Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Debat over de voorjaarsnota 2022.

De inbreng van Marijnissen, over de armoedeval van veel burgers die de enorm gestegen energierekening niet kunnen betalen.

24 gedachten over “Marijnissen krijgt een stormachtig applaus van de tribune maar dat mag niet van Bergkamp”
 1. In veel gevallen kun je beter niks doen ,…..met huursusidie en toeslagen , bijzondere bijstand , etc .
  Voor een hongerloontje in een filiaaltje van een winkelketen werken ( met kledings-voorschrift voor eigen rekening ! ) , vervoerskosten , etc…
  Geen wonder dat een hoop mensen niet meer in de rij staan voor een tijdelijk waardeloos baantje zonder vast contract en zonder perspectief.
  Boven de 50 jarige leeftijd ben je bovendien voor dergelijke kut-baantjes sowieso al afgeschreven.
  Het is een scheefgegroeide ontwikkeling , waar men nu de "romantiek" maar van moet aanschouwen. ( en als ondernemer nu niet ineens gaan janken ! )
  Wie herinnert zich nog die franchise-wikel-directeur die op tv doodleuk zich uitsprak dat 'ie alleen jong personeel aannam ,
  ….en dat de "overheid" voor het ouwe vlees moest zorgen. ?
  Ik hoop dat die etterbak vanavond nog in pieper van z'n bord mag stikken.

 2. Voorzitter Bergkamp is duidelijk partijdig. Voor huilebalk Hermans mag wel geklapt worden, en voor Marijnissen niet. Zo doorzichtig zijn de sukkels in Den Haag. Iedereen die wakker is ziet het.

 3. Er is maar één oplossing en dat is ervoor te zorgen dat bij verkiezingen niet alleen de VVD achterban komt opdraven. Dus ook het “klootjesvolk” moet naar de stembus.

 4. Deze vrouw heeft oplossingen waar het kabinet Rutte nog een puntje aan kan zuigen, en daar mag geen applaus voor gegeven?,doet zeer zeker bergkamp,dat het zooitje ongeregeld van d66 dit niet kan verzinnen.

 5. De revolutie komt er aan, en dan gaat zeker de helft van jullie voor een tribunaal komen. Dan gaat het volk zich uitspreken over jullie en ook de strafmaat .Denk 10 jaar werkkamp zal jullie dieven en bedriegers goed doen.

 6. Ik ben aardig rechts, maar hier heeft Marijnissen echt een aantal heel erg goede punten.
  Mensen betalen zich scheel aan energie kosten terwijl veel mega bedrijven nauwelijks iets afstaan…

 7. Ik vind het zo knap! ZE doet alles uit haar hoofd. Geen A4'tjes of what ever. Uit het blote hoofd! Zegt genoeg, lijkt mij.

 8. Marijnissen IS zuivere politiek. Bergkamp (en de coalitie ) enkel bang om hun macht te verliezen.
  Zo maken zij Nederland helemaal stuk. Politiek gezien doen zij helemaal niets voor de Nederlandse burger. De linkse en rechtse oppositie zijn het hierover alláng eens. Het is nu de tijd dat zowel de links
  als rechts georienteerde kiezers gaan samenwerken als één blok.

 9. Ja, wat een goed idee alweer: laten we nu 'samen' de energierekening eronder krijgen' ! 😏… met ons 10 miljoenen kleine inkomens een extra hypotheek nemen gaat dat wel lukken meneer Hugo! Zo hebben we het ook 'samen' opgelost met massale coronatesten, prikken en mondkapjes van je cda vriendje. 😉 Samen kunnen we alles regelen om naar de verdoemenis te gaan. 😂. And we will be happy 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *