Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een gigantisch probleem in de gezondheidszorg is dat het personeel niet blijft.
Ze worden helemaal murw gebeukt door de bureaucratie, veroorzaakt door 26 managementslagen en de veel te grote macht van de verzekeraars.
Hierdoor is het personeel de gehele dag bezig met spreadsheets invullen in plaats van datgene te doen wat de bedoeling is: zorg verlenen.

Tel daarbij op dat de regering jarenlang de onderste salarisschaal zoveel mogelijk op de nullijn heeft gehouden, wat met de huidige torenhoge inflatie niet meer te doen is.

Eindelijk begint dat nu ook een beetje door te druppelen tot de ivoren torentjes van de Tweede Kamer.
Dus gaan we er over praten.

Hier de inbreng van Lisa Westerveld. Iemand die het goed meent, met interruptie van Hijink (SP)

Debat: Initiatief-Ellemeet/Tielen Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg
17 maart 202

13 gedachten over “Lisa Westerveld denkt mee over de zorg aantrekkelijker maken voor de medewerkers. Niet verzekeraars!”
 1. Onzin dat ze slecht betaald worden. Kap daar eens mee. Duik eens in wat anderen verdienen..zelfde geldt voor het onderwijs. Altijd doen alsof ze bijna onder betaald worden. Totaal niet het geval. Bah.

 2. Dat hebben jullie toch ook zelf geregeld. Als er 1 persoon dood gaat door een fout gaat de politiek dat risico met wetgeving beperken. Mensen gaan dood en fouten worden gemaakt. Met logisch denken kun je achterhalen of iemand bij een fout schuld heeft of niet. daar hoef je niet de hel zorg voor aan wetten en. regels voor te leggen. Nu is de invloed van de politiek te groot en gaan jullie hem verruimen. Hallo cirkelpolitiek is dit he. Zo kan ik ook mijn hele leven in de politiek werken. Eerst moeilijk. maken en dan makkelijk maken.

 3. GL heeft naar mijn mening totaal geen recht meer om te doen alsof zij voor de zorgverleners daar staan. Ze hebben afgelopen twee jaar mooi meegestemd met de corrupte vak K die juist de hele zorg heeft zitten negeren in verschillende zaken, denk aan de mondkapjes met filter die zij niet beschikbaar stelden in de ziekenhuizen bijvoorbeeld.

  VVD,CDA,CU,D666,GL,PVDA hebben hieraan meegedaan bij elke motie die juist deze zaken het heeft verergerd. Dan heeft GL nog de lef om te zeggen "we hadden beter moeten luisteren" Ja ja zo gaat het bij elk onderwerp waar al jaren tegen aan geschreeuwd wordt breed en lang. Altijd achteraf doen alsof je er ook wat aan wou veranderen wanneer de schade al is verricht.

  GL is niet of niks weggestemd uit Amsterdam 🙂

 4. Wat is Lisa Westerveld toch gigantisch afgezakt in een inhoudloos hypocriet links-bashmeisje, super naïef, denkt in bloemetjes. wat een kind

 5. Als ze het aantrekkelijker wil maken begin dan met geen ziekenhuizen en tehuizen te sluiten naar juist te openen

  2. Zorg dat ge qr pas niet gebruikt wordt als chantage middel om dat werk überhaupt te kunnen uitvoeren

  & 3.
  Zorg dat het zorg personeel het geld verdient wat ze horen te krijgen en niet alleen 1x in de 5 jaar een bonus en waarvan de directeuren enz alleen hun steeds elk jaar dikke winst hebben

  Dan maak je het aantrekkelijker en anders citaat Rutte je moet gewoon je. Bek houden Lisa Westerveld

  En zo moeilijk is het niet jullie maken het zelf moeilijk als politiek terwijl de praktijk het heel makkelijk uit te voeren is alleen jullie doen het gewoon niet stupide hoertje

 6. Over gesloten instellingen in de jeugdzorg gesproken, daar stoppen ze kinderen in cellen. Daar doen ze ook niet moeilijk om kinderen die daar tijdelijk geplaatst worden omdat ze even geen plaats hebben ergens anders, te dumpen en vooral niet de moeite te doen om ze te herplaatsen. Mishandeling van kinderen is hen ook niet vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *