Geen widgets gevonden in de zijbalk

BoerBurgerBeweging (BBB) van Caroline van der Plas staat volgens de peiling van Maurice de Hond op 18 zetels, slechts drie zetels verwijderd van de VVD. Hoe is deze groei tot stand gekomen? Maurice de Hond geeft ons een uitgebreide analyse.

Bekijk de hele uitzending van maandag 27 juni op onze website:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-27

—-

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

17 gedachten over “Maurice de Hond: "BBB staat nog maar 3 zetels achter op de VVD!"”
  1. Rutte's reactie op de acties van de boeren gisteren" dit kan niet, we zijn een beschaafd volk" . Helaas is onze regering niet beschaafd en alleen maar uit op de ondergang van Nederland.

  2. Ze is waardeloos omdat ze het verzonnen stikstof probleem bevestigd als zijnde waar. En dan staat ze te "onderhandelen" om de cijfers aangepast te krijgen. Caroline vd Plas komt uit het CDA !!! De enigste partij die de rug recht heeft is de FVD.

  3. Ze is niet betrouwbaar , ze heeft steeds tegen gestemd bij moties van Forum i.p.v samen te werken . En dan zeg ze het zij zo dan kies ze de kant van de coalitie of het WEF , want dat heeft ze nog steeds niet door . Want om de boeren geeft ze niet , dat heeft Gideon van Mijeren wel aangetoond dat ze door de mand viel . Ze is gewoon een wolf in schaapsklederen .

  4. daar heeft de regering weer een truckje voor hier stemmen kleur u vakje rood deponeer u stem in kliko en weg is de stem 🚛 kliko wordt geleegd door vuilniswagen en nieuwen kliko bak komt binnen met de regering stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *