Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat Opvang van Oekraïense vluchtelingen (voortzetting)
21 april 2022
Plenair debat.

Markuszower PVV.

28 gedachten over “Markuszower legt de schuld van problemen met Oekraïense vluchtelingen bij Afrikaanse gelukszoekers”
 1. Dus wanneer Nederlandse geluk zoekers in cananada Australië Zuid-Afrika etc is dit geen probleem maar andersom wel. .meeste mensen die geluk zoeken in dit land komen bekocht uit en de mensen die volgens jullie gelukzoeken met hun gebrekkig Nederlands doen ze menig banen waar Nederlanders te vies voor zijn. Als de landen waar de mensen vandaan komen niet worden uitgebuit door westerse landen heeft niemand geluk te zoeken in iemands anders zijn land. En wat verstaat men precies onder geluk zoekers. Als een Nederlander zijn biezen pakt in een land te gaan zitten minder belasting te hoeven te betalen hoe noemen we precies zo een persoon dan. Die heeft get gemaakt. Al zolang ik hier ben sturen Nederlanders buitenlanders terug naar hun eigen land iedereen wil een relaxe leven en zolang landen dit doen over de rug van andere landen moet niemand zeiken dat mensen geluk zoekers want de Nederlandse geschiedenis staat vol van hun eigen gelukt zoek acties vandaag zichzelf te scharen onder de rijkste met middelen die niet uit hun eigen land komen. Dus ik vraag me af wanneer men stopt te wijzen als men zelf nooit een haar beter is geweest.

 2. Belachelijke titel, dat doet hij niet hij vraagt, om het stoppen van de toestromende gelukszoekers, die zich van niets wat aantrekken, behalve hun eigen ideeën.

 3. Ja in Ierland ook veel Afrikaners, die gaan gewoon mee. Voor de uitkeringen en gratis verblijf. 1 van de doelen van de Fabian Society. De originele cultuur van een land vernietigen door massaimmigratie.

 4. In tegenstelling tot Belgische gelukzoekers, Duitse, Sloveense, Albanese, Indonesische, Russische, Chinese, Japanse, etc… etc… wanneer dringt het nu eens door op rechts dat het uitlichten van een regio, land, ras, continent… een discussie over hoe vol, straat, dorp, stad, provincie, Nederland of Europa alleen maar in de weg staat? En dat juist daardoor die zogenaamde linkse elite zonder probleem een vol is vol argument naast zich neer legt onder het mom van racisme. Ik vraag me steeds regelmatiger af of dit soort statements met intentie worden gemaakt om een status quo te behouden of dat het IQ zo laag is dat men niet verder komt dat een: 'oprotten met die kut …….."

 5. Wef personeel zoals Rutte, Kaag, Schouten, Hoekstra, etc….
  Zijn neergezet om niet alleen NL over te dragen.
  Dit gebeurd ook in Duitsland, Frankrijk, Italië, enzovoort.
  Heel de eu.
  Gas uit Rusland wordt geweigerd omdat de eu en de wef Poetin weg willen hebben en de eu en Amerika achter de grondstoffen van de Oostbloklanden zitten.

  Amerika beloofd dit nog dit jaar aan te vullen.
  MAAR DE FABRIEKEN EN SCHEEPSHAVENS DIE DIT MOETEN LEVEREN ZIJN PAS OVER 6 JAAR KLAAR.

  Wat zijn dit voor idioten.
  Ze slopen alles zonder vervanging.
  Schone energie, hebben ze niet…..!!!
  Geen ziektes, bestaat niet….!!!
  ZE WILLEN ENKEL DE BAAS WORDEN OVER ALLES.

 6. Deze oorlog is de ultieme poging van het westen in de macht te behouden en of het volk er zelf onder komt te leiden doet ze niks. Ze maken liever alles kapot in de laaste poging om de macht te behouden dan gwn accepteren en doorgaan. Alle niet westerse landen keren zich beetje bij beetje tegen het westen. Besef dat witte mensen zwarte mensen opaten, hun geslachtsdelen als kettingen droeg etc etc etc etc zelfs de topografische kaarten zijn vervalst , dit uit christelijke oogpunt. Zuid Amerika is 90 keer zo groot als Greenland, etc etc etc etc…

 7. Nederland is van de anders gekleurde. De anders gekleurde hebben tot 4 keer toe Europa gered en daarom gingen witte mensen zwarte mensen eten. De zwarte mensen leerden de witte mensen bouwen, Wiskunde, astrologie, biologie wiskunde, taal, infrastructuur, architectuur, antropologie, biologie, landbouw, open hart en hersen operaties etc etc ook vechten. De Afrikaanse dynastieen hadden geen oorlog meer nodig en gingen over op spiritueel ontwaken. De witte mensen zagen dat als zwakte en waren jarloers want Afrika had en heeft nog steeds alles. Zo begon de expansie van het christendom. Daarom vecht Afrika niet terug. Ethiopië is bv nooit gekonialieeerd geweest, lol. Afrika heeft steden waarbij Nederland, Frankrijk, Duitsland, Dubai etc etc etc in het niets vallen, ze hebben alle kleuren gras, zee en zand. De media laat alleen arme dorpen zien, lol. Alle landen in de wereld keten zicht tegen het westen.

 8. Het dorp waar ik woon zal binnenkort omslaan.
  Genoeg is genoeg.
  Wij gaan niet verdeeld elkaar telijf.
  Wij gaan genieten van de tsunami die de Haagse trots gaat vertrappen.

 9. Dwang is juist wel een goed idee. Begin de lijst met nieuwe opvangplekken nu eens met alle politici van 1e en 2e kamer + alle ministers en staatssecretarissen. Gewoon eens kijken hoe dat werkt.

 10. Deskundigen zeggen dat Nederland de komst van nieuwkomers nog amper kan bolwerken, maar Brussel lanceerde woensdag plannen om juist meer migranten naar de Europese Unie te halen. Dit is middel tot doel. Op deze manier kan er nog meer dwang uitgeoefend worden om woningen te vorderen. Rutte IV kiest niet voor beteugelen, maar voor accommoderen van de groeiende instroom. Tekenend voor deze koers is een recente uitspraak van de verantwoordelijke staatssecretaris Eric van der Burg (VVD) ‘hoe meer asielzoekers hoe beter’. Nadat in het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel een onhoudbare situatie was ontstaan concludeerde deze bewindsman:
  ‘Nederland heeft nog een ‘tweede, derde, misschien een vierde Ter Apel’ nodig’
  Voor Rutte IV geldt kennelijk, als het om asielzoekers gaat, the Sky is the Limit. Om dit beleid voort te zetten zal het inzetten van dwangmaatregelen gericht op de reeds aanwezige bevolking niet worden geschuwd. Sinds corona lijkt sprake van een nieuw paradigma in bestuurlijk Nederland. Als overreding en drang niet voldoende soelaas bieden stapt men over op dwang via noodwetgeving. Een mooi voorbeeld is de activering van artikelen uit de afgestofte Wet verplaatsing bevolking van 1952.
  Doel van die wet is bij oorlog, oorlogsgevaar, daaraan verwante of daarmee verband houdende buitengewone omstandigheden, regels te stellen voor het verplaatsen van de bevolking. In dit concrete geval gaat het om ontheemden uit Oekraïne, waarvan er momenteel rond de 40 duizend geregistreerd staan. De gemeenten, c.q. de burgemeesters krijgen de taak om deze mensen onderdak te verschaffen. Dit impliceert dat hiertoe woonruimte kan worden gevorderd; dus dwang.

 11. Het klinkt niet sjiek, maar in de kern heeft Markuszower gelijk: doordat de nederlandse overheid niet consequent overlast gevende en uitgeprocedeerde asielzoekers DAADKRACHTIG uitzet, zal er geen lucht bij het COA komen!

 12. Die pvv mogen ze ook het land uit pleuren,omdat die Oekrainers blank zijn mogen ze wel massaal dit land binnen lopen,met die corona ''crisis'' waren ze ook waardeloos met hun vaccineren is zo geweldig.

 13. Precies, helemaal mee eens. Stoppen met die immigratie waanzin en globalisme gekte. En criminelen moeten worden uitgezet. PVV heeft een logische en heldere kijk op een oplossing voor de door die regering zelf gecreeerde serieuze problemen.

 14. Optiefen met uitvreters eest onze kinderen en volk handen vol aan en deze schijt cabinet ophangen rutte kaag hoestra hugo massa dief en killer en de rest van de puin gasten tijd voor ons land weer nederland maken vissers vissen boeren boeren enz enz buurthuisen voor onze ouders en onze jeugt weer jeugt mag zijn en toekomst en belasting aferen oppaken die gasten belasting ook en nog veel meer en stop met het bemoeien van putin

 15. Het moet met alle geweld kapot hier, doet Vlad het niet dan Brussel wel.
  Maar over een 50 jaar oud kaarsgrap wordt een tering pleuris probleem van gemaakt
  Een groot gekkenhuis hiero.
  Had in 63 een leraar maatschappijleer die dit 3 exact voorspelde, slimme vent.

 16. NEXIT NU en grenzen DICHT . Het NIET gekozen , corrupte TUIG in Brussel maakt HEEL Europa KAPOT .!!!!! Hoe kan het dat iemand die in Duitsland is afgezet voor corruptie voorzitter kan worden van de EU ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *