Geen widgets gevonden in de zijbalk

Martin Bosma laat Bisschop weten helemaal KLAAR te zijn met Pro-Palestina protesten.

10 gedachten over “Martin Bosma laat Bisschop weten helemaal KLAAR te zijn met Pro-Palestina protesten.”
  1. Wij zijn klaar met die LUL van een Bosma!!!
    PVV MOET VERBODEN WORDEN!!!
    FREE PALESTINE!!!! 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸

  2. Het uitspreken van de leus die melding maakt van het bevrijden van Palestina van rivier tot de zee maakt nergens melding van het uitmoorden der joodse inwoners. Ik meen dat het betekend. Ruim de joodse staat israel op. En vestig er een staat waar zowel joden als palestijnen. Drussen, arabieren, kunnen leven in gelijkwaardige omgang met alkander. Het propageren van een joodse staat, is mijnsinziens een propagandistische oproep tot een racistische staat.
    Daar is elke vorm van verzet tegen geoorloofd.

  3. Ze vergeten dat Israël ook een stuk van Syrië geannexeerd heeft. Nee daar hoor je niemand over. Ik wil geen oorlog. Altijd de gewone man is de dupe. Ik wil vrede.

  4. Ben het vaak eens met Bosma, maar nu niet. Onderdeel van onze democratie is vrijheid van meningsuiting en het recht om vreedzaam te protesteren. Pro-Palestina protesten zouden toegestaan moeten zijn net als pro-Israel protesten. En daarbij mogen mensen roepen wat ze willen. Vrijheid van meningsuiting heeft alleen waarde als ook meningen waar je het niet mee eens bent zijn toegestaan. Natuurlijk moet een protest afgebroken worden zodra er sprake is van geweldpleging en/of vernielingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *