Geen widgets gevonden in de zijbalk

In gesprek met Thierry vertelt Magdalena over de politieke en maatschappelijke druk die haar ertoe bewoog om zich te laten vaccineren. Het bleek de grootste fout uit haar leven. Als gevolg van de Pfizer-injectie raakte ze voor 60% arbeidsongeschikt.

Het is werkelijk onverteerbaar dat er in Nederland nog steeds geen erkenning en adequate medische hulp is voor de slachtoffers van vaccinatieschade. Stem FVD op 22 november zodat wij dit belangrijke onderwerp kunnen blijven agenderen.

Steun onze campagne: https://fvd.nl/doneer

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

27 gedachten over “Magdalena werd slachtoffer vaccinatieschade: “Ik ben nu 60% arbeidsongeschikt” | FVD”
 1. Blijkbaar met alle Europese beleidsmakers werd ongeveer hetzelfde afgesproken..dankzij onze moderne medische vooruitgang leven de mensen aanzienlijk langer, dat kan een financieel probleem vormen voor de (R)overheden..covid19 heeft de gehele Europese samenleving ontwricht terwijl het meestal enkel echt schadelijk bleek voor mensen met onderliggende aandoeningen en of ouderen die verzwakt zijn, werd dit kunstmatig in stand gehouden, alsook stikstof problematiek enz..?! Economie gaat achteruit. Misdaad floreert en trek je plan maar, goed werk FVD, zou hier in België ook meer mogen openbaar gemaakt worden..conclusie blijkt steeds herleidbaar naar het financiële aspect, roverheid vangt nooit genoeg..word dit taboe ooit doorbroken..?

 2. ik ook tinitus sinds de prik en constant vermoeid gevoel. helaas voor mij geen uitkering want ik ben zzper. ook leuk; de belastingdienst heeft mij de TOZO ontzegd. Maar we zijn ondertussen wel verplicht om door modderen alsof er niets gebeurd is

 3. Ik kreeg narcolepsie door de vaccinatie voor de Mexicaanse griep. Bijna stierf ik tijdens mijn vakantie in Italië. Daarna thuis kwam de diagnose narcolepsie, bevestigd door testen. Dit wist ik al, gezien mijn eigen onderzoek en familie van wetenschappers. De overheid doet niets, terwijl ze weten wat er gaande is. Chronische ziekte wordt genegeerd, en Nederland behandelt zijn mensen slecht. Ik hoop op verandering in de toekomst.

  Na 10 jaar ben ik eindelijk symptoomvrij van narcolepsie. Dit bereikte ik natuurlijk, zonder medicatie. Mijn levensstijl is zeer gezond, met strikte slaap- en sportroutine, en een dieet zonder suiker en weinig koolhydraten. In tegenstelling tot veel narcolepsiepatiënten die medicijnen gebruiken, ben ik daar nooit aan begonnen vanwege de bijwerkingen.

  Ik geloof in genezing en wens het beste voor anderen. Mensen kunnen op natuurlijke wijze van chronische ziekten herstellen, en het menselijk lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Mijn eigen genezingsreis omvatte mindset, psychologie, therapie, filosofische zelfreflectie, metafysica, spiritualiteit, sport, vasten, meditatie, acupunctuur, en kennis van sjamanen. Ik stopte met technologie, wat ook hielp.

  Mijn narcolepsie was ernstig, met meer dan 300 slaapaanvallen per dag, kataplexie, hypnagoge hallucinaties, lucide dromen en slaapwandelen, sleep paralysis, hangend oog ( gelukkig heb ik alles niet meer ik ben van alles geheeld uiteindelijk )
  Ik lag dagenlang op bed om te herstellen. Stoppen met technologie was essentieel. Na 10 jaar ben ik symptoomvrij. Mijn leven was een hel, maar ik ben eruit gekomen. De vaccinatie voor de Mexicaanse griep veranderde mijn leven drastisch, maar met hard werken en steun van mijn ouders overwon ik het. De overheid is schuldig, en het is triest dat zelfs baby's met narcolepsie worden geboren.

 4. Echt super heftig allemaal wat deze jonge dame vertelt, lijkt mij echt een horror scenario om zo te moeten verder leven daar ik persoonlijk een tijdje ook last had van tinnitus.
  Sterkte toegewenst, zonde van zo'n mooie jonge dame.

 5. Oh my gosh!!! Vreselijk voor haar !! En dan noemen ze het vaccinatie, het was geen vaccinatie maar spuiten!!!
  Helaas is deze dame niet het enige slachtoffer!!! Dat de overheid weigert dit nader te onderzoeken staat voor mij gelijk aan een schuld bekentenis!!!

 6. wie gaat mark rutte en hugo de jong berechten voor vaccin die deze mensen wisten dat er mensen die gif in je lichaam is gespoten ,ik heb nog steeds laatst van deze prikt 2 maal feizer heb vele klachten

 7. Heb een vraagje: Kunnen we dan stellen dat er GEEN zogenoemde LongCovid patienten zijn die NIET gevaccineerd zijn? Als dat zo is, is het toch makkelijk en simpel te bewijzen?

 8. Wij als gezin van 4 personen hebben al die vaccinaties geweigerd. Want vanuit ons eigen onderzoek wisten we dat het niet goed was. Jammer van al de mensen die het wel moesten doen, of gedaan hebben door de druk van de leugens. Sterkte Magdalena.

 9. Ik denk dat ze hier een misvatting heeft op wat betreft de uitspraak van de jurist. Op het moment dat hij zei dat hij ook de andere kant van de medaille kent en dan corona benoemt, bedoelde hij eigenlijk te zeggen dat al je klachten daaraan gerelateerd konden zijn en niet aan het vaccin. Als het inderdaad aan corona zou liggen, heeft de overheid namelijk geen blaam. Hij bedoelde dus niet daarmee te zeggen dat corona ook zo erg was.

 10. Ik werk voor een grote onderneming met veel collega's. Tijdens het corona gedoe merkte je als eerste argwaan naar elkaar, ben jij wel of niet gevacineerd. Zelf voor gekozen om het niet te doen, mijn hoogzwangere vrouw toen der tijd koos gelukkig er ook voor om het niet te doen. Ik heb nu een kerngezonde knul van 2 jaar oud, al pushte ze haar in het ziekenhuis om wel die prik te nemen. Diverse collega's kregen bijwerkingen van langere tijd, vooral vermoeidheid. 1 collega daar zwelde zijn hoofd zodanig op dat ik hem (op foto) niet meer herkende. Zijn ogen zaten dicht en zijn hoofdhuid was zodanig dik dat je het ergste voor diegene vreest. 2 collega's zijn in 1.5 voor langere tijd thuis komen te zitten, beiden kregen een hersenbloeding. Heel toevallig, zeer kort daarvoor de prik genomen. 1 collega is nu ex collega en kan nooit meer werken. Al deze zaken in zeer korte tijd, dat is mij te toevallig, icm de prik.

 11. Het is hetzelfde verhaal wanneer je een tandarts aanspreekt op zijn fout, of een andere arts, dan 'ontkennen' ze ook alles, liegen ze, manipuleren, gaslighten en beschuldigen ze jou als patiënt, schuiven het in jouw schoenen. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt met de tandarts en ook hij was zo arrogant en agressief. Je wordt in de steek gelaten. Maar dit is heel erg, dat die mensen die jou dit hebben aangedaan straffeloos kunnen verder leven. En dat je gewoon een muur tegenover je hebt.

 12. Heb net hetzelfde ,na 2 moderna prikken. Ik wilde ze ook niet. Maar ben ook bezweken onder de druk.ben 2 dagen blind geweest uit 1 oog , brain mist, concentratie stoornissen ,hevige oorrinkel.aanvallen van extreme vermoeidheid, pijnlijke hoofdhuid.. het is vergif wat ze ons ingespoten hebben

 13. Ik hoop dat Thierry echt iets wil doen, iets wil betekenen voor deze mensen en niet alleen voor de politiek, nu met verkiezingstijd even aandacht en daarna niet meer. Dat hij ECHT iets wil doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *