Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Debat over SMS-berichten op de telefoon van de minister-president
van 19 mei 2022

16 gedachten over “Marijnissen is helemaal klaar met Mark Rutte in verband met SMS-gate. Ziet patroon van handelen”
 1. Alles wat uitgezonden wordt gaat via andere computers c.q. satelieten en dan nog denken, dat de sms'jes van Ruttin niet te achterhalen zouden zijn uit 1 of andere "cloud-backup"? Trouwens maak een lijstje met lieden waar Ruttin intensief contact mee had bijvoorbeeld Van Dissel en wedden dat je dan op hun telefoontjes vele berichtjes van Ruttin kan achterhalen.

 2. Als je klaar met hem bent, ben je daar, ten eerste, erg laat mee en ten tweede, maak hem dan af. Zorg, dan dat die gast achter tralies komt.

 3. Fijn dat de slaapkamer na 10 jaar liegen, manipuleren, kapot maken van de zorg en maatschappij en informatie achterhouden aan de kamer, ook eens wakker wordt. Nu graag de daad bij het woord voegen.

 4. Leuk dames en heren van de Tweede kamer maar jullie krijgen hem niet uit zijn stoel, ferme taal maar geen daadkrachtig optreden, jullie zijn net zo erg, jullie zijn de wolven in schaapskleren, PM is, jammer genoeg, gewoon slimmer dan jullie allemaal bij elkaar

 5. Beste mevr Marijnissen,
  Ik volg u al een tijdje en u hebt het steeds over geen vertrouwen meer in dit kabinet, mp die niet goed functioneert, bla bla bla! Maar waar is dan uw motie van wantrouwen tegen dit kabinet?? U stemt altijd tegen alle moties die ingediend wordt door de PVV of fvd. Dus wat wilt u eigenlijk dan?

 6. Marijnissen is helemaal niet klaar met Rutte, want hij zit er nog steeds, de hele oppositie is ook een grote bende toneelspelers, ze houden het volk ook voor de gek !
  Allemaal zakkenvullers en volksverlakkers zijn het, en ze spelen het spel gewoon mee !

 7. Het trio Rutte Kaag en de Jonge horen in de gevangenis, maarja het meerendeel van de tweede kamer ook want die stemt steeds in het voordeel van dit trio, BAH…..

 8. Waarom gaan ze nog in discussie? Spreek ieder op een rij een motie van wantrouwen uit. Dan staat Mark nationaal en internationaal voor Lul en verliest hij elk respect en draagvlak. Of hij nu zelf aftreedt of niet.

 9. Mark is net zo integer als een crimineel die een versleutelde telefoon gebruikt om dingen te regelen die het daglicht niet kunnen verdragen, en niet betrapt wil worden!

  Mark moet zijn WEF vriendjes wel in geheim te woord staan over hoe zij de wereld in hun macht nemen!

 10. R. maakt regels en wetten voor anderen, hij staat boven de wet. Hij heerst als een dictator in een tegenstribbelende kamer. Hij maakt de dienst uit. Zelfs een motie van wantrouwen legt hij naast zich neer. De kamer spartelt nog tegen maar is eigenlijk opgeheven. Bij nieuwe 'verkiezingen' denk ik zelfs, dat R. 5 er ook nog komt dus dat heeft waarschijnlijk geen zin. Nederland heeft geen regering meer maar een klasje ruziënde kleuters. Niemand durft verantwoordelijkheid op zich te nemen. Binnenkort failliet? Opgeheven? Geannexeerd? Wat een blamage dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *