Geen widgets gevonden in de zijbalk

Mark Rutte geeft zoals gebruikelijk weer een bijzonder vaag antwoord. In wezen zegt hij dat hij het niet weet, maar hangt daar een enorm bla bla verhaal omheen.

Wat wel opmerkelijk is, is dat er zo weinig zwaargewichten vanuit de oppositie bij dit debat zijn aangeschoven. Op zich te begrijpen dat de eenpersoonsfracties moeite hebben om bij alle debatten te zijn, Het zou wel gezond zijn om iemand daar te hebben zitten die echt kritische vragen stelt.

Uit: debat over Buitengewone Europese Raad d.d. 30-31 mei 2022
23 mei 2022
Vaste commissie voor Europese Zaken, Vaste commissie voor Buitenlandse Zaken

30 gedachten over “Mark Rutte en het gemarchandeer over toelating Oekraïne en Moldavie.”
 1. Als mark Rutte niks steekhoudends of iets dat waar is, kan zeggen, moet hij zijn mond houden en uit de politiek verdwijnen. Dan is hij ongeschikt voor dit werk. Hij is niet voor niets al ontslagen. Hij zit ten onrechte in de politiek. Rutte kan geen verantwoordelijke baan aan. De man lijdt aan Psychopathie, wat een zeer ernstige geestelijke stoornis is. Weg ermee.

 2. Kotsmisselijk,
  Uit Brussel weg, zo snel mogelijk,
  Dit gaat te ver door, Bert blijft dit ook allemaal aan ons whats appen !
  Een fatsoenlijk normaal, niks anders,
  Het moet snel veranderen,
  Met dit soort gesjacher,
  Visserij, molens, boeren, de oude ambachten, werkinzet en het afweren van ongesitueerden

 3. Nou, je wilt Rutte niet laten verdelen. Hij gelooft zelf misschien dat hij Napoleon is, maar zijn praatjes hebben nog minder impact dan 11 jaar geleden.

  Maar nu we een wereldwijde crisis hebben, bedenkt Rutte dat hij na 3x ontslagen te zijn, dat hij nog wat extra gas moet geven zodat zijn Europese idealen, of eigenlijk die van zijn partij van 35 jaar geleden, nou eindelijk eens in zicht komen.

  Wat gaat er in zo'n man om?

 4. Laat je niet gek maken. Morgen mooi dag eten mooi feest
  Heerlijk met ze allen. Lekker samen zijn. . Kletsen elkaar helpen
  Zo en dan zal je zien dat wij winnen
  Is altijd ze gegaan

 5. Rutte hou die verraadbek van je eens een keer dicht joh jij bent echt niet de minister president van Nederland dat mocht je willen vriend.

  Jij bent Nederlands staatsvijand nr een je maakt Nederland kapot en je liegt overal om.

  OPDONDEREN RUTTE WILDERS ZEI HET HEEL NETJES TIJD OM JE CONCLUSIES TE TREKKEN MENEER RUTTE!!!

 6. De elitaire zgn. politici bepalen maar…..Een referendum onder alle EU-staten zou er moeten komen, zodat de bevolking kan beslissen!!! Zoals het mijns inziens behoort!!!

 7. Hou toch je mond man… twee na corruptste land van Europa Ukraine daar moete ze wat aan doen ow wacht dat is je maatje daar natuurlijk zelensky… wat goed van jouw dat je de azov bataljon bewapend de Ukraine de nationale garde de beo-n@zis…. Topper ben jij

 8. Hing er jarenlang door nazi’s geroofde kunst in Tweede Kamer? Extra onderzoek naar schilderij en naar adolf rutte

 9. De elite zijn de roofdieren en wij de prooi, zolang schapen hen blijven dogen en doorslapen mehehehebehehe eehh et komt wel kuuut, zullen ze doorgaan met het uitvoeren van WEF agenda 2030.

 10. Deze gast rutte is ziek echt ziek 🦠🩸‼️💯% bloed aan ze handen kaag hugo hoekstra net zo en nog een paar ‼️

 11. Mag ik even een teiltje? Mn chinees wil naar buiten. NEXIT en samenwerking met het WEF kan nooit in het landsbelang zijn

 12. Jullie hadden vanaf 2001 met Rusland kunnen samenwerken en een bloeiend Europa kunnen bouwen. Zolang jullie met schurken regime USA zaken doen is de wereldvrede in gevaar. Rutte,je bent een eersteklas minkukel en draagt bij aan destabilisatie. Oprutten!

 13. MOLDAVIE IS NET ZO CORRUPT ALS OEKRAÏNE…

  ER IS IN 3 MAANDEN TIJD MEER DAN 70.000.000.000 MILJARD NAAR OEKRAÏNE GEGAAN DANKZIJ VERSCHILLENDE LANDEN. VOOR DAT BEDRAG KOOP JE HET VOLLEDIGE RUSSISCHE LEGER + 15% EXTRA… BESEF WEL RUSLAND HEEFT HET GROOTSTE NUCLEAIRE WAPENARSENAAL TER WERELD… HOOG PRIJSKAARTJE….

  WAT DE F*CK GEBEURT ER MET DAT GELD ALS ZE NOG STEEDS NIET KUNNEN WINNEN

  IK DURF TE WEDDEN DAT ER STRAKS MILJARDEN VAN ONS BELASTINGGELD NAAR MOLDAVIE GAAT…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *