Geen widgets gevonden in de zijbalk

LIVESTREAM “Nieuwjaarsduik met Wim Hof alias The Iceman”,

Zaterdag 1 januari 2022 brengen we een exclusieve Nieuwjaarsduik in beeld. LIVE op blckbx.tv. 15:00 uur start de livestream en Wim Hof alias The Iceman zal de aanwezigen begeleiden met ademhalingsoefeningen en samen met de groep het water in gaan.

Hoffer

Programmamaker Flavio Pasquino is een fervente “Hoffer” en gaat dagelijks het koude water in (het Markermeer) om zijn immuunsysteem op natuurlijke wijze te “boosten”. 1 januari zal hij zowel de livestream presenteren maar uiteraard ook te water gaan met de andere aanwezigen, om zo het nieuwe jaar “gezond” in te luiden.

Wil je erbij zijn? Wil je weten hoe, wat, waar en hoe laat het plaatsvindt?

Kijk dan op onderstaande link:

https://gezondverstand.eu/2021/12/30/nieuwjaarsduik

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

Wim Hof in de auto…

Eerder dit jaar maakte Flavio Pasquino al eens een boeiende rit in de auto met Wim Hof waar hij onomwonden zijn wereldbeeld kenbaar maakte maar ook de nodige tips gaf over gezondheid en de weg ernaar toe. Bekijk die uitzending hier:

https://www.blckbx.tv/videos/wim-hof-over-macht-body-en-mindcontrol-en-gezondheid?rq=wim%20hof

28 gedachten over “LIVESTREAM “Nieuwjaarsduik met Wim Hof alias The Iceman””
 1. Wat een fantastische vent is het toch die Wim Hof, jij ook Flavio.
  Als het volgend jaar weer is dan ben ik er 100% bij.
  Als ex militair met ptss kan ik absoluut bevestigen dat de WHM werkt. Het reset je lichaam en geest.
  Het heeft absoluut de potentie om de wereld te veranderen.
  Ik geloof in Wim!

 2. Geen goede prater "onze Wim", maar wat kan ik blij worden van zijn levenswijsheid en nog meer van het feit dat hij dit delen wil.
  ❤💙💚💛💜🖤

  Veel liefde voor iedereen 💋

 3. Fantastisch!!
  Ik ga echt beginnen met elke keer koud af te douchen ik geloof ook echt dat dit je immuunsysteem kan sterken !! Thank you Wim!!

 4. Geweldig filmpje Flavio. Sinds 2016 volg ik al de Wim Hof methode en mijn huidziekte eczeem is zo goed als verdwenen. Sinds corona zwmnik 3 keer per week buiten en neem ik regelmatig ijsbaden. En absoluut nioit ziek. Wel corona gehad maar ik kon het met ademtherapie makkelijk handelen. En geen prik nodig. Nooit!

 5. this is really what humans need … all over the World … love it … peace … and Wim , he seems to be the old Version of Luke Skywalker

 6. Als je WIM voor het eerst meemaakt denk je misschien een aparte man ? Maar ik heb zeer veel respect wat deze MAN bereikt heb !!

 7. Leuke uitzending, zeer verfrissend in deze tijd. En ik vertrouw, gelukkig net als velen, op mijn natuurlijke immuunsysteem. Wim Hof heeft hard bewezen hoe we ons natuurlijk afweersysteem kunnen versterken. Helaas heeft hij wat last van grootheidswaan en denkt hij alleen de wereld te kunnen veranderen. Daar is wel wat meer voor nodig. Gods Zegen voor het nieuwe jaar allemaal. Maranatha.

 8. In Rotterdam de nieuwjaarsduik gedaan in de Kralingse plas, en het water was heerlijk!! Effe door de eerste seconde kou heen, en dan voel je je als een dartel zeehondje!
  By the way, Er zijn diverse groepen mensen die elke zaterdag en zondag (zover ik weet) om 10 uur, sommige om 11 uur, bij de stijger aan het strand in het Kralingse bos gaan zwemmen. Join us! 🌊🏊‍♀️

 9. Groot deel van de bevolking heeft toegestemd met het sluiten van ziekenhuizen, ic afdelingen en het wegbezuinigen van zorgpersoneel. Zorg capaciteit is al jaren het probleem en daaraan zijn VVD stemmers mede schuldig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *