Geen widgets gevonden in de zijbalk

Donderdag 23 september zal om 16:00 uur de persconferentie plaatsvinden van advocaat Bart Maes en Elke Lenting waarin zij gaan toelichten waarom zij een kort geding hebben aangespannen tegen de Staat de Nederlanden t.a.v. de invoering van de coronapas.

BLCKBX gaat dit event livestreamen, net als het kort geding zelf, dat as. dinsdag (28 sept.) in de rechtbank van Den Haag zitting krijgt en waar wij een professionele livestream van zullen uitzenden.

Kortom:

Donderdag 23 september 16:00 de livestream van de persconferentie over het kort geding

En dinsdag 28 september 12:30 start de livestream van het kort geding bij de rechtbank Den Haag.

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

29 gedachten over “Livestream: Persconferentie MAES LAW vs. de Staat inzake de coronapas…”
 1. De rechter is ervan uitgegaan dat qr discriminatie nodig is om de volksgezondheid te beschermen. Het feit dat gevaccineerden ook besmettelijk kunnen zijn is totaal niet behandeld, terwijl dit nu juist aangeeft dat het om gelijke gevallen gaat, waarbij er dus niet gediscrimineerd mag worden volgens de wet.

 2. Hr. Maes, Ik heb veel respect voor uw inzet voor een betere samenleving, maar waarom begint u met u zich af te zetten tegen ‘wappies’ en ‘antivaxxers’? Voor mij verdient een antivaxxer ook respect, ook al bent u kennelijk bang dat men u bij deze groep schaart.. En ‘wappie’ ………ach, zie het als een geuzennaam. Verder, nogmaals: veel respect.

 3. Klasse! Nu inhoudelijk heel goed voorbereiden. Horeca mag ook de “oude regelgeving” van 1.5mtr niet handhaven i.p.v de Coronapas.

 4. Kijk es aan ,een vraag die misschien niet iedereen durft te stellen ,top!
  En kijk es aan ,een geduldig duidelijk antwoord zonder waarde oordeel ,hoera en dank je wel
  Wat fijn dat er gewone mensen zijn

 5. Het protest tegen die coronapas is onder een deel van de Nederlanders fel en principieel. Normaal serveert Waku Waku gefrituurde bloemkoolreepjes, nu schrijven de eigenaren ronkende teksten op sociale media. 'Het Waku Waku-hart bonkt en zal blijven bonken. Wij gaan nergens heen. Wij gaan op zoek naar een plek in de nieuwe wereld, die al in opbouw is. Een wereld, vrij van discriminatie en tirannie', stellen ze. Ondanks de opgelegde sluiting ging het restaurant gisteravond toch deels open: er werden drankjes verkocht in de deuropening.

  Tegelijkertijd diende er gisteren in de rechtbank in Den Haag een kort geding tegen het coronatoegangsbewijs. De Bredase advocaat Bart Maes eist, op persoonlijke titel, dat de Nederlandse Staat de invoering van de coronapas zo snel mogelijk opschort.
  Apartheidspas
  ,,Heel veel mensen die niet gevaccineerd zijn voelen zich enorm gediscrimineerd en worden weggezet als tweederangs burgers'', zei Maes in zijn pleidooi. ,,We zitten in de staart van de coronacrisis. Na anderhalf jaar coronamaatregelen heeft het demissionaire kabinet het laatste monster gebaard: de coronapas, inmiddels ook al omgedoopt tot de apartheidspas.'' De rechtbank doet uiterlijk volgende week woensdag uitspraak.

 6. Het is niet alleen dat niets is wat het lijkt, maar het is zelfs een omgekeerde wereld geworden. Misdaad belonen ze, goedheid bestraffen ze, de leugen promoten ze, de waarheid onderdrukken ze, daders behandelen ze als slachtoffers, en slachtoffers behandelen ze als daders, God is slecht en Lucifer is goed.

 7. Vaccinatie macht frei🤩- De burgemeesters van het Veiligheidsberaad zijn positief over de experimenten die afgelopen weekeinde in enkele gemeenten werden gehouden met polsbandjes, waarmee mensen na eenmalige vertoning van een coronatoegangsbewijs (CTB) toegang konden krijgen tot de horeca. Het kabinet ziet er ook wel wat in, maar wil dan wel regels opstellen zodat een dergelijk systeem overal hetzelfde werkt en ook te handhaven is.

 8. Bron: Wikipedia
  Een rechtsstaat is een staat waarin de grondslag van statelijk gezag in het recht wordt gelegd en waarin de uitoefening van dit gezag in al zijn verschijningsvormen onder de heerschappij van het recht wordt geplaatst. De rechtsstaatgedachte is ontwikkeld tegen de praktijk van absolute vorsten (zoals Lodewijk XIV). Vanuit de rechtsstaatgedachte is willekeur te voorkomen en zijn rechtszekerheid en rechtsgelijkheid te bevorderen. In een rechtsstaat worden burgers tegen de macht van de staat beschermd door wetten. Onafhankelijke rechters kunnen bij een conflict oordelen en worden geacht de wetten te volgen. Een rechter kan bij overtredingen sancties opleggen die wettelijk geregeld zijn. Als de rechters in een staat niet onafhankelijk zijn, mag die staat geen rechtsstaat genoemd worden.

  Belangrijk is dat niet enkel de rechtsonderhorige, maar ook de overheid gebonden is door deze wetten. In het Latijn wordt dit samengevat met de volgende spreuk: patere legem quam ipse fecisti (onderga de wet die je zelf hebt gemaakt).

  Vaak worden de begrippen democratie en rechtsstaat door elkaar gebruikt, maar een democratie hoeft niet per se een rechtsstaat te zijn, en een rechtsstaat is niet per definitie een democratie.

 9. Nu maar hopen ( tegen beter weten in ) Op een gunstige uitspraak ! Anders krijgen wij die 2G om de oren !!

 10. Zou de rechter wraken deze vrouw is niet objectief maar al bevooroordeeld omdat ze is omgekocht door de staat zag het gewoon aan haar hele houding ten aanzien van jullie !

 11. Mag ik bij deze zo vrij zijn om de lieden in Den Haag en de desbetreffende rechters dezelfde inzichten toe te wensen, waarvan deze rechtschapen mensen al in het bezit zijn. Met dank.

 12. LS. Het"recht," geef een definitie, zal niet zegevieren. De rechters in Nederland, zijn net zo oneerlijk als onze ministers en zo laf als de Tweede Kamer leden

 13. Ik blijf positief ook al denk ik te weten (hou ik in m'n achterhoofd) dat de rechters voor en of van de staat zijn.
  Heel veel succes💪🏽❤️👍🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *