Geen widgets gevonden in de zijbalk

Zie: https://www.blckbx.tv/livestreams/nabeschouwing-persconferentie-2022-01-25

Dinsdag 25 januari zal er weer een persconferentie zijn om 19.00 uur en wij gaan dat uiteraard nabeschouwen om 20.00 uur scherp in onze nieuwe studio die we dan gaan vuurdopen. Dat doen we met boeiende gasten.

Oud-CBS directeur Jan van der Zanden praat ons bij over Qaly’s (quality-adjusted life year) en de nevenschade van de lockdowns, Professor Ronald Meester maakt het onbespreekbare bespreekbaar…de olifant in de kamer…de gigantische oversterfte die mogelijkerwijs verband houdt met…de massavaccinatie.

En we hebben Dr. Jan Huurman aan tafel, de oprichter van het OMT, het Outbreak Management Team, hoe kijkt hij aan tegen het ontembare monster dat hij heeft gecreëerd.

PvdA kamerlid Attje Kuiken wil artsen hun BIG registratie laten afnemen ofwel, hun broodwinning omdat ze een andere opvatting hebben.

Huisarts Felix van der Wissel schreef een open brief aan haar en we reflecteren met hem op deze zorgelijke ontwikkeling dat kamerleden op de stoel van medici gaan zitten, geen verschil van inzicht meer dulden, dat desinformatie noemen en dreigen met het afnemen van hun werkvergunning; de zogenaamde BIG registratie.

Raisa Blommestijn en Eva Vlaardingerbroek waren in Brussel en doen verslag van hun ervaringen, maar praten ons ook bij over ontwikkelingen van vaccinatieplicht in Europa en de coronatoegangsbewijzen.

Tijdens de nabeschouwing waarschuwde Vlaardingerbroek voor de gevolgen van de invoering van de ‘Europese Digitale Identiteit’ voor iedere EU-burger. Lees meer over de plannen van dit Europese identiteitsbewijs op de website van de Europese Commissie: https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_nl

Maar we sluiten af met humor en muziek. Tisjeboy Jay is erbij en Verkeerd Verbonden treedt live op in de studio met de track Muilkorf.

Kijk dus dinsdag 25 januari….20:00 uur…naar de nabeschouwing op www.blckbx.tv

Help Lisette Verhoeven
Eerder deden de ouders van Lisette Verhoeven, bekend van deze video en deze video over haar vaccinatieschade, een oproep om in de nieuwe woning van Lisette te komen klussen. Alle hulp daarbij is welkom en ze zijn te bereiken via hulplisetteverhoeven@outlook.com.

Maak kennis met Sapje
Deze uitzending is mede mogelijk gemaakt door Sapje, je dagelijkse portie groente in 1 heerlijk sapje. 100% biologisch, natuurlijk en puur.
https://www.sap.je/?ref=81&campaign=youtube-description

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Bedankt voor het kijken! Terugzien?

0:00 – Ir. Jan van de Zanden en prof. Ronald Meester
7:36 – Anne Willemsen met Politie aan de deur bij café Rivera
10:40 – Ir. Jan van de Zanden en prof. Ronald Meester
24:09 – Verkeerd Verbonden
27:55 – Ir. Jan van de Zanden en prof. Ronald Meester
44:16 – Tisjeboy Jay, Raisa Blommestijn en Jan Huurman
1:09:52 – Eva Vlaardingerbroek, Raisa Blommestijn en Rob Baltus
1:19:07 – Anne Willemsen in Café Rivera
1:23:20 – Eva Vlaardingerbroek, Raisa Blommestijn en Rob Baltus
1:31:10 – Dr. Felix van der Wissel, Eva Vlaardingerbroek en Raisa Blommestijn
1:51:45 – Oproep Lisette Verhoeven door Marolijn Braakman
1:55:05 – Dankwoord richting klussers die de nieuwe studio mogelijk hebben gemaakt
2:00:08 – Verkeerd Verbonden
2:06:05 – Anne Willemsen voor café Rivera

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

19 gedachten over “LIVESTREAM Nabeschouwing Persconferentie vanuit de nieuwe BLCKBX studio vanaf 20u op blckbx.tv.”
 1. Ik HOOP dat Mevrouwtje Kuiken een Huisarts heeft die haar een briefje gaat sturen met de mededeling dat ze in zijn praktijk NIET MEER WELKOM IS!

  Als het 1 kan, kan het andere ook!
  Ik hoop op zijn of haar Solidariteit.

 2. Attje Kuiken..

  Ze heeft NIETS, maar dan ook NIETS van een medische opleiding genoten.

  Zelfs niets wat daar op lijkt!

  En dat wil artsen met eigen onderzoeken en wetenschappers en opleidingen uit het BIG register schrappen????
  Onderwijs

  VWO, Dockinga College, Dokkum, 1990 – 1996

  Bestuurskunde/Overheidsmanagement, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Leeuwarden, 1996 – 1999

  Organisatiewetenschappen, Universiteit van Tilburg, 2000 – 2006

  Kuiken zou uit de Politiek gewerkt moeten worden en geen recht op wachtgeld zou mogen hebben.

 3. Top uitzending. Niet alleen comedian Jay Tisjeboy maar ook Hans Teeuwen maakt leuke filmpjes ivm de covidwaanzin. We mogen Hansje niet vergeten vind ik 😊

 4. Mona Keizer zei :,,Er gaan meer kinderen dood door verdrinking dan dat er kinderen dood gaan aan Corona.
  Maar we sluiten zwembaden?
  Als je dat zo achter elkaar zet Mevr Keizer klinkt het juist logisch dat de zwembaden gesloten zijn.

 5. Realiteitszin in het lichaam verlegt het met passage filmcamera,de uniekestand van opbouw fenometaties aan verstroitheids aan geduwde kracten om de echtheid te kunnen vernemend via filmdigitaal waarnemens hoe een foutief indruk kan hebben om de bodysfundament te kunnen doen inziens,wat ernog kan gaan naar voorn brengen met het optreden afleveringspot aan lnkvoudig extreemsensationeel panoramma>;arts/body

 6. Wat een droomvrouw die Eva Vlaardingerbroek 😍damn! Het is dat contact krijgen niet te doen is, anders had ik zeker een poging gedaan!

 7. Zoals jaren terug al werd gesuggereerd, de diverse verantwoordelijken, verschuilen zich achter instituten en instanties, waar niemand persoonlijk ter verantwoording geroepen kan worden. Voor de rest maken "ze" er een soort van "Catch 22" van en wordt iedereen met een kluitje het riet in gestuurd.
  Zo'n 85 jaar terug hebben we ook al eens last gehad van een Oostenrijker die een boek geschreven had, nu hebben we er een die er zelfs al 2 geschreven heeft.
  Dit hoef ik niet verder uit te leggen, denk ik.
  Keep up the good work en houdt de vinger aan de pols.

 8. Er blijken nu opeens “PLACEBO VACCINS” te zijn gegeven. DUS ER LOOPT DE HELFT VAN DE GEPRIKTEN onterecht ROND MET QR pas….!!! Wat een kut maatschappij en wat een walgelijk land is dit geworden zeg…..!!,!

 9. de horeca heeft geen ruggengraat en zijn omgekocht. zij houden het hele systeem in stand!!! net als alle mensen die zo graat ondanks te weten dat ze ziek zijn graag geregistreerd ziek zijn bij de ggd. Die houden de getallen in leven. geweldige performance van verkeerd verbonden by the way you got a new fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *