Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

29 gedachten over “'Liberalisme en individualisme worden afgebroken en vervangen' – Ongehoord Nieuwscafé”
 1. Ja het liberalisme en het indivualisme gaat de boeren redden. Rechts heeft net zo'n grote identiteitscrisis als links.
  Dat is wat je krijgt als je de rijksten voor je laat denken

 2. Nederland is in staat van oorlog en steeds meer mensen zien dat. We worden van binnenuit kapot gemaakt omdat onze ministers en koning de onze niet meer zijn.

 3. Met andere woorden we zijn er geweest. Aan dit alles komt een eind….😔😪

  WAHAHAHA!!😬😈🤣

  DAN GAAN WE WEL TEN ONDER IN STIJL!!

  NIET ZONDER SLAG OF STOOT!!!
  NIET ALS EEN STELLETJE LAFFE BANGE HONDEN!!!
  MAAR VECHTEND TOT DE LAATSTE STRIJDBARE MAN TEN ONDER GAAT!!!

 4. "Liberalisme en individualisme worden afgebroken en vervangen". Stop toch met dat doemdenken, je doet net alsof we verloren zijn terwijl de mensheid niet eens begonnen is met "terugdrukken". Tot nu toe heeft het volk enkel nog vreedzaam gedemonstreerd en dat resulteert al in paniekvoetbal onder de gevestigde orde.

 5. Dit is liberalisme en het individu een collect van individuen en egoïsten der is geen collect ja wanneer onze vrijheid en worden afgepakt ..hou toch op de puinhoop komt door liberalisme marxisme socialisme humanisme

 6. Nogal bizar dat Niemoller de wetenschap in z'n rijtje noemt van instituties die "losgezogen" zouden zijn van "het volk" – wat "het volk" dan ook maar wezen mag. Dat slaat natuurlijk nergens op. Wetenschap is een methodiek om de werkelijkheid te onderzoeken; daarbij doen termen als "elite" of "het volk" er helemaal niet toe. Zodra je "het volk" gaat betrekken bij wetenschap krijg je nepwetenschap zoals in de communistische "arbeidersparadijzen" gangbaar was, maar wat met waarheidsvinding (wat wetenschap in principe is) niets meer te maken heeft.

  Overigens is iedereen die de term "het volk" in de mond neemt al bij voorbaat verdacht. Wat nou "het volk". "het volk" bestaat helemaal niet, net alsof dat een of andere domrechts denkende eenheidsworst is waar iedereen kritiekloos en juichend achter de grote rattenfluiter Thierry aanhobbelt. Flauwekul natuurlijk, "het volk" is net zo verdeeld als de politieke partijen waar ze op stemmen. Doorgaans bedoelen mensen die die term bezigen daarmee "lieden die domrechtse partijen aanhangen". Hetgeen beslist NIET een dwarsdoorsnee van de bevolking is.
  De term "elite" is trouwens al even onzinnig. Ikzelf ben wetenschapper, en ik zou dan tot de elite behoren? Mijn partner is arts, die is ook elite? De huisartsen staan tegenwoordig ook op de barricaden omdat er nooit naar ze geluisterd wordt; wetenschappers worden al helemaal nauwelijks serieus genomen, en wij zouden dan de touwtjes in handen hebben?? Wat een nonsens zeg. Alsof wij dagelijks met de illuminati om de tafel zitten om snode plannen voor de wereldoverheersing te bedenken.

  De termen "elite" en "het volk" duiden vooral op overgesimplificeerd dom hokjesdenken, maar met de realiteit hebben ze niets te maken.

 7. Het wrange is dat ik al 15 jaar geleden hetzelfde zei. Met nog een een paar anderen die ook ontdekt hadden wat de doelstellingen van de EU nazi's waren. Het kan mensen weinig schelen dat hun kinderen in een fascistische dictatoriale polititiestaat zullen opgroeien. Ouders worden hier vakkundig dom gehouden of gemaakt. De angst om buiten de onnozele groep te vallen is groter dan de angst voor een afschuwelijke toekomst omdat die nu niet voelbaar is. De dommigheid is dusdanig erg dat zelfs nu de EU nazi's hun maskers af gegooid hebben veel mensen nog niet schrikken van de gewetenloze volksverlakkerij.

 8. Rutte kun je één om één vergelijken met Reichskommissar Arthur Seyss-Inquart, de aangestelde moffenbaas van Nederland tijdens de 2de WO.
  We zitten nu in een vergelijkbare situatie met de 3de fase die begon op 22 juni 1941. (zie omschrijving hieronder.

  1 september 1939 tot 10 mei 1940, waarin Nederland neutraal was en trachtte te blijven;

  10 mei 1940 tot 22 juni 1941, de 'meevallende bezetting', waarbij Seyss-Inquart in zijn bestuur de 'fluwelen handschoen'-aanpak hanteerde en de economische uitbuiting nog beperkt bleef;

  22 juni 1941 tot 6 juni 1944, doordat de oorlog steeds minder in het voordeel van Duitsland verloopt, neemt de economische uitbuiting toe en wordt de bezetting grimmiger.

  6 juni 1944 tot 4 mei 1945, waarbij honger en gebrek hun toppunt bereiken tijdens de Hongerwinter en ook de Duitse bezetter meer en meer zijn greep verliest maar tevens steeds onberekenbaarder wordt. Enerzijds oefenen kopstukken matigende invloed uit, anderzijds worden nog vernielingen aangericht.

 9. Over macht gesproken. In de VS schuift er wel wat. Niet dat ik tegen abortus ben, of het homohuwelijk. Maar het is wel lachen om die libs te zien huilen in de VS. Er gaat daar nog wel wat vuurwerk komen van dat supreme court. Dat hele gender en transgedoe moet wel echt stoppen. Bewezen schadelijk voor kinderen met alle indoctrinatie, hormoonkuren, operaties bij minderjarigen en erg invasief in de publieke ruimte: neutrale toiletten, safezones overal vlaggen, exhibitionisme en extravagantie.

 10. Wat een hoop woorden aan elkaar geplakt zonder iets coherent te zeggen. Oh ja en wel D66 in het verdomhoekje zetten als ondemocratisch en als vijandsbeeld, waar doet me dat aan denken 🧐

 11. DAT klopt niet dat BRICS staat voor een maatschappij waar de individu niet telt! Ze gaan de boel wel over nemen maar het is juist in het westen waar de individu niet meer telt. We mogen onze mening vaak niet eens meer geven. Conflicten worden nog maar van 1 kant belicht en een wereld regering waar de individu niets te zeggen meer heeft omdat het allemaal draait om die paar leiders die alles voor iedereen bepalen.

 12. Democratie ook .Nee is ja bij Rutte en co .En maar het landje vol laten lopen met ja rare mensen ideeën geloven .Leve Frans Timmermans.

 13. Totale flauwekul van derderangs journalisten en opiniemakers op dit commercieel complotkanaal. Ze hebben simpelweg niet de kennis en het intellect om geopolitieke vraagstukken van deze orde te beschouwen of analyseren.

 14. Hij beschrijft dus "de lange mars door de instituten", het cultureel marxisme.
  Hij heeft het over de ondergang van het westen en het opkomen van het collectivisme.
  Hij klinkt als een oude Nazi.
  Laat hem emigreren naar een socialistische heilstaat met zijn waanzin ideeën.
  China is duidelijk. Mao etc. India is de volgende. Wij hebben dan de oorlog met Pakistan, de situatie in Bangladesch.
  Brazilië kan je dan niet los zien van de rest. China is in rap tempo bezig met de kolonisatie van Zuid-Amerika.
  Brazilië wordt dan het volgende slachtoffer. In de VS zijn ze druk bezig met opkopen van landbouwgrond en bedrijven.
  Net als in Europa, de havens etc.
  De BRIC landen zijn het stokpaardje van de communisten.

 15. Het kwaad heeft alle sleutel posities geïnfiltreerd. Ook het rechtssysteem. Wij zijn met vele male meer dus moeten we die sleutelposities door infiltreren terug pakken.
  En dan het kwaad er uitwerken dit hebben hun ook gedaan. Mee lullen tot ze een organisatie hebben overgenomen en dan het veranderen. Wat hun kunnen kunnen wij ook. Het heeft hun zo een 50 jaar gekost om zo veel sleutelposities wereldwijd te veroveren.

 16. "Liberalisme en individualisme worden afgebroken en vervangen"
  dat is juist goed want deze ideologieen hebben ons juist gebracht tot deze slechte situatie waar we nu in zitten.

 17. Identity politics is daarom ook belangrijk om globaal te pushen. Equality agenda heeft alleen maar met groepen kleurtjes te maken, niet met individuele variëteit in ideeën

 18. Authoritarianism en Totalitarianism daar gaat het naar toe zie Academy of ideas. "I am the wisest man alive for i know one thing and thats i know nothing"

 19. Nee, de georganiseerde minoriteit zal altijd zegevieren over de ongeorganiseerde massa.
  Individualisme is wat dat mogelijk maakt, al die individuen worden met gemak een voor een afgemaakt.

  En het liberalisme is daar net zo goed een oorzaak van, teruggaan naar 1995 fresh prince gaat dan nog steeds leiden naar waar wij nu in zitten.

  Dit is het logische vervolg van liberalisme omdat de progressie voorwaarts altijd naar links beweegt.
  Liberalisme is daarom gedoemd om te verliezen tegen het communisme.

  En democratie is hetgeen wat dit allemaal verhult.
  Het volk is niet soeverein als zij niet georganiseerd zijn.
  De boeren zijn wel georganiseerd en zie hoe het regime zichzelf laat zien.

  De boeren zijn de kulaks van 100 jaar terug die uitgemoord werden voor het weigeren zichzelf aan te sluiten bij de bolsheviks en hun glorieuze revolutie.

  Hun organisatie is waarom zij moeten verdwijnen, niet stikstof of wat het excuus ook mag zijn. De formele redenen doen er niet toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *