Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het kabinet wil er nog sterker op toezien dat sollicitanten ‘gelijk worden behandeld’. Dit zorgt voor meer ambtenaren, meer inspecties en meer druk ons juridisch stelsel. Bovendien werkt het überhaupt niet.

FVD-senator Joris van den Oetelaar pleit voor de vrijheid van ondernemers om zelf te kiezen wie ze aannemen.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

23 gedachten over “Linkse partijen IN SHOCK om FVD-betoog in discriminatiedebat”
 1. Betaal iedereen vanaf 23 jaar hetzelfde salaris met mogelijkheden om te groeien zowel op 23 jarige leeftijd als iemand op 55 jarige leeftijd. probleem van leeftijd discriminatie opgelost.

 2. Van dit word je toch moe. Je zou bijna handelen als Putin als je die slimme linkse mensen hoort praten. Slimme linkse mensen die alles naar kloten helpen. Denk je nou echt dat de oude wetten bedoeld waren voor goddiensten zoals de Islam en Islamitische asielzoekers. Zo slim om heel het wetboek te begrijpen en toe te passen maar te dom om in te zien dat de artikelen zelf vernietigend zijn voor het behoud van Nederland. Over 100 jaar gaan miljoenen moslims stemmen op een Islamitische partij. Benieuwd of vrouwen dan nog steeds in mooie kleding en haar in model rond huppelen door overheids gebouwen😂 Deze slimme linkse vrouwen verdedigen de Islam wat hun grootste vijand is 😂 Waarom zouden slimme linkse vrouwen dit dan doen? Misschien omdat deze slimme linkse vrouwen geld verdienen om iets te verdedigen.. ook al is het hun vijand.. zolang er maar geld binnen komt toch😂

 3. Het is nog wennen begrijp ik, maar als ie nou de zenuwen uit z'n stem kan krijgen kon dit weleens een veelbelovend Senator zijn.

 4. Gezever over mijn broers zijn wel donker. Wat een onzin betoog van de linkse deuger. Totaal geen inhoud en maar willen drammen.

 5. Als de Nederlandse rechter niet mag toetsen aan de grondwet, hoe zien deze partijen dan voor zich dat de daarin opgenomen bepalingen aan burgers opgelegd kunnen worden?

 6. europarlement-stemt-voor-europese-digitale-identiteit-waar-stopt-dit

  Helaas stemde het Europarlement donderdag vóór een Europese digitale identiteit, laat Europarlementariër Bert-Jan Ruissen (SGP) weten.

  Zijn partij stemde tegen, met name wegens de risico’s voor privacy van de burgers. Hij wijst erop dat Nederland al een goed werkende DigiD heeft.

 7. er zijn wetten die verplichten dat er in het bestuur een % vrouw is, in de geschiedenis zijn vaak genoeg wetten ingevoerd die bepaalde groepen in de maatschappij bevorderen. Een groep dat lange tijden voorrang heeft gekregen is dan de dupe, echter hebben die lang genoeg van de voordelen genoten.

 8. Weer `n wet!? Wanneer er gediscrimineert wordt, kan men aangifte doen. Daar hoeft niet nog een nieuwe wet overheen.

 9. En een partij of volk moet ook het recht hebben om te kunnen discrimineren, wij moeten kunnen kiezen of we een Nederland voor Nederlanders willen. Wij hoeven geen multiculturele "samenleving" wij gaan het nooit accepteren.

 10. Toen ik 50 was was het heel moeilijk om een baan te vinden, zo is het nu eenmaal en met veel moeite toch gelukt. Ik ben nu 59 en het zal bijna onmogelijk zijn toch hebben die wetten geen zin en daarbij zijn een hoop mensen van mijn leeftijd opgebrand dus logisch dat werknemers dat risico niet durft te nemen. Dit was natuurlijk afleiding want het gaat niet om leeftijdsdiscriminatie maar afkomst en dat weet iedereen toch.

 11. Hahahaha lijken op mijn broers uit Nederland yeah right en de niet westerse migranten zijn roomblank/ oude witte boze mannen zeker, sorry! Volgende keer correcte afbeelding erbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *