Geen widgets gevonden in de zijbalk

Zondag 3 oktober maken wij een uitgebreide live-registratie van de demonstratie in Amsterdam. Om 14:00 uur gaan we live nadat de stoet al om 13:00 uur is vertrokken voor een route van ca. 5 kilometer. Minimaal twee reporters van ons team zullen onderweg interviews afnemen van deelnemers, afgewisseld met helikopter beelden en presentaties vanuit een hoog punt in de stad. Om 16:00 uur zal de live uitzending eindigen. Dit is tevens de eindtijd van de manifestatie zelf.

Headcounts:

Hans van Tellingen (Strabo) zal met zijn team de verantwoordelijkheid op zich nemen om de “headcounts” te doen, oftewel…zorgvuldig te notuleren hoeveel mensen er zijn komen opdagen. Dit zal gevalideerd worden door een notaris waarna we rond 16:00 uur – als onze uitzending en ook de demo eindigt – de definitieve stand opmaken. Hiermee willen we een einde maken aan de speculaties rondom de opkomst, die keer op keer een grote discrepantie lijkt te hebben met wat de media communiceert en wat de aanwezigen hebben waargenomen.

Disclaimer:

We willen benadrukken dat we geen onderdeel zijn van de organisatie, maar opereren als onafhankelijk en politiek neutraal platform, dat op journalistieke wijze de feitelijke situatie gaat weergeven van wat er plaatsvindt in Amsterdam op 3 oktober a.s.

Route:

Vanaf de Dam gaat de stoet over de Nieuwezijds Voorburgwal richting Amsterdam Centraal om vervolgens via de Haarlemmerhouttuinen het Haarlemmerplein te bereiken. Daar gaat de bocht naar rechts en meteen weer naar links richting de Nassaukade. Bij de eerstvolgende brug keert de groep richting de Marnixstraat, waar – bij de brandweerkazerne – de bocht naar links buigt naar de Rozengracht. Via deze gracht zal de groep in de richting van het eindpunt wandelen en wel de Dam.

Info demo:

Naam demo “Samen voor Nederland”:
Datum: zondag 3 oktober 2021
Plaats: Amsterdam

– 12:00 verzamelen op de Dam
– 13:00 vertrek manifestatie
– 14:00 start livestream
– 16:00 einde…

Steun BLCKBX:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Door Helen Aoki

24 gedachten over “Livestream: "Live-report" Demo 3-10-21 Amsterdam, including helicopter shots…”
 1. Maand later. Toch weer nieuwe regels.. Er zal toch iets moeten gebeuren voordat het te laat is en we de nieuwe technologische slaaf zijn. Dna kunnen ze over 100 jaar ons weer uitlachen over hoe dom en achterlijk we waren. Wauw, dat men zich dat liet aandoen voor een duidelijk leugen!!! En dan vervolgens 250jaar weer hetzelfde te doen. Pff mensen leren nooit en zullen uitsterven, want ze zijn te eigenwijs en dat is slecht voor de overlevingskansen.

 2. Contrary to what the tyrannical governments want, People around the world are now united by this claims of freedom, worried for the weak, and the kind of future awaiting for the children. God bless ๐Ÿ’•

 3. Goed gelopen voor de toemomst van onze kinderen… de volgende keer loop Jij ook mee….??? Nee joch niet in Afrika, in Nederrland…

 4. We willwin !!! Victory !!!
  ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐ŸŒ๐Ÿ†˜๐ŸŒ๐ŸŒ๐Ÿ†˜๐ŸŒ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐ŸŒ๐Ÿ†˜๐ŸŒ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

 5. ben benieuwd wanneer de overheid blckbox serieus gaat aanvallen want jullie groeien echt kei en kei hard. zodra het zover is dan weten wij in ieder geval dat ze bang zijn.

 6. Column Dagblad Trouw 2018
  Deze column d.d. 29 maart 2018 s anno 2021 zeer actueel!

  Een hedendaagse tiran kan het volk eenvoudig onderdrukken, dankzij de informatisering

  De informatisering gaat met de dag verder. Steeds meer data over ons doen en laten worden ergens opgeslagen. Langzaam maar zeker wordt het mogelijk van ieder mens rond-de-klok het handelen bij te houden.

  ๐Ÿ—ฃNaema Tahir
  De zogenoemde sleepwet, die ondanks het nee van de meerderheid der stemmers waarschijnlijk toch gewoon zal worden ingevoerd, is maar รฉรฉn voorbeeld uit een steeds langer wordende rij. De afgelopen weken werd er ook door diverse organisaties gepleit om de black box verplicht in te voeren in alle auto's. Zo'n dingetje maakt het, met een druk op de knop, mogelijk om precies na te gaan waar iemand heeft gereden en hoe hard en dus te zien of hij zich aan de regels heeft gehouden. Hartstikke handig, roepen genoemde organisaties. Dan hoef je nooit meer je zakelijk gereden kilometers te bewijzen. Gaat allemaal volautomatisch. Ja, inderdaad. En wat ook volautomatisch gaat, is de bekeuring die je op de mat krijgt als je te hard hebt gereden of over een doorgetrokken streep op de weg bent gegaan. "Maar dat is toch alleen maar goed?", roepen dan velen. "Als je je aan de regels houdt heb je niets te vrezen."

  Wat je de informatiserings-voorstanders en iedereen die het gelaten over zich heen laat komen vooral moet verwijten is naรฏviteit. Grenzeloze naรฏviteit. De informatisering betekent een enorme machtstoename voor de overheid. Daar zou niets op tegen zijn als de overheid bestond uit engeltjes. Maar dat is niet zo. De overheid bestaat uit mensen. En mensen zijn zeker geen engeltjes. Als je wezens die geen engeltjes zijn maar meer en meer macht blijft geven, kun je er donder op zeggen dat die macht ook op zeer onaangename wijze zal worden gebruikt. De schitterende Duitse film 'Das Leben der Anderen', over de afluisterpraktijken van de Oost-Duitse overheid, is daarom niet alleen een beschrijving van het leven van anderen, maar ook een waarschuwing voor onszelf. Het kan ons ook overkomen.

  Bedenk maar eens wat de nazi's allemaal hadden kunnen bereiken als ze de informatietechnologie die nu bestaat voor hun doelen hadden kunnen inzetten. Bedenk maar eens wat de bezetter allemaal in Nederland had kunnen doen.

  Kwetsbaar
  Veel mensen in Nederland gaan er klakkeloos vanuit dat dat nooit meer zal gebeuren. Zo'n regime kan niet meer aan de macht komen in de toekomst, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Ze vergeten dan voor het gemak dat Hitler door democratische verkiezingen aan de macht is gekomen. En ze vergeten dat Trump door democratische verkiezingen aan de macht is gekomen. Waarmee ik geenszins wil zeggen dat Trump te vergelijken is met Hitler, maar u bent het vast met me eens dat het niet erg geruststellend is als zo iemand de hoogste macht heeft in het machtigste land van de wereld. Een land met een overheid die er geen been in ziet om zelfs de telefoongesprekken af te luisteren van de leiders van de landen die de meest nauwe bondgenoten zijn.

  Hoe meer je erover nadenkt, hoe enger het wordt. Als er nu een tiran aan de macht komt, zal die beter geรซquipeerd zijn voor de onderdrukking van het volk dan ooit in de wereldgeschiedenis. Dankzij de informatisering.
  Gebruik je IQ โœŒ๐Ÿฝen niรฉt je QR ๐Ÿ‘โœ…

 7. Verkapte prikdwang, braaf luisteren wordt beloond โœ…๐Ÿ‘
  In Europees verband wordt gesproken over een soepeler reisbeleid voor gevaccineerden. De huidige coronarisicokaart van het ECDC, waarop de reisadviezen binnen Europa zijn gebaseerd, lijkt zijn beste tijd te hebben gehad.

 8. Heel dankbaar voor alle moedige mensen die gedemonstreerd hebben. Heel veel mensen hebben grote moeite met het idee dat we worden bestuurd en geleid door slechte mensen, en toch is dat zo. Die bittere waarheid onder ogen zien, dat vereist moed. Meer dan 10 jaar terug zag ik dit soort dingen anno 2021 al aankomen, uiteraard werd ik toen niet geloofd door mijn collega's, en ik was zelfs een verschrikkelijke man in de ogen van het management. Vandaag op een buiten terrasje gezeten met allemaal "gevaccineerde" ouderen die enkel voor mij allemaal lekker buiten gingen zitten (wandelclub). Ik krijg de laatste dagen een erg warm en blij gevoel, ieder nadeel heb weer zijn voordeel, en we gaan net als Cruyff indertijd gewoon winnen, als we maar sportief blijven.

 9. Snap het niet hoor. Waarom geen Den Haag, daar zitten ze. Het helpt allemaal niets. De plan wordt uitgerold. Sietske het wordt nog erger. Benzine nu al 2 euro per liter. China versus Taiwan. Gas gaat de kop kosten, ect,ect,ect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *