Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nabeschouwing (livestream) direct na de Persconferentie! Analyses, interviews en duiding van de chaos…

Vrijdag (12 november 2021) zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge extra maatregelen aankondigen middels een persconferentie die om 19:00 uur start.

De BLCKBX studio is nog in aanbouw maar we produceren – net als 2 november jl. een nabeschouwing met een select gezelschap. We gaan om 19:00 kijken naar de persconferentie op de tv’s in de redactieruimte en dat zal de nodige emotie oproepen. Maar we gaan ook stoom afblazen in de nabeschouwing die we livestreamen vanaf de plek waar BLCKBX binnenkort haar dagelijks nieuws produceert.

Den Haag

Een Blckbx reporter met cameraman zal in Den Haag aanwezig zijn om daar de sfeer Live vast te leggen.

Veel gasten

“We verwachten veel interessante gasten; artsen, politici, economen, wetenschappers maar ook gewone burgers zoals jij en ik. We gaan napraten en proberen een beetje hoop te bieden in bange tijden want we zullen het toch met elkaar moeten doen”, aldus Pasquino die een morele plicht voelt om mensen die ontredderd zijn juist nu een beetje houvast te bieden.

Line up:
Maurice de Hond
Carla Peeters
Gideon van Meijeren
Tim Douwsma
Luchtvaartcollectief
Sander Boon
Peter Verstegen
Maria Louise Genet & Jeroen Pols

Waar kun je het zien?

De nabeschouwing is live te volgen vanaf ons platform www.blckbx.tv maar ook direct op ons YouTube en Facebook kanaal. De stream zal doorgaan zolang de voorraad strekt ;-).

In de livestream wordt verwezen door Jeroen Pols naar een rechtszaak van Viruswaarheid. Deze rechtszaak is terug te zien via: https://videowaarheid.nl/video/rechtszaak-08-11-2021-kort-geding-viruswaarheid-vs-gezondheidsraad-en-cbg/

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

23 gedachten over “LIVESTREAM: 12 Nov Nabeschouwing van de Persconferentie!”
 1. Staan elkaar allemaal te besproeien in een armoedig hok waar je met je hoofd het plafond aan kan raken. Heb toch altijd wel een hoge pet op van Maurice de Hond. Maar nu valt die pet bijna op de grond. In dat lage slecht geventileerde keldertje. Allemaal zonder anderhalve meter. Allemaal nog net niet in overtreding want de maatregel gaat net wat later in. Maurice piepte ` hem al eerder weg, gelijk had hij.

 2. Aanklacht tegen Hugo de Jonge i.v.m. bedreigingen jegens ongevaccineerden staat nu online. Sluit je aan en onderteken deze aanklacht!

 3. en het PROTOKOL VAN DE ARTSEN IS FOUT CORONAPATIENTEN MOGEN NOOIT OP HUN BUIK GELEGT WORDEN EN IN COMA GEBRACHT WORDEn dat wordt de dood van de patient

 4. Maak het al mijn hele leven mee.. als mensen zich gesterkt voelen door de meerderheid dan applaudisseren ze voor de meest stupide en brute dingen. Zowel voor als tegenstanders verliezen hun gezond verstand als de meerderheid onzin uit gaat lopen kramen.

 5. Beste kritische denker, We weten dat u liever vragen stelt dan beantwoordt. Doe eens gek en plaats eens wat vraagtekens bij uw eigen wereldbeeld. Als dit allemaal bedoeld is om de bevolking onder controle te krijgen, waarom dan zo ingewikkeld met een onschuldig virus? Waarom niet gewoon het leger eropaf? Waarom niet een echt gevaarlijk virus ingezet? Waarom de sterftecijfers niet met een factor 20 verhoogd? Waarom de eigen aanhang uitroeien met experimentele vaccins? Doen landen die beperkingen opheffen of ze nooit invoeren wel of niet mee aan The Great Reset? Doen landen waar ze zo succesvol ivermectine inzetten mee aan The Great Reset? Waarom onthullen leiders die niet meedoen aan The Great Reset niets van The Great Reset? Waarom hebben eigenlijk alleen u en de uwen het de hele tijd over The Great Reset?

 6. Krijg het idee dat de formatie zo lang duurt omdat de lucht nog niet gezuiverd is van de vele beerputten die zijn open gegaan. Want stel dat er een nieuwe Regering zou zijn samengesteld en deze net in werking is getreden , dat ze zich niet kunnen veroorloven dat er opnieuw bagger naar boven komt waar ze andermaal voor moeten opstappen.
  Want dat zou de definitieve nekslag voor Rutte en zijn consorten betekenen. Let wel alle oude bewindslieden komen straks weer op hun plaats te zitten alsof er niets is gebeurd.

 7. ik spreek elke dag minimaal 20 klanten, de haat is onder het volk te groot. weinig mensen die er nog in geloven.

 8. VOOR MIJ DE VRAAG? WIE GENEZEN IS VAN CORONA? IS DIE ERNA GEVACCINEERD? EN WEET MEN? DAT AL IS MEN GENEZEN? EN 2X VACCINATIE? MEN TOCH WEER CORONA KAN KRIJGEN? VOORBEELD! ZUS MAITE KELLY! NU HERSTELLENDE? DUS ZEKERHEID? IS TESTEN!! EN WAAROM IS DE BAAS?VAN PFIZER?CONCERN?NIET VACCINEERD?

 9. We worden niet meer als mens gezien, maar als qr code. Heel triest deze ontwikkeling. Hopelijk worden er meer mensen wakker💪🏽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *