uit te leggen. Traversari er tussen”
  1. We hebben zoveel ambtenaren. Adviseurs managers enz. Waar zijn de werkers. En ze veroorzaken alleen maar chaos . Dus de agenda.

  2. Maurice de Hond heeft helemaal gelijk als het gaat om de verspreiding van virussen. Waar hij echter niet aan wil is dat het voor de beleidsbepalers, aangestuurd vanuit globalistische machtsstructuren, helemaal niet de bedoeling is dat er een oplossing komt. De wereldleiders zeggen het zelf. Covid was en is "de golden opportunity" om grote veranderingen door te voeren, waarbij digitalisering en het optuigen van een controlestaat nodig is om te sturen naar de richting waar ze met de wereld naartoe willen, ondergebracht onder 17 substainable development goals. Dat is het belang waardoor de crisis voort moest duren…en het is nog niet afgelopen.

  3. zo een goed verhaal met feiten maar dat willen ze niet horen.helemaal afgemaakt en still standing maurice de hond .wat moeten we zonder helden als dit .

  4. Uiteraard heeft ventilatie ook effect. Maar het meeste effect is gewoon te verwachten van afstand houden en mondkapjes dragen. Pas nadat we dat deden, en zo de verspreiding via kleine druppeltjes sterk verminderd werd, werd het belang van verspreiding van corona via aerosolen belangrijker. Helaas snapt De Hond, die zichzelf (totaal onterecht uiteraard) als expert in van alles ziet, dat dan weer niet 🙁

  5. Eindelijk dringt het een beetje door. Hopelijk in de herfst geen stomme mondkapjes meer maar ventilatie in winkels en openbaar vervoer.

  6. Goed verhaal, zo zal het wezen. Maar het virus weg krijgen is natuurlijk niet hun doel, het virus is het middel om hun agenda uit te rollen dus we doen hier niets mee en gaan weer over tot de orde van de dag. Lockdowns, mondkapjes mensen uit elkaar drijven en bedrijven kapot maken

  7. Het ernstige gevolg van "Covid" is dat het ziekenhuizen reden geeft om de hele zorg op te splitsen, wat uiteraard tot capaciteitsproblemen leidt. Bijzonder is dat men dat met de griep niet doet. It's sickening.

  8. Na 2,5 jaar komen er eens mensen met verstand aan tafel. Waarom eigenlijk na 2,5 jaar?
    De grote vraag is nu… waarom is er nooit een maatregel genomen voor goede ventilatie? Dat zou een hoop onzin schelen in deze maatschappij. Ben benieuwd of er geventileerd gaat worden in het najaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *