Geen widgets gevonden in de zijbalk

blckbx today is het gloednieuwe LIVE actualiteitenprogramma van blckbx, vanuit de nieuwe studio. Presentator Flavio Pasquino praat je samen met interessante en deskundige gasten bij over de actualiteit in Nederland en in de wereld.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Kijken dus en deel blckbx today met jouw eigen omgeving!

Over stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Door Helen Aoki

18 gedachten over “LIVESTREAM blckbx today – Transgenderwet – vrijdag 4 maart 2022”
 1. Flavio wat een uitzening! Die vrouw spit die 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
  Er is een Biologische werkelijkheid hij had er moeite mee maar zo is het niet doen die wet! Bizar dat dit werkekijkwaar gebeurt mannen in vrouwen gevangenissen. Mannen tussen de vrouwensport.. dit moet gestopt worden de plannen van de NWO…. dit is wat er uit voort vloeit….

 2. Hebben die chirurgen nu hun handen vol? Is dit ook weer een verdien model…Want de brainwashing gaat volop door. Die kleine kinderen op school worden al geconfronteerd met de geschlacht verandering..

 3. Waarom denken die mensen dat iedereen zoals zij moeten/willen zijn wtf, als je zo door het leven wil gaan ga je gang maar laat ons en onze kinderen met rust, gaat een beetje ver om zo-een minderheid zoveel zeggenschap over de maatschappij te geven, tenzij er andere redenen achter schuilen zoals dit vaak is, biologisch zijn er maar twee realiteiten xx en xy de rest is een afwijking, zonder man en een vrouw die gemiddeld 3 kinderen krijgen sterven mensen uit

 4. Dat geluid aan het begin tussendoor mag wel agterwege blijven, als jij aan het woord bent, Flavio ; óf het mag zachter, maar mss ging er wel iets mis haha ^^ =P

 5. Ik heb even getwijfeld of ik hier iets zou willen zeggen, maar wil dat toch doen.

  Nu lijkt het of in de media transgender zijn (zoals dat bekend is) wordt verward met genderloosheid. En dit laatste lijkt wereldwijd steeds meer gepromoot te worden.

  Ik zelf ben zogezegd transgender en in transitie (man naar vrouw). In mijn hele wezen, voelen, denken, doen en laten, ben ik vrouw. Maar mijn lichaam komt niet overeen. Vandaar mijn transitie. Ik wil dat mijn lichaam en voorkomen hetzelfde is als wie ik (van binnen) ben.

  Niemand gaat mij vertellen wie of wat ik ben en of dit waar is. Dat weet ik zelf wel.

  Het gaat dan ook om veel meer dan een gevoel, om zijn. Bedenk wat jou gender voor jou betekent. Zoveel betekent het ook voor mij.

  Ik vind man-vrouw rolpatronen heel belangrijk. Ik denk dat het aansturen op een gender neutrale samenleving erg onnatuurlijk is. Hoe wel er vast mensen zijn die zich niet als een van de genders zien. Maar daarvoor hoeft niet de hele samenleving genderloos te worden.

  Ook ben ik mij ervan bewust dat mijn lichaam niet vrouwelijk geboren is en dmv een transitie toch een vrouwelijk voorkomen krijgt. Ik ben dus geen zogenoemde cis vrouw. Maar mijn hele wezen is vrouwelijk op mijn lichaam na. Ik ben dan blij dat er mogelijkheden zijn om dat uiterlijk aan te passen. Daarbij doe ik niet alsof mijn lichaam altijd vrouwelijk is geweest want dat is niet zo.

  Ik denk dat een traject met een deskundigenverklaring heel goed is en (dat mag ik vast niet zeggen) ook het kaf van het koren scheidt.

  Reacties zijn welkom, maar houdt het respectvol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *