Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat ober de Europese top van 24 en 25 maart 2022 en ingelaste NAVO-top van 24 maart 2022.

Mark kon niet op de mobiele telefoon kijken beweert hij, terwijl hij doorgaans niet anders doet.
Als Pieter Omtzigt uitlegt dat volgens de sanctiewet artikel 10, of de algemene wet rijksbelastingen, artikel 67, lid 3, de regering kan afdwingen dat informatie gedeeld wordt, zodat sancties opgelegd kunnen worden.

Voor Rutte is dit abracadabra en hij verschuilt zich er achter dat hij te druk was met zaken in het buitenland. Dat laatste klopt als een bus, Rutte mag zich wel eens wat meer gaan bekommeren om Nederland en de Nederlanders.

20 gedachten over “Mark Rutte met de mond vol tanden als Omtzigt de wet veel beter kent dan hij.”
  1. De EU is afhankelijk van Russisch gas. EU is echt de sjaak met deze onnodige sancties. We merken het nu al aan de pomp en in de supermarkt.

  2. Mark je bent verdomme minister president, dat moest je zo nodig zijn en blijven. Dan moet je ook altijd voorbereid zijn op elke mogelijke vraag die mensen je kunnen stellen.

  3. Elke burger wordt geacht de wet te kennen. Markje en olie-gargen niet. Die zijn onder de wet. Against Churchil: No matter how low you are, you are always beneath the law.

  4. Wanneer ze niet de boel zelf hadden verkloot ,had dit gesprek niet plaats hoeven vinden.20 procent uit Rusland.Maak je huiswerk goed en wordt onafhankelijk. Miljarden gaan over de toonbank, maar waar het nodig is,onbreekt het aan miljarden.

  5. Money makes the world go around…..Rutte is toch wel zo'n draaikont! De gewone burger…privacy 0,0. Mensen met geld, heel veel geld…, .privacy 100%, nationaliteit is, in deze, niet van belang. Dit is toch tragisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *