Geen widgets gevonden in de zijbalk

“Ik denk dat het enorm uit de hand kan gaan lopen,” zegt schrijfster Maaike van Charante over de mogelijke verstrekkende gevolgen van aanval Hamas op Israël.

Beluister de podcast:
https://open.spotify.com/episode/2W3H2DXsIxcdisGHnstaXK?si=8c272f94311e4ada

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

24 gedachten over “Maaike van Charante over de mogelijke verstrekkende gevolgen van aanval Hamas op Israël”
 1. Hamas wordt gefinancierd door de fascistische Joodse elite, waarvan de Rotschilds de belangrijkste zijn. Schrijfster Maaike kan beter eerst eens haar huiswerk goed doen, eer ze maar wat roept. Vraag aan Maaike: waarom denkt u dat ruim voordat Hamas de aanval inzette de Israelische veiligheidsdienst de opdracht kreeg om de beveiliging uit te zetten en Hamas vrije doorgang te verstrekken?

 2. De wereld waarin we leven wordt geregeerd door oorlogzuchtigen voor wie het leven van een mens geen waarde heeft. Afgelopen week noemde minister van defensie Kajsa Ollongren de oorlog in Oekraïne een hele goedkope manier om het gevaar ‘Rusland’ op afstand te houden. De honderduizenden doden zijn voor haar blijkbaar geen ‘kostenpost’. De machthebbers likken hun vingers af bij de op volle toeren draaiende wapen­industrie. De escalatie in Israël is een volgende fase in hun goddeloze spel van verdeel en heers. Van continue oorlog. Van kolossale winsten voor de wapenindustrie. Van afleiding voor al het wanbeleid dat zoveel mensen raakt en de wereld steeds minder leefbaar maakt.

 3. we heb met zoinisten te maken die als joden, christen en ook als muslim opereren,
  the plan : build back better the third temple . one world goverment
  never waste a good crisis ja toch ,BBB, vvd,cda,pvda. denk ,fvd, ja21 enz. blaf.wef wef wef
  zoals het in jou script staat . nek barcode volk 6 24254 6 45236 6 art.klant

 4. Jammer had juist van ON verwacht dat ze de andere kant van het verhaal zouden belichten wat we niet op de ms media horen. Namelijk de kant van de Palestijnen. Dus omdat israel hamas wil uitschakelen laten ze twee miljoen mensen zonder stroom, water eten zitten terwijl ze al geen kant opkunnen (al jaren lang niet) en roeien ze nu een heel volk uit. BIZAR dat jullie nog durven te spreken over een oorlog Palestina heeft niet eens een leger en zo kan ik nog wel doorgaan.
  Heel jammer ON. Dat jullie wat hebben tegen moslim immigratie en wat huiverig zijn tov islam, helemaal prima. Maar nu niet de andere kant belichten gaat echt te ver. Dit is genocide goedpraten. Unfollow.

 5. Nu zitten 1 miljoen kinderen zonder water, stroom, voedseltoevoer. NL en ook ON noemt dat een vergeldings actie. Ik kan me voorstellen dat als Israel overgaat tot een massaslachting en wij dat blijven bejubelen, dat sommige medelanders verhaal halen.

 6. De islam laat zijn ware aard weer zien. En wij hebben in het westen en met name Europa heel veel islamieten, en zij kiezen altijd partij voor andere moslims en tegen het westen. En het erge is dat er beleidsmatig steeds meer islamitische versterkingen binnen komen. Dat moslims juichen en feesten om het uitmoorden van mensen op een festival zegt genoeg: de integratie is mislukt en de islam gaat niet samen met het westen. Maar dat is niet voor het eerst. Met de islamitische aanslagen van 11 september 2001 stonden de moslims ook te feesten en juichten.
  Er moet werk gemaakt worden van remigratie anders gaan we hier Gaza 2.0 praktijken krijgen.

 7. Islamitische mensen, die normaal tussen ons leven worden door de leiders van deze "religie van vrede" opgeroepen om niet-moslims te verdelgen eerdaags en dan is het feest. Dan hebben we ineens een paar miljoen vijandelijke omvolkingstroepen binnen onze grenzen en zien we hier ook Hamas achtige moordpartijen in ons land. Wees bewust wat je binnenlaat!
  Grenzen dicht voor andersdenkende niet-westerse jonge moslim mannen uit Noord Afrika en Arabië!
  Stem op 22 november PVV om Nederland weer voor Nederlanders te maken!!
  Geert for President!!

 8. Hamas,Hezbollah, Iran :een grote rattenplaag die compleet verdelgd moet worden.
  en zich als laffe honden verschuilen achter de burgerbevolking.

 9. Welke aanval van Hamas? Verdedigingsactie tegen een bezettende partij die dat al 50 jaar doet.

  Jodenstreken heet zoiets; Altijd maar slachtoffer proberen te spelen terwijl ze het er zelf naar gemaakt hebben.

 10. Apart.Als een messentrekker in Nederland een Arabische voornaam heeft, staat iedereen te gillen van verontwaardiging,gaat een horde terroristen moordend door dorpen in Israël,dan hoor ik ze niet.

 11. Het valt me op dat vooral de EU bonzen zoals von der Leyen en Guy Verhofstadt bezig zijn met olie op het vuur te gooien. Ik heb het idee dat ze uit zijn op WW3.

 12. nog een 3e wereldoorlog erbij?
  Hoeveel 3e wereldoorlogen hebben we ondertussen?
  Misschien moeten we de echte agressors eens benoemen…..
  De ultieme slachtoffer-staat verheerlijking loopt pas uit de hand!

  Misschien had 1948 gewoon niet moeten gebeuren! Maar daar praten we niet over natuurlijk…..
  Want dat zou betekenen…..
  precies….

  "Hij die zonder zonde is werpe de eerste steen."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *