Geen widgets gevonden in de zijbalk

Welk probleem wordt met dit technisch ingewikkeld, krankzinnige systeem eigenlijk opgelost.
Alles wordt gevolgd met zendertjes….
De kilometerkosten gaan ontzettend stijgen.

Interruptie Grinwis: In Duitsland en België doen ze het toch ook al?

Waarom moeten wij doen wat ze daar doen? Het enige wat ik kan beginnen is een voorbereiding om dit later ook voor personenauto’s te doen.
De lasten gaan omhoog.

D66 wil de vervuiler laten betalen.
stijging met 0,06% volgens D66.

Wegenbelasting is een veel simpeler systeem.
Nu komen allemaal poortjes boven de wegen.

Kost meer dan het oplevert.
Verhoogt de inflatie nog meer.

Uit:
Regels voor het in rekening brengen van een vrachtwagenheffing voor het rijden met een vrachtwagen op aangewezen wegvakken (Wet vrachtwagenheffing)
14 maart 2022

25 gedachten over “Madlener (PVV) niet beginnen aan rekeningrijden voor vrachtauto's. Veel te duur. Kost half miljard”
 1. Moet dat echt d.m.v. een kastje? Kunnen ze niet gewoon de nummerplaten scannen? Dan hoef je niets in te bouwen. En kun je het ook voor ieder vervoer gebruiken… binnenlands-, buitenlands, bedrijven, particulieren… De politie doet het toch al bij snelheidscontrole. Kun je net zo goed combineren dan. Kost het misschien wat minder.

 2. Er zijn veel politici en ex politici die aannemelijk levensmoe zijn. De wraak kan omslaan in daadwerkelijk een klopjacht e.d. Te stom om na te denken. Zo kortzichtig. De zandloper is haast leeg gelopen en is niet meer omkeerbaar. Een revolutie / opstand komt als een dief in de nacht.

 3. Hoezo de vervuiler betaald alsof een elektrische skelter zo schoon is !! Kijk eens op internet Kobaltmijnen en dan zie je pas hoe schoon ze zijn schijnheilig!!!

 4. Kijk naar engeland nu,gezichtsherkenning🤣🤣🤣 ieder land proefkonijn!!!!!! Great reser!!!!!! Dwang,dwang,dwang op alle fronten,mensen alles maar dan ook alles afpakken! Werk,spaargeld,huis enz

 5. Waarom voeren jullie dit in?
  Op basis van welk bewijs?
  De stijgende zeespiegel? Obama laat een huis bouwen van 60 miljoen op Hawaii aan het strand, Bezos ook.
  CO2 … enig idee wat planten en bomen inademen? Wat gebruiken tuinders in hun kassen om de planten te laten groeien? Die grote tanks die ze naast de kassen hebben.
  Weleens of het electriciteitsnet al die elektrische auto's aankunnen? Waar denk je dat elektriciteit mee wordt opgewerkt ….
  Hier kan alleen een verdienmodel in zitten, zoals met alles -> Tony Heller eens opzoeken hierover.

 6. vergeet de busjes ook niet, rij met 3 wagens 100.000 km per jaar per auto zie me die electriche nog niet maken, daarnaast zijn we dit het laatste jaar al twaalf procent duurder geworden van wegen de hoge kosten

 7. Waarom hebben Duitsland en België dit wel omdat zij maar 10% hoeven te betalen van het absurde bedrag in Nederland. Duitsland en België hebben ook een maut systeem. Nederlandse politici zijn weer eens net naïeve kleine kinderen. eten komt uit de supermarkt en melk uit de fabriek, benzine uit de pomp enz. hoe het daar komt wordt niet afgevraagd. walgelijk alweer.

 8. En de automobilist/chauffeurs zijn weer eens melk koe…zijn er nog niet genoeg acijns over accijns over belastingen??vreemd afstand van de realiteit.Welkom in Absurdistan.Wanneer is t nou eens over met de graai cultuur?

 9. .. personen kunnen nimmer waarheid spreken omdat zij zelf reeds een leugen zijn in de beleving/fantasie van Ons Mensen, 'hun' gaan door 't leven als ego verstandelijke id-entiteiten .. (::) [omdat het alleen maar geldklopperij is en 't aan banden leggen van Onze Natuurlijke Vrijheid als geboren Mensen] "Bedankt Lieve Mensen voor jullie inzet m.b.t Onze Vrijheid"

 10. In welk belang gaan we nu rekening rijden. Wie schiet hier nu iets mee op. Hebben politici nou echt niks nuttiger te doen. De belastingen op Nederlandse burgers is al gigantisch. De werk stress te hoog

 11. VVD schuift met de offers richting D66 steeds meer op naar links. Ik hoop dat de hele natie wakker wordt en eens rechts gaat stemmen. Het lijkt wel alsof Den Haag wil regeren vanuit idealistisch oogpunt, ipv realistisch oogpunt. Als we maar uitstralen dat we milieubewust zijn, als we maar duidelijk laten merken dat we tegen racisme zijn. Nederland onder leiding van VVD en D66 wil per se het beste jongetje van de klas zijn (ik bedoel dit niet seksistisch, voor ik daar weer een opmerking over krijg), ipv NA te denken over wat het uiteindelijk de burger gaat kosten en over hoe het bedrijfsleven steeds verder afbreekt. Ondernemers verliezen steeds meer de moed op deze manier.

 12. De vvd is al lang verbonden aan de d66/wef bende!
  En het domme slappe nederlandse volk zwijgt en kijkt toe hoe alles kapot is en nederland verleden tijd is!!
  OM JE KAPOT TE SCHAMEN!!!

 13. En de transport betaald niet alleen wegenbelasting maar ook een eurovignet het nederlandse transport wij betalen al dubbel en weer d66 en de vvd ze willen nederland echt naar de kloten helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *