Geen widgets gevonden in de zijbalk

Eindelijk weer een debat in de Tweede Kamer na een veel te lange zomervakantie. 9 weken gunnen de heren/dames politici zichzelf.

Mark Rutte ten voeten uit. Er is alweer kritiek op het lekken vanuit de regering, wat strafbaar is, maar hij is niet bereid om daar aangifte tegen te doen, want het is erg kostbaar, zo’n onderzoek.

Door Paolucci

16 gedachten over “Mark Rutte krijgt gelijk alweer op zijn donder wegens lekken Prinsjesdag maar wil er niets aan doen”
 1. Lekken ! 😂😂😂😂😂
  Allemaal opzet man !
  Wat ze niet willen dat wij horen zeggen ze niet…….
  Ooit gehoort van het Kalergi – plan ?
  Nee he , lullo .😂😂😂😂😂

 2. Hoe? kan je daar staan, je ontslag hebben ingediend, erachter komen dat er een strafbaar feit is gepleegd, informatie in zijn eigen kabinet, informatie die hij zelf heeft besproken met anderen, hoeveel man weet van zoiets? 100? 200?, maar inplaats van iets te doen, laat staan het goede voorbeeld voorleggen….doet hij niks, hij liegt, hij weet wie!!!, wat is die mentaliteit, effe een bizare situatie…..je buurman word beroofd….muaaah, we gaan dit niet melden want er is toch al ingebroken…………………………..wat is dit??? hij is niet geschikt om daar nog een seconde langer te zitten, hij is zo ongelofelijk onbetrouwbaar, zelfs in zijn exit is hij niet te verdragen, en dan godverdomme het referendum afschaffen, we moeten elke atoom die hij bezit onderzoeken voordat hij van die stoel aftreed!!!!

 3. Blij dat dit ranzige weekdier gaat verdwijnen uit de Nederlandse politiek… zeer veel schade aangericht, en dat gaat niet vergeten worden. Hij kan snel via de achterdeur het zinkende schip proberen te verlaten, maar ben van mening dat hij zich hoe dan ook hier ooit voor moet verantwoorden… internet vergeet niets, en deze charlatan en z'n bende nietsnutten dienen zich voor hunne vernietigende taak te verantwoorden en veroordeeld te worden voor een tribunaal.
  .
  Zo, en dan nu eens een zinnig kabinet installeren a.u.b. !

 4. Zieltjes winnen, een verkiezingsstunt om de verkiezingen proberen te beïnvloeden!
  Politici dienen het volk te dienen en te beseffen dat zij in dienst zijn van de bevolking.
  Politici behoren geen achterkamertjes politiek te voeren, politiek behoord los te staan van multinationals en andere schimmige clubjes! De machthebbers kunnen alleen maar hun spel spelen omdat wij, het volk, dat tolereren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *