Geen widgets gevonden in de zijbalk

Mark Rutte is stout geweest, heeft SMS-jes stelselmatig gewist van zijn mobieltje en dat mag niet als regeringsleider. Welke smoes krijgen we ditmaal?

A – daar heb ik geen actieve herinnering aan
B – Er wordt keihard gewerkt
C – Nokia maakt waardeloze telefoons zonder geheugen, daarom gebruik ik ze jarenlang.

Klaver, Omtzigt, Wilders, Marijnissen, van Haga, van Houwelingen en zelfs D66 ruiken bloed.

Uit: Extra regeling van werkzaamheden
van 18 mei 2022.

12 gedachten over “Mark Rutte in SMS-gate! De gehele Tweede Kamer slijpt alvast de messen. Omtzigt, Wilders, Klaver!”
  1. Alle terechte verontwaardiging ten spijt blijven de schuldigen gewoon zitten. Dit tuig (er bestaan andere woorden voor, maar die komen op hetzelfde neer) had allang achter slot en grendel moeten zitten. Welke parlementariër is er zo dapper om daar eindelijk voor te zorgen. Begin met een motie van afkeuring, de rest komt erna wel.

  2. Dommerikken, trap niet in die afleidingsmanoeuvres van die gladjanus. Die smsjes gaan alleen over bamihapjes, antieke telefoontjes, oldtimers en meer van dat geneuzel. Ook die mogelijke smssjes naar vDissel, joh, laat dat zitten, hier wordt je niet wijzer van en Rutte lacht zich rot. Ik hem met moeite zijn lachen inhouden. Zien jullie dat niet?

  3. Krijgen deze mensen betaald voor voor deze onzin te bespreken, zo zie je maar hoe dom die lui zijn, de wereld staat in de fik doe je werk zou ik zegen

  4. ik vind het echt wel geweldig dat Rutte ons nu gewoon in ons gezicht uit kan lachen, hij komt er gewoon mee weg.

  5. Het is niet in strijd met de wet, iedereen mag smsjes verwijderen.
    Nu is het aan jullie, om aan te tonen of Rutte, bewust iets uit zijn gsm verwijdert heeft,
    Rutte maakt zichzelf wel bewust verdacht.

  6. ik heb een opmerking van premier van Nederland Mark Rutte, dat hij nooit slecht over over tweede kamer praat, maar die andere wel , voor een prive mailjes, wat zijn jullie in de tweede kamer allemaal kinderachtig. maar Rutte blijf onze premier van Nederland. ik zie nog niemand die hem kan over nemen, ik bedoel geheel tweede kamer zie ik nog niemand die geschikt is als minister president van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *