Geen widgets gevonden in de zijbalk

NOTE: de uitzending was LIVE en kende een aanloopje. Scroll gerust door naar 02:00 minuten.

Dinsdag 28 december gaat blckbx.tv om 11:30 uur live vanuit het Paleis van Justitie in Den Haag. We live-streamen dan het kort geding dat Maes Law onder aanvoering van Advocaat Bart Maes heeft aangespannen tegen de Staat der Nederlanden en in het bijzonder het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en sport inzake de onmiddellijke opheffing van de Lockdown in Nederland.

Het stuk van advocaat Frans Aarts: https://nl.linkedin.com/pulse/grenzen-frans-aarts

Eis

“Van de rechter wordt geëist direct uitspraak te doen vanwege het spoedeisende belang, immers elke dag dat deze lockdown langer duurt loopt de materiële en immateriële schade op”, aldus Advocaat Bart Maes.

Omicron

“De Lockdown is ingeroepen vanwege de dreigende Omicron variant maar de vele data toont een zeer geruststellend beeld en de angst rondom Omicron is dus louter en alleen gebaseerd op modellen van het RIVM en die staan, net als bij de Delta variant, mijlenver van de realiteit blijkt nu al uit informatie van landen zoals Zuid Afrika”, is te lezen in de stukken van Maes Law.

Kosten/baten analyse

Naast de discrepantie tussen werkelijke data en modellen rondom Omicron, beroept de eiser zich ook op het kosten-baten analyse principe, waar de Staat volledig aan voorbij gaat. De materiële schade van ondernemers maar ook verloren levensjaren ten gevolgde van het sluiten van sportscholen, studie-achterstanden en toenemende depressie onder de jeugd en volwassenen is vele malen groter dan de gewonnen levensjaren bij covid-19 patiënten. Iets wat door het ministerie van EZK in maart 2020 vlak voor de eerste lockdown, zelf al was doorgerekend en wat een negatief saldo van 520.000 verloren levensjaren opleverde en ook toen werd genegeerd. Samen met oud CBS directeur Ing. Jan van der Zanden maakten we hier al eens een onthutsende uitzending over waarna er kamervragen zijn gesteld maar helaas zonder enig resultaat. Hier is de link naar die betreffende uitzending:

https://www.blckbx.tv/videos/overheid-offert-520000-levensjaren

De Balie:

Tijdens de live uitzending refereerde Flavio Pasquino aan een uitzending van De Balie waar de Professoren Ira Helsloot en Barbara Baarsma over de kosten baten analyse en de rule of rescue spraken. Dit is de link naar die “korte” uitzending:

Op het YouTube kanaal van De Balie kun je ook de integrale versie bekijken van 1,5 uur en ook die is zeer de moeite waard.

Advocaat Frans Aarts

Maes Law lijkt goede papieren te hebben en wij zijn er morgen dus bij in Den Haag, vanaf 11:30, dan doet programmamaker Flavio Pasquino een voorbeschouwing met Advocaat Frans Aarts die onlangs een indrukwekkend artikel schreef op LinkedIN getiteld “Grenzen” en dat ook onderdeel is van het pleidooi tijdens de zitting die om 12:00 start. Het kort geding zal vermoedelijk 1,5 tot 2 uur zal duren, waarna we nog een nabeschouwing doen met de eisers, Bart Maes, Raisa Blommenstijn, Jan Bonte en co.

Crowfunding voor deze rechtszaak:

Maes Law heeft een crowdfund opgezet om de kosten van deze zaak te financieren. Mocht je dus een bijdrage willen leveren dan kan dat middels deze link.

https://www.gofundme.com/f/teambartmaes?qid=084cf044fea3ae9fe7970bcbbc4d2587

Dan nog even onze uitzendplanning voor de komende week:

Donderdag 30 december brengen we een bijzondere nieuwjaars special, met positiviteit en heerlijke muziek

Zaterdag 1 januari livestreamen we een nieuwjaarsduik met Wim Hof, nadere informatie volgt nog

Maandag 3 januari brengen we een interessante import docu met Nederlandse ondertiteling

Woendag 5 januari volgt Deel 2 van viroloog en vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bosche, over vaccinatie bij kinderen.

Een vol programma dus maar dinsdag 28 december gaat eerst alle aandacht naar het kort geding inzake de Lockdown, 11:30 uur live hier op blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

19 gedachten over “LIVESTREAM Rechtszaak Opheffing Lockdown, 28-12-2021 LIVE vanaf 11:30 op blckbx.tv…”
 1. Diebrechter is het er persoonlijk mee eens….zie je aan zn houding…..maar zit vast als gevangene in het web van dit kabal kabinet….

 2. Voor deze rechters werkelijk geen enkel respect – compleet corrupt en gelieerd aan onze dictator Rutte….
  Hebben deze idioten geen familie ? Kinderen en kleinkinderen ??

 3. Lachwekkend een andere rechter …!!! Zodat je toch het gevoel krijgt nu gaat het wel eerlijk !!?? No way allemaa corrupt wake up

 4. In NZ was er een uitspraak dat ja de vaccinatie uitrol was wettelijk illegaal, maar de rechtbank deed verder geen uitspraak om dit stop te zetten of terug te draaien. Simpelweg omdat de rechtbank zich niet kundig bevond om een maatregel in te stellen wat wellicht grote gevolgen voor de volksgezondheid kon hebben.

 5. Rechtbanken leggen zowiezo geen maatregelen op (ook al was er een positief vonnis) als het om volksgezondheid gaat. Anders zouden ze zelf het recht in hand nemen in een vakgebied (medisch) waar ze geen kunde in hebben.

 6. Ik ben niet, de slimste en zeker géén advocaat, maar, dat de Rechtelijke Macht, meer Macht toekent aan De Staat, dan, aan HAAR BURGERS dat – StaaT – zo vast als een huis. Je kunt beter je geld besteden aan: Advocaat is een dikvloeibare likeur. Dit drankje wordt bereid met eieren, alcohol in zeer pure vorm (vaak brandewijn of jenever), gecondenseerde melk en suiker.

 7. Dat wordt dus nog een verlenging van de huidige lockdown, het OMT zal hoogstwaarschijnlijk de lockdown in stand laten houden vanaf 14 januari, we zitten eenmaal in een vicieuze cirkel en de rechtspraak zal ons helaas hier niet uit redden, tenzij het algehele volk en dan heb ik het letterlijk over iedereen zal opstaan en zeggen nee dit gaat te ver! De grenzen worden niet gesteld en we zullen achter de feiten aan blijven lopen met dit kabinet tenzij er sprake is van algeheel vaccineren. Maar kan de overheid wel een algehele vaccinatie daadwerkelijk garanderen? En zo ja, hoe zit het met de toekomstige corona-varianten?

 8. Ze hebben goed na gedacht en zijn tot de logische conclusie gekomen dat ook deze zaak een waste of time was! Hou eens op met deze onzin! Hahaha

 9. Rechters stellen de gedaagde overheid categorisch in het gelijk, indien er een groot verschil in specialistische ‘expertise/inzicht’ is tussen eisende en gedaagde partij. Rechters zijn om deze reden werkelijk niet geïnteresseerd in waarheidsvinding, en houden naar mijn mening op rechter te zijn. Een burger jurie met betrokken burgers had gehakt gemaakt van de “corona” terreur van dictator Rutte.

 10. Het was toch te verwachten dat dit bij voorbaat een verloren zaak was. Denken ze nou echt dat ze de overheid tegen gaan werken? Er is maar 1 manier om ze te stoppen en die manier zal ik hier maar niet uitspreken. Maar die is niet heel veel anders dan bijna het gros van Nederland ook denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *