Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nabeschouwing (livestream) direct na de Persconferentie! Analyses, interviews, duiding & troost in tijden van een morele crisis…

Vanavond (2 november 2021) zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge ons weer de duimschroeven gaan aandraaien middels een persconferentie die om 19:00 uur start.

De BLCKBX studio is nog in aanbouw dus we gaan vanaf de redactievloer met een select gezelschap de pijniging aan. We gaan kijken naar deze persconferentie op de tv’s in de redactieruimte en dat zal de nodige emotie oproepen. Maar we gaan ook stoom afblazen in de nabeschouwing die we liverstreamen vanaf de plek waar BLCKBX binnenkort haar dagelijks nieuws produceert.

Veel gasten

Samen met Sietske Bergsma doet programmamaker Flavio Pasquino de presentatie. “We verwachten veel interessante gasten; artsen, politici, rechtsfilosofen maar ook gewone burgers zoals jij en ik. We gaan napraten en proberen een beetje hoop te bieden in bange tijden want we zullen het toch met elkaar moeten doen”, aldus Pasquino die een morele plicht voelt om mensen die ontredderd zijn juist nu een beetje houvast te bieden.

Waar kun je het zien?

De nabeschouwing is live te volgen vanaf ons platform www.blckbx.tv maar ook direct op ons YouTube en Facebook kanaal. De stream zal doorgaan zolang de voorraad strekt ;-).

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

15 gedachten over “LIVESTREAM: Nabeschouwing van de Persconferentie!”
 1. Wat een speudo-wetenschap. Ze gaan zo ver tot alles kapot is. Mooi, goed, fijn, rechtvaardig, menselijk. Dit moet allemaal kapot worden gemaakt om hun dystopische wereld te introduceren.

 2. QR code is een controlemiddel. Al je gegevens worden aan deze pas gekoppeld. Je ziet al de eerste stappen bij ING en hun "Helena". De bank kan gewoon in je medische gegevens kijken. Wat moet een bank met uw medische gegevens? Wie kan er allemaal in uw gegevens kijken en wie bepaalt uw sanctie als u zich niet gedraagt. Want daar hebben we het over. Zij (wie dat zijn is onbekend) kunnen bepalen wat u eet, wat u koopt, bij wie u koopt, of u in overtreding bent bij te veel CO2 uitstoot. Alles weten ze over u en ze kunnen hiermee uw gedrag mee manipuleren en u afstraffen door bijv. toegang tot supermarkt te ontzeggen. Dit gaat heel ver. Verdere verdieping? Kijk naar Build Back Better, plannen van World Economic Forum met het omvormen van de mensheid in transhumanisten (cyborgs). Kom in opstand, dit aat helemaal fout.

 3. Medici zijn achterlijke mega domme lineair mono oorzakelijke denkers die nog in het newtoniaans tijdperk leven. E-health is niet de toekomst. Technologie maakt mensen lui, dom en zwak. Hoe meer technologie de vaardigheden van mensen overnemen hoe meer de zorgverlener gestript word van zijn of haar zingeving. Wiskunde professor Ted Kaczynski heeft dit ooit voorspelt in zijn manifest. Zijn voorspellingen komen nu uit. Ted Kaczynski heeft ooit op een negatieve manier hier aandacht voor gevraagd en is daarna bekend geworden als unabomber. Misschien toch eens kijken naar het manifest van Ted Kaczynski.

 4. Go back 2 basics, leer natuur kennen, jullie voorouders de ancient builders heeft genoeg achter gelaten om je eigen hersenen te gebruiken in plaats van te laten misbruiken. Voedsel is brandstof, kruiden is medicijnen, zuivere liefde is je kracht, de 3=2 die dit energy versterkt, moeder kind= 1, papa maakt 3 tot 1
  Wat vernield wordt met misleidingen……

 5. Flavio ik hoop dat je dit leest en oppakt op jou kanaal , je kan niet meer negatief uiten op You tube! Ik hoop dat het jou ook opvalt dat geen enkel kanaal meer de negatief like te vinden is. Zet hem op je goede werk!

 6. Mensen van NL wij allen hebben nu echt een probleem om inzicht te verkrijgen hoe wij mensen het kanaal ervaren , vooral als het om politiek gaat en de mening van ons als burger inzichtelijk te maken voor onze mede burger om te zien dat je niet alleen bent met je ziens wijsen op beleid ect.! Nu menses er is geen duimpje meer te vinden in het negatief op geen enkel kanaal?? Dit is wanbeleid van you tube en misinformatie , nu kan het niet anders meer zijn dat alle landen hierin de hand hebben! Alles is alleen nog maar leuk voor de genen die het kanaal heeft, maar waarom zou je nog gaan like geven als het beeld nep is, wat doet you tube wereld wijd nu? Te erg is dit, mensen test het uit je duimpje negatief werkt niet meer en is onzichtbaar gemaakt voor iedereen..??

 7. Mijn kerst wens is dat alle kinderen die onterecht uit huis zijn geplaatst door de toeslagenaffaire ,Met kerst weer bij hun eigen ouders mogen gaan wonen ,

 8. ik hoor steeds maar 1 geluid hier. Is dit een onafhankelijke nieuwssite of vooringenomen met als doel maar 1 geluid laten horen. groet, van een ouwe wielercollega

 9. Op het Corona Dashboard Rijksoverheid zelf, gaan de besmettingen van alle leeftijdsgroepen fors omlaag vanaf 19 november.
  Waarom dan nu toch nieuwe maatregelen invoeren?
  Besmettingen dalen inmiddels zeven dagen op rij. 🤗
  Dus de ziekenhuisbeddenbezetting volgt over een dag ook mee naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *