Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beetje rare redenatie?
Markuszower geeft nog wel toe dat het niet steunen van een motie van DENK achteraf bezien onterecht was, maar dat komt door voortschrijdend inzicht.

Uit: Debat over de werkwijze van de NCTV van 2 juni 2022

29 gedachten over “Markuszower gaat tekeer tegen NCTV. DENK bespieden tot daar aan toe, maar niet de PVV.”
 1. NCTV …nog zo'n smerig corrupt zootje dat zich niet aan de Wetgeving houd …opdoeken dat soort spionage afdelingen van deze misselijkmakende corrupte regering bestaande uit Landveraders

 2. ik stop bij de interruptie van Azarkan want er komt een reclame en ik hoef het gescheld van die linkse toneelspelende ezel echt niet te horen.

 3. Er wordt al jaren in Nederland met twee maten gemeten. Een rechtbank voor burgers die niet voor de Staat en Overheid werkzaam zijn en een rechtbank voor alle Ambtenaren die ons zogenaamd behoren te dienen. Zolang Ambtenaren door de Wet beschermd zijn, zullen deze Ambtenaren ongestraft wetten en regels blijven overtreden. Het Ministerie waartoe zo'n corrupte Ambtenaar onder valt, krijgen door de Rechters hooguit een boete opgelegd alsof de Overheid over eigen geld beschikt om deze boetes te kunnen voldoen. Dat maakt het alleen maar krankzinniger want deze "straffen " wordt dus op de "gewone burger " afgewenteld tegen welke deze misdaad notabene is gepleegd. Hoe krom wilt u het hebben.

 4. Jammer hij was zo lekker bezig. Waarom nu DENK afvallen? Je kan nu samenwerken op een punt waar je het eens bent. Maar nee. Markuszower vind het belangrijker om Azarkan nog een klap in het gezicht te geven. Zelfs nadat hij toegeeft dat DENK gelijk had met die motie…. Niet erg slim Markuszower.

 5. Dat zijn we al miljoenen jaren verkeerd geïnformeerd, je word al miljoenen jaren van alles wijsgemaakt (gehersenspoeld) door al die manipulators (narcisten) die toen ook al bestonden.

 6. NCTV, een afdeling binnen het MvJ, die zoals de rechterlijk macht en politie, volledig een onderafdeling is in dienst van het kabinet, en niet van de burger.

 7. Er komt de laatste tijd wel aardig wat naar boven met de verschillende wob verzoeken.. ze zullen wel haast gaan maken met een nieuwe wet tegen wob verzoeken 😂.

 8. tja, als twijfel niet goed genoeg is… Maar hij ging uit van goeder trouw. Op basis waarvan is een groot mysterie.

 9. Lachen want de PVV laat hier dus zien dat ze voornamelijk met zichzelf bezig zijn en niet verder uit zoekt. Als Denk en de SP de moties in dienen dan zit daar een onderzoek achter waar iets in zit wat niet klopt.

 10. De kamer moet samenwerken en niet alleen voor je eigen partij praten, maar SAMEN GAAN VOOR HET VOLK, anders zijn jullie net zoveel waard als de regering, Alleen SAMEN kunnen jullie winnen.

 11. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten,deze regering is niet te vertrouwen en projecteerd dit op de bevolking en partijen

 12. Wanneer de minister de kamer verkeerd informeert, dan gaat ie naar huis, in n democratie ga je dan naar de uitgang !
  Daar zou de nctv op toe moeten zien !!!
  Toezicht op moskeeen ligt bij de bvd wat mij betreft. Niet bij de hobbyclub nctv.
  Oprotten met die volksverraders, vernielers van democratie is geen plek voor.
  Tot de ontmanteling moet nctv onder toezicht van bvd komen !!!
  Bijzonder staatsgevaarlijk nassi clubje is t…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *