Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending hier: https://www.blckbx.tv/livestreams/nabeschouwing-persconferentie-2022-02-15

Dinsdag 15 februari zal minister Ernst Kuipers de nieuwe versoepelingen kenbaar maken. Versoepelingen die hij zal presenteren als wisselgeld voor hetgeen dat onontkoombaar lijkt: het doorzetten van de coronapas, waar hij dit jaar nog een slordige 30 miljoen in gaat investeren.

Nabeschouwing
Dinsdag gaan wij om 20:00 uur live nabeschouwen met interessante gasten zoals advocaat Bart Maes, neuroloog Jan Bonte en rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. Op dezelfde dag – dinsdag 15 februari – zal namelijk de uitspraak in het hoger beroep inzake de afschaffing van de coronapas bekend worden. We praten met hen over deze rechtszaak, de rechtspraak in zijn algemeenheid en uiteraard de schrijnende toon en woordkeuze van ambtenaren die vrij is gekomen na een WOB-verzoek.

Vrijheidsstrijd wereldwijd
We maken een deep-dive in het dossier van het Canadese Freedom Convoy, NLP-er Igor van Kaam analyseert de onnavolgbare draai die premier Justin Trudeau heeft gemaakt en we maken inzichtelijk welke omringende landen de coronamaatregelen al geheel of deels hebben afgeschaft, waaronder de coronapas.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
—-
Deze uitzending is mede mogelijk gemaakt door Sapje, je dagelijkse portie groente in 1 heerlijk sapje. 100% biologisch, natuurlijk en puur.

Maak kennis met Sapje: https://www.sap.je/?ref=81&campaign=youtube-description
—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

22 gedachten over “LIVESTREAM Nabeschouwing Persconferentie vanuit de BLCKBX studio vanaf 20u op blckbx.tv.”
 1. Kippe vel !!echt respect ๐Ÿคฎ๐Ÿ˜ท๐Ÿคฅ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’‰๐Ÿคฎ๐Ÿคญ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

 2. je moet ze gewoon negeeren genees kijkcijvers geven die gare NOS
  dus de nabechouwing intreseert me ook niet

  ze kenne allemaal de teering krijge daggggg
  ik doe toch niet mee

 3. Ik zou me wel dubbel genaait voelen als ik lisette was eerst neem je een prik tegen corona vervolgens wordt je verlamd en krijg je alsnog corona

 4. Dit is slecht voor mijn hart. Ga nog meer een hekel krijgen aan Rutte en Kaag als ik zie hoe de Italianen het regelen voor hun land. Bizar.

 5. Een bekende van me woont in Canada en nee natuurlijk staan er geen 50.000 trucks in de straten van Ottawa maar je moet niet vergeten dat de meeste truckers na die gigantische convooien geparkeerd stonden buiten de stad; op bevroren boeren velden die de boeren sneeuwvrij hadden gemaakt voor de truckers, velen bleven maar kort en reden weer huiswaarts, maar al die verschillende convooien samen kunnen best tot een aantal komen van tienduizenden trucks, ook vanuit usa waren duizenden truckers onderweg naar de grens.

 6. Het wordt tijd om aandacht te besteden aan het Transhumanistisch gedachtengoed van de EU, dan begrijpen we waarom er voor ons gedacht en getekend wordt in mei.

  Kijk ens bij: Transhumanism – Klaus Swab and Dr. Yuval Noah Harari explain The Great Reset- Transhumanism Agenda

 7. Ze gaan proberen om ons allen in deEU, vanuitBrussel, eenPaspoort op te leggen. Dit is nog lang niet over.
  Die ze straks ook gaan gebruiken voorCO2 maatregels. Ze gaan kinderen als Greta misbruiken om dat te implementeren.

 8. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚een flut neuroloog die ontslagen is en flut advocaat die op de kosten van de labiele mensen zaken voert ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚en weer een nep verpleegkundige

 9. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚hilarisch een flut advocaat wil stoer doen

 10. Gecondoleerd Jantien. 4,5 Rijden en dan mag je toch je vader niet zien. En dan overlijdt je vader helemaal alleen in een Duits ziekenhuis. Wat heeft God met jullie voor, dat Hij dit jullie aandoet.

 11. Het is een wassen neus; we gaan heen naar verplichte vaccinatiesโ€ฆ wacht maar afโ€ฆ ze zijn in Brussel bezig met nog ergere plannen! We MOETEN alert blijvenโ€ฆ deze versoepeling is een afleidingsmanoeuvre!

 12. Die versoepelingen zijn schijnvertoon…. het is goed denk ik om oog te houden op wie de Franse presidentsverkiezingen gaat winnen en op wat er werkelijk in Europa wordt besloten. De kans is groot dat we weer de kast in worden gestuurd maar nu met dwangmiddelen.

 13. Pas op bij 1g krijgt iedereen een qr en daar gaat het hun om erg slim om 1g in te voeren eenmaal een qr code dan zit je in hun systeem om een e id te koppelen pas op doe er niet aan mee 1g 2g 3G is allemaal bedoeld om jou een qrcode te geven

 14. Wat je dus eigenlijk ziet is dat geen van de maatregelen enig meetbaar positief effect hebben op het aantal besmettingen.
  Het ging voornamelijk om griepseizoensgebonden fluctuaties.

  Dat verhaal over vooral ongevaccineerden in onze ziekenhuisbedden is ook al onderuit getrokken.
  We hebben letterlijk voor niets al die gezonde mensen met een normaal werkend immuunsysteem massaal gevaccineerd.

  Komende jaar zullen er veel mensen hart en vaatziekten overlijden.
  Bloed klonten in je lijf valt namelijk onder trombose.

  Pfizer had de cijfers onder dwang van de Rechter alsnog gepubliceerd.
  En toch was er niet 1 nieuwsredactie te vinden die dat slechte nieuws in de spotlights wilde zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *