Geen widgets gevonden in de zijbalk

Marijnissen SLOOPT het beleid van Kuipers & krijgt APPLAUS! Vera Bergkamp grijpt in!

12 gedachten over “Marijnissen SLOOPT het beleid van Kuipers & krijgt APPLAUS! Vera Bergkamp grijpt in!”
  1. Als er eens een grote ramp gebeurd moeten ze de slachtoffers naar de buurlanden gebracht worden. omdat hier alles dicht gaat.

  2. NEVER EVER FORGET! NEVER EVER GIVE UP!🙏❤🙏 Wat is er bij DE HONGAARSE GRENS aan de HAND afgelopen MAANDAG??????

  3. Helemaal gelijk, die verstand hebben van zaken!!! We hebben een leraar die in de zorg word geduwd, hoe dan, hij moet dan weer info krijgen van derden…..zo kan een stratenmaker nog de politiek in als politicus voor de woningbouw😂😂😂, te belachelijk voor woorden dit!!!!

  4. Heel vervelend het gevoel wat Kuipers mij geeft. Net als in monkey land :monkey see Monkey do. Aap maar na dan hoef je zelf geen goed beleid voor de zorg te dragen

  5. Lieve mensen op de publieke tribune u kent de regels , vooral van de D'66- club , we bezuinigen en breken alles af in dit eens zo sociale land , maar zorgen vooral goed voor onszelf en U moet DIMMEN !! Er moet vooral € 34 miljard naar milieu voor 0,0006° op wereldwijde schaal en daarvoor breken we onze structuur af .STEM ZE WEG ASAP !!

  6. Zorgverzekering niet de moeite dus. voor mensen verplicht door een regering zonder plichtsbesef. Demissionair is net zo gevaarlijk, covid en oorlog wordt daarom nu weer gepusht 😉 oud patroon.

  7. De ziekenhuizen in Woerden, Bilthoven, Zeist …..alleen al in de omgeving. Ik hoorde van een taxi-chauffeuse, dat zij het HELE land door rijdt met haar taxi, om mensen ergens geplaatst te krijgen, en dan later weer opgehaald. Wat kost dat allemaal niet?
    Ik ben slecht in rekenen en studeerde geen economie, maar volgens mij is het duurder om zorg rond te laten rijden in autootjes, op fietsen en scooters door weer en wind van adres naar adres en dan nog soms meerdere verzorgers per dag voor een adres maar met een andere klus (wassen, medicatie, fysio, etc.) dan die hulpbehoevende ouderen in een goed-geoutilleerd verzorgingstehuis te plaatsen. Waar bezoekmogelijkheden zijn, waar een geen-zorg-behoevende partner bij kan wonen. Zodat relaties niet door emotieloze boekhouders uit elkaar gereten worden, zoals lang geleden met de oude-vrouwen en -mannen huizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *