Geen widgets gevonden in de zijbalk

Fragment uit het debat van 29 maart. Het onderwerp was de:
Participatiewet / Breed Offensief
29 maart 2022
Plenair debat.

De Kort van de VVD is een kamerlid met een sterk verminderd zichtvermogen. Een hele goede zaak dat zo iemand wel kamerlid kan worden.
Een praktisch probleem hierbij is echter dat er nog geen oplossing is waarmee hij zijn ingediende motie voor kan lezen. Hij deed hier zijn best om dat zo goed mogelijk uit het hoofd te doen. Wat hij uitsprak week echter toch enigszins af van wat op papier is ingediend en daarom leest Bosma van de PPV vanuit zijn rol als voorzitter de motie nogmaals ten behoeve van een correcte verslaglegging voor.

24 gedachten over “Martin Bosma helpt slechtziende VVD'er de Kort met voorlezen motie over de participatiewet”
 1. Wat een voorzitter hadden we toch (al twee keer) kunnen hebben. Eloquent, respectvol en onpartijdig. Helaas hebben wij Vera Bergkamp.

 2. Zouden mensen, langdurig in de bijstand, misschien gewoonweg niet mee kunnen draaien, in een dolgedraaide wereld?
  Ook behoren de meeste daarvan, eigenlijk in een andere uitkering. Zo loopt dat gewoon in Nederland. Grijs gebied, dan rest de bijstand, kom je daar in terecht. Mensen zitten al met problemen en denken, sja, wat moet ik nu, het klopt wel niet, maar beter de bijstand als dakloos.

 3. Uhm veel mensen die langdurig vast zitten in de bijstand zijn over het algemeen net zo arbeidsongeschikt als iemand anders met een ziekte of beperking

  Maar ziek in de bijstand kom je nooit meer in aanmerking voor een ziektewetuitkering

 4. Een slechtziende VVDer, Volgens mij zijn alle VVders slecht in zien en horen, En ze vergeten ook zoveel! Waarom? een hutspot van sociopatisch gedrag, de wortels: ze zijn beter af dan de rst vh plebs, en de uien: ja een leugentje om bestwil, voor de smaak.

 5. slappe ouwehoer die de Korte en lult heel veel zonder inhoud ….dat soort trieste corrupte gasten behoren überhaupt niet in de regering te zitten

 6. Naar werk die niet bestaat begeleiden, of anders ze dwangarbeid opdringen en uiteindelijk ze een geld boete geven als ze dwangarbeid weigeren wat een vooruitgaan met die ongrondwettelijk participatiewet, die kamer lid is niet alleen slecht zien maar ook corrupt.

 7. Zo onrechtvaardig dat deze man niet de gekozen voorzitter is. Vieze achterkamerpolitiek tussen Kaag en Rutte heeft Bergkamp aan deze plek geholpen.

 8. Lang duurde bijstand trekkers begeleiden??😂😂 naar werk je moet ze verplicht deze mensen gaan nooit werken met jullie Papen en nat houden 🤔🤔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *