Geen widgets gevonden in de zijbalk

Marijnissen SLOOPT Rutte volledig & krijgt applaus! ‘Het is KLAAR met die BULLSHIT!’

Door Lee Martin

28 gedachten over “Marijnissen SLOOPT Rutte volledig & krijgt applaus! 'Het is KLAAR met die BULLSHIT!'”
 1. Rutte 4 was only there because they needed to make clean house. Muddle their mistakes, transfer the billions for The Masters, make all the tx dissapear, erase the trails and paperwork.
  It always works like this, ending with the biggest rats to abandon the sinking ship first.
  Wake up degens 🤤

 2. Als je veel belasting gaat heffen op bedrijven, vertrekken deze bedrijven gewoon naar het buitenland. Verder worden we eerder door Brussel geregeerd. SP is heel socialistisch, een heel goed streven, echter het iedere keer hetzelfde liedje dat gezongen wordt. Hoeveel mensen lopen Geert Wilders niet achterna.
  Een hoop getrap en geschreeuw. Zelf met geen enkel zinnige oplossing komen.
  Zijn voorstel was om slagbomen op de snelweg te plaatsen om de. Asiel zoekers tegen te houden.😅

 3. We zijn klaar met Rutte en met meelopers zoals CU, CDA en D66.
  15 Novermber zal een belangrijke dag gaan worden voor veel burgers, gedupeerden van Toeslagenschandaal, Aardbevingsschade Gaswinning Groningen e.a !

  Alstublieft,..Geen Vvd meer in een kabinet !

 4. Niet echt een sympathiek betoog om je ex collega zo af te kraken. Het doet er niet toe of je het wel of niet eens was met Rutte. Of zij alles kan oplossen.

 5. Alleen maar eigen belang. Elkaar alleen maar afkraken en de poten onder de stoelen van hun collega’s proberen uit te zagen. De neuzen zullen op die manier nooit dezelfde kant op staan, gewoon omdat ze puur met zichzelf bezig zijn. Eens zien wat zij ervan maakt.

 6. Als er weer een vvd cda lid leider woord en Rutten taak over neemt.dan zijn julie van pvv sp FvD bbb mede schuld om dit te laten gebeuren.snap niet dat rutten ongestraft weg komt van zijn misdaad tegen mens en natuur…als die niet terecht staat ,zall niks veranderen en de naar komen dit ok doen.

 7. Ze zegt Nederland de rijkste land ter wereld die analyse klopt niet he we zijn een rijk land zeker rijkste land ter wereld is 1 Amerika 2 china en 3 japan 4 Duitsland. Ga zomaar door.

 8. Wat is eerlijk als iemand een hoog salaris heeft wat interesseert. Die persoon dan dat iemand niets heeft want de helft afstaan van salaris zullen zij ook niet doen dat is de reden dat Nu Noah tijd is

 9. Lmao ik denk dat Rutte en Kaag echt de beste keuze hebben gemaakt.

  Vergeleken op wereld en Europees niveau gaat het enorm goed met NL, toch alleen maar gezeik.

  Het gezeik is eigenlijk nooit gestopt/afgezwakt sinds Balkenende en alleen maar toegenomen.

  Je zal weer een tijd zien met tijdelijke minister presidenten en vallende kabinetten. Niemand wilt die baan echt 😂😂

 10. Het siert Wilders toch veel meer hoe hij gesproken heeft tegen de minister-president, na zijn aankondiging om te stoppen, dan dit achterlijke en arrogante mens

 11. eerst maar eens alle zorgverzekeraarsde nek omdraaien en verbieden en terug naar een betaalbare zorg en laat de rijken maar 3 dubbel betalen!!!

 12. wat een lulkoek dat Voorzitter heel de tijd, dat hoef je toch niet 40 x te zeggen? 1 x als ze beginnen met al die woorddiaree zou toch genoeg moeten zijn

 13. Dit kabinet is een copie van van het vorige kabinet. Dan is het duudelijk dat het verder gaat in dezelfde malaise. Ik citeer een uitspraak van Einstein:

  "Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt."

  Albert Einstein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *