Geen widgets gevonden in de zijbalk

Arie Slob heeft Arnold Karskens een enorm geslachtsdeel gegeven: Ongehoord Nederland. ‘Eens in de zoveel tijd spuit er een mening uit die beklijft. Het is een soort drab, we zitten er allemaal onder, maar worden we daar nou zoveel dommer van?’, zegt Marcel van Roosmalen.

Dit is het officiële YouTube-kanaal van NPO Radio 1. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. #wieluistertweetmeer

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/nporadio1​
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/nporadio1​
Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nporadio1​
Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/npo-radio-1/

En abonneer je op dit kanaal! #nporadio1

24 gedachten over “Marcel van Roosmalen zegt een keer iets positiefs | NPO Radio 1”
 1. Ik zal het nog een keer heel langzaam uitleggen zodat ook de minder snuggere snuiters het kunnen begrijpen.

  Feit is en blijft dat de grote lagen van de samenleving zich liever in zalige onwetendheid blijven wentelen, omdat uit eigen beweging concreet nagaan wat de feiten zelf zijn, vaak te veel van een mens vergt. De leukigheid waarmee de media ter verstrooiing allerlei 'trendy' en 'hippe' rages aan de man brengt zorgt er voor dat bijvoorbeeld kranten en weekbladen hun oppervlakkigheid alleen maar in stand houden. Als er al iets gemeld wordt over dat soort zaken, dan wordt er nooit dieper op in gegaan, wat mensen de indruk geeft dat 'het allemaal zo'n vaart niet zal lopen. 

  De traditionele massamedia hebben stomweg geleid tot een kuddegeest binnen de samenleving, een samenleving die van geen 'onnodig alarmisme' wil horen en daar houden de meeste mensen het ook bij. Als die discussie al echt openlijk begint los te lopen, dan is het vooral door mensen als Sven huleman  en Arnold Karskens

  En zeker niet bij ons. In Nederland  is er schijnbaar weer niks aan de hand. Gezapigheid alom. Ons te pletter willen amuseren en doen alsof het probleem niet bestaat. Tot we er mogelijk bij in slaap vallen…

 2. marcel ga gewoon eens werken …maak je eens nuttig..dit is gewoon zielig,…..dit is toch niet nodig…wie schiet hier iets mee op?

 3. .
  Ik stel ook iets positiefs : Marcel van Rosmalen is een azijn-pissende zuurpruim met een gespleten tong . Kortom … hij past prima bij NPO Radio 1 . 🙂

 4. Marcel is jaloers dat er mensen zijn die wel een moreel kompas hebben en daarmee een televisiezender hebben weten op te zetten om een tegengeluid te bieden aan alle staatspropaganda die non-stop over ons wordt uitgestort zoals: "kinderen van 12 kunnen nu zonder toestemming van hun ouders hun booster zonder medische noodzaak halen maar beschermen wel een ander" (not). Marcel's cognitieve dissonantie draait overuren en daarom moet hij dit soort stukjes schrijven. In de hoop op bijval van anderen die ook op zoek zijn naar bevestiging hoeveel ze wel niet deugen als ze precies doen wat Mark Rutte ze vertelt. Sterkte Marcel… ooit vind je de moed.

 5. Ik voel me al een stuk beter.. dank je! Ik was even negatief over Ongehoord Nederlands. Eens zocht ik uit of de persoon die zij als nep professor aanduidde echt een nep professor was.

  Het bleek niet het geval. Gelukkig blokkeerde het dappere ON nieuws mijn comment omdat zij geheel voor de waarheid waren en zagen dat mijn vermeende IQ nep was.

  Na twee kratjes corona ben ik weer helemaal gelijkgeschakeld.

 6. De linkse pauper komt weer haat strooien over alles rechts van Lenin.
  En dan zijn er nog mensen die hem 'leuk' vinden ook schijnbaar.
  Het is triest gesteld met de humor tegenwoordig.

 7. Jammer Marcel, je komt erg gefrustreerd over. Hoe je ON journaal beschrijft geldt namelijk voor OP1,
  Jinek etc. slechts 1 mening, de woke-mening. ON heeft een mening die je niet bevalt.

 8. Impressive hoor . . .

  1600 mensen hebben er inmiddels al gekeken van de 17,5 miljoen ! ! ! 😎

  En allemaal lovende reacties van alle
  13 collega's & familieleden hieronder !

  Hoe harder je probeert,
  hoe sneller je verdampt . . .

  Ga vooral zo door 🖒🖒🖒

 9. Karskens, de hysterische gefrustreerde uitgerangeerde journalist, lijkt helemaal niet op de fascist Goebbels. Goebbels had een klompvoet.

 10. Beste Marcel, je bent mister 7 vinkjes vergeten. Je weet wel die man met die Narcistische persoonlijkheidsstoornis…hoe heet hij ook al weer ? Oh ja , Joris Loekashenko?
  Of nee..Luytendijk of iets dergelijks…zo'n Tokkie achternaam

 11. Ik moet de eerste rechtsdenkende onverdraagzame FVD, PVV, Ongehoord Nederland volger die beschikt over humor en zelfspot nog tegenkomen.

 12. Op mijn youtube kanaal gevolgd door Jacobse en van Es. Deze heren hadden de wereld ook zo goed in de smiezen. Eindelijk weer eens de correcte werkelijkheid zoals ik het graag hoor en met mij het hele ongehoorde volk.

 13. Aliëns bestaan echt en Marcel van Roosmalen is er het bewijs van. Hij komt van de planeet genaamd PvdA – Planeet van de Afbraak – Je kunt er komen door in een raket de ruimte in te sturen en dan linksaf blijven gaan tot je het sterrenbeeld DOM – Door Onzin Misleidend – bereikt en daar vind je de PvdA.

 14. Vroeger kon ik er nog wel eens om lachen nu hoor ik iemand die zich bedreigd voelt in zijn linkse habitat echt heel eng en als er iemand is die niet weet hoe de oorlog begon …. door dit soort 😉🖕🏻👍🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *