Geen widgets gevonden in de zijbalk

Markuszower (PVV) is BOOS! VVD geeft KINDER-MISBRUIKERS een beloning in plaats van straf!

25 gedachten over “Markuszower (PVV) is BOOS! VVD geeft KINDER-MISBRUIKERS een beloning in plaats van straf!”
 1. Wtf he… hoe kun je pedofielen nou een verblijsvergunning en/of Nederlands paspoort geven, dit laatste zal sws gebeuren en een huis en alles, en wij de mensen die belasting betalen wij krijgen geen huis en 5000 euro of hulp of laat staan gratis ziektekostenverzekering en uitkering zonder er iets voor te hoeven doen!!!! MARK MY WORDS!!!!!

 2. Ze willen hier allemaal niet over praten omdat iedereen weet hoeveel zwarte kindermisbruikers en aapmensen er zijn die hier heen komen, dat komt boven tafel als je het gesprek aan gaat, ze zijn allemaal zwak en liberaal, maar ze weten donders goed om dit te vermijden, want hun identiteit is nep, de manier hoe ze stemmen krijgen is van de domme meerderheid.

 3. NEXIT NU . Geen steun voor het aanpakken van kinderverkrachters ???? Hoe ZIEK kan een land zijn ????? Alleen maar omdat de PVV hier om vraagt ???

 4. Ik deel de mening van de spreker.
  Een debat is m.i. onzinnig en onnodig.
  Een "motie van afschuw" zou meer op zijn plasts zijn.
  Of een "motie van ongelijke behandeling"?

 5. je zou haast zeggen dat het zelf allemaal misbruikers zijn die geen steun voor dat debat geven, er zou eens iets boven water komen….

 6. Waarom zit Rutte 4 er nog , er komt steeds meer ellende aan het licht! Wanbeleid is wat ze jaar in jaar uitvoeren.
  Het volk heeft zich luid duidelijk en helder uitgesproken
  Rutte 4 moet per direct aftreden opstappen en stoppen.
  Nederland is het wanbeleid het liegen en bedriegen meer dan zat.
  Rutte 4 blijft liegen en bedriegen en wanbeleid voeren, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, geen actieve herinneringen, zwart lakken, Liegen ,bedriegen, vriendjes politiek, bang maken, angst zaaien, tweedeling veroorzaken, en doofpot affaires gaan gewoon door!

  Waarom laten ze Rutte4 met alles weg komen?
  Iedere keer komen ze er mee weg!
  Rutte 4 kan alles maken want er zitten geen consequenties aan vast! Ze kunnen keer op keer weer hun gang gaan en de ene naar de andere crisis creëren.
  Nieuwe bestuurscultuur. Aan mijn hoela
  De machthebbers kunnen alleen maar hun spel spelen omdat wij, het volk, dat tolereren.

 7. Typisch Nederland een AFghaanse asiel zoeker misbruikt een verstandelijk beperkt meisje ,enkele jaren geleden, hij wordt door de Nederlandse rechter vrijgesproken anders zou dat stuk vuil ze n asiel l aanvraag verliezen , grts van een niet Nederlander

 8. Weten jullie wat mij nog het meest verbaast???
  👉 Dat juist in dít geval een reactie UITBLIJFT van de MOSLIMS in de TweedeKamer, – zoals b.v. de partijleden van DENK en GroenLinks – politici van wie je zou mogen VERWACHTEN dat JUIST ZIJ, kijkend naar hun achtergrond, de regering zouden wijzen op NAVOLGING van de TRADITIONELE NORMEN EN WAARDEN in het belang van de bescherming van onze kinderen, waarden die veel autochtone Nederlanders inmiddels vergeten (lijken te) zijn……….,
  maar OOK VAN HEN hoor je HELEMAAL NIETS…….
  alleen maar STILTE!!!!!
  Is dit desinteresse of pure lafheid????????👎
  R.I.P. Nederland……….😢

 9. oh wat erg dit schandalig tot het hun zelf overkomt en dan gaan ze moord en brand schreeuwen en dan geen steun wat je dan hier hoort te maf voor woorden

 10. Dat ze het verzoek niet steunen betekend niet dat ze het prima vinden. Er zijn zoveel onderwerpen waar ze mee bezig zijn. BBB maakt een goed punt dat je dit het beste in een algeheel debat kan doen. Niemand heeft hier anders tijd voor en al helemaal niet de kleinere partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *