Geen widgets gevonden in de zijbalk

Markuszower (PVV) pakt Yeşilgöz aan! ‘Asielzoeker overgiet mensen met kokende olie!’

14 gedachten over “Markuszower (PVV) pakt Yeşilgöz aan! 'Asielzoeker overgiet mensen met kokende olie!'”
 1. Yesilkots gaat Nederland redden !!!! NEXIT NU en al dat TUIG vervolgen . Hoezo doorgeleiden ??? Lekker toch dit afschuifsysteem .

 2. Wat staat ons nog meer te wachten dan deze gruweldaad. Het zijn de ongeciviliseerde die onze beschaving ondermijnen. Het is de overheid die hier duidelijk aan meewerkt.

  Kijk wat er in Frankrijk al jaren aan de gang is. Bendes moslims die in Frankrijk wonen zijn in oorlog met de Franse Staat de Franse burgers. Het gaat hun niet om een moslim die bijna een politieman omverrijdt! Elke aanleiding grijpen ze aan. Om te plunderen te stelen en extreem geweld te gebruiken. De vraag is wanneer de Franse overheid dit soort oorlogen gaat beslechten met defensieve middelen. In Nederland is het ook al begonnen. Door oorlogsgebied in de straten te maken van de grote steden na een gewonnen wedstrijd. Maar in Nederland doet de politie niets. Die gebruikt alleen extreem geweld als Nederlanders demonstreren. Beseft de Nederlanders dit wel!

 3. EN STOPPEN MET THEMA HOOFDDOEK! ZE STUDEREN ZONDER HOOFDDOEK! SOLLICITEREN ZONDER HOOFDDOEK! GAAN ZE TROUWEN?HOPPA HOOFDDOEK?VOOR ISLAM HOEF JE GEEN HOOFDDOEK TE DRAGEN?
  GEEN HOOFDDOEK! GELOVEN DOE JE PRIVE!

 4. Woestmakend??het antwoord van een minister die dus verantwoordelijk is.
  Zolang nederlanders maar zich onveilig voelen waar ze wonen ,er moeten eerst doden vallen

 5. zij helpt moslims omdat ze zelf een is , dus zij vind het normaal wat da gebeurt is , ik zeg aftreden en wegwezen ,en dan nog twee paspoorten hebben

 6. Ten eerste zijn de meeste asielzoekers geen echte asielzoekers want ze komen niet uit een oorlogsgebied of ander onveilig land. De meeste mensen die hier komen zijn dus gelukzoekers. Dat wil ik ze nog wel vergeven, want wie wil er niet persoonlijk op vooruit gaan. De politieke fout is dat ze als asielzoekers worden geregistreerd. Ze zijn geen asielzoekers, ze zijn immigranten en daar gelden andere regels voor. Verder zou ik er voor pleiten dat iedereen die als asiel-gelukzoeker naar Nederland komt, zich als een gast gedraagt. Dit impliceert dat bij (crimineel) wangedrag ze als gast niet meer welkom zijn en dientengevolge weg moeten. Als je thuis een loge hebt die zich niet gedraagt zet je hem ook de deur uit. Laat alle asielaanvragers zien dat we (nederland) de goed willen behandelen, maar wangedrag is gelijk aanvraag niet meer behandelen en uitwijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *