Geen widgets gevonden in de zijbalk

“Booster nabeschouwing met Wim Hof alias The Iceman!” vrijdag 26 nov. 20:00 uur LIVE op blckbx.tv…

16 november 2020 interviewde programmamaker Flavio Pasquino “the Iceman” oftewel Wim Hof over het immuunsysteem, onze geestelijke controle over het lichaam en de dubieuze rol van big farma en onze overheid in deze crisis.

Intussen…

Wat is er in de tussentijd een hoop gebeurd. Een jaar verder en we zijn helemaal niks opgeschoten met de loze beloftes van onze leiders. Alleen als er een vaccin is zijn we veilig en kunnen we terug naar ons oude leven…nou we weten inmiddels hoe dat fabeltje een stille dood sterft. De boosters worden al gepromoot vanuit de EU want anders is je greenpas straks verlopen. De ziekenhuizen liggen vol met gevaccineerde mensen en toch blijven onze demissionaire leiders grijpen naar oude middelen, meer vaccins, lockdowns, strengere maatregelen en uitsluiting van de mensen die vertrouwen op het eigen immuunsysteem.

Booster

Vrijdag 26 november kunnen we weer rekenen op een persconferentie. Maar jullie kunnen ook rekenen op een nabeschouwing met veel interessante gasten waaronder Wim Hof. Hij komt speciaal langs om ons een echte booster te geven…met levensenergie, geestelijke kracht, positiviteit en vertrouwen, vertrouwen op je eigen lijf.

Wim Hof

Vrijdag 26 november kun je dus LIVE kijken naar de nabeschouwing waarbij de presentatie in handen is van Stefan Noordhoek. Maar ook Flavio Pasquino is van de partij samen met Wim Hof en vele andere interessante gasten, rond de klok van 20:00 uur, op blckbx.tv.

Waar kun je het zien?

Je kunt onze stream bekijken via onze website www.blckbx.tv waar we diverse opties aanbieden. Mocht 1 van de streams dus wegvallen omdat Big Tech ingrijpt, dan zul je meerdere alternatieven vinden op onze site.

Onderstaande link is de uitzending met Wim Hof die op 16 november 2020 reeds is getoond op ons kanaal.

https://www.blckbx.tv/videos/wim-hof-over-macht-body-en-mindcontrol-en-gezondheid?rq=wim%20hof

Dit zijn de links naar de eerdere nabeschouwingen die we maakten op res. 12 en 2 nov. jl.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

10 gedachten over “LIVESTREAM “Booster nabeschouwing met Wim Hof alias The Iceman!” vrijdag 26 nov. 20:00 uur”
  1. Ik moet zo lachen, Willem tussen al die stropdassen. Gaaf maar toe, dat ziet er gek uit en jullie hebben een beetje een stok in je kont.
    Maar Wim is echt een Nederlandse legende, ik vind dat we zijn toewijdingen moeten eren door zelf ook zo gezond te worden.
    Ik geef Igor helemaal gelijk, twist tussen verwanten is een slechte zaak. Bespreken is een goede zaak, elkaar leren begrijpen, maar jiel is een tijd van samenkomst van verwanten, van viering van de zonnewending, het terugkomen van het licht. Gun elkaar dus WEL het licht in de ogen en begrijp hoe belangrijk je gezin is.

  2. Mooie uitzending. Vind het echter beter als de mensen op de achtergrond met elkaar praten, want deze aflevering had voor mijn gevoel een nogal kille sfeer

  3. So wonderful not to see any face diapers. Just people having an open discussion about health and follow the money. Wim Hof is the real deal.

  4. Die Tom heeft ook geen verstand van zaken, China verbood binnenlandse reizen en begon met testen in December/Januari 2019/2020 (5000 doden totaal)! Nederland koos ervoor om niet te luisteren en te wijzen naar deze 'totalitaire' maatregelen en vervolgens doen zij dezelfde maatregelen 2 jaar later nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *