Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/26-04-2022/VPWON_1339248

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

22 gedachten over “Leven we nog in een democratische rechtsstaat? Tisjeboy Jay vraagt het zich af – Ongehoord Nieuws”
 1. Ik denk dat dementie bij veel mensen op jonge leeftijd al heeft plaatsgevonden. Als je de afgelopen jaren als normaal beschouwd in de politiek en niet in de gaten hebt dat de democratie compleet weg is in de politiek, vreedzaam protesterende mensen in elkaar worden geslagen. Dan wordt dementie volksziekte nummer 1. De vaccins doen de rest om je organen te slopen.

 2. Precies daar gaat het om leugenaars en criminelen dat zijn de Nederlandse regering partijen en dat mensen nog steeds op deze criminelen kunnen stemen

 3. Maar Misschien is het Oorlog daar…? en speelt onze Rutte graag mee met die acteur

  En geeft heeeeel Europa deze Heilstaat der corruptie hun wapens.!

  Waar bemoeien we er ons eigenlijk mee.? Overal ter wereld is oorlog en moordpartijen dag in dag uit, En er is geen "wapentje of "kogeltje uit Nederland daar heen gestuurd als hulp.? Maar waarom wel aan deze corrupte Ukraine en dat terwijl deze president en acteur miljoenen en miljoenen op zijn Bankrekening heeft in het Buitenland? Moeten wij dan maar weer sponsoren en zelf de armoede hier promoten zodat Opa of Oma een pakje kaas uit de super moet stelen om hun broodje te smeren

  En Rutte met zijn fratsen en onze Ollongren met haar Familie haat tegen de Russen probeert Poetin te pesten met wapens leveringen uit ons leger dat al leeg is geplukt door bezuinigingen van 10 jaar Rutte.?

  En U veroordeeld Poetin omdat hij het zal begint te worden die Europa hulp aan dit vreselijke Land wat zelf deze situatie heeft veroorzaakt met Hulp van Amerika en Europa uit Geld honger en onderdrukking.

  Ja maar dit mogen we dus niet weten of bekritiseren want dan ben je een Rusland lover toch.? Als Europa nu eens had gestopt en zich er niet mee had bemoeid zoals er in de gehele wereld oorlogen zijn en wij daar van geen beeldje zien of horen en miljoenen onschuldige mensen de dood in worden gejaagd "dagelijks" Zou ik maar even de mond dicht houden met commenteer en voorkeuren. Ik kan wel janken van ellende wat daar gebeurt met die mensen en doden en vernietigingen van dat Land. Maar waar er twee vechten, hebben er altijd twee schuld.!

  Dus geen wapens sturen, dan stopt misschien deze idiote ellende daar.

  Want Als Poetin begint te strooien met kern raketjes is het gebeurt met Europa, en onze stikstof Jetten, en lachende Rutte, dan helpen zijn leugens niet meer en worden we allemaal doorgelicht gratis en voor niks

  Dus verdiep U in deze rotzooi, voor iedereen met deze opnaai begint.

  Het is oorlog en dan vallen er altijd onschuldige slachtoffers, maar de veroorzakers hebben hun centen wel op een veilig droge gezet, en zullen hun paleisje wel in een Buitenland volmaken, tot hun Pensioen daar.

  Want elke Oorlog heeft alleen verliezers op het slagveld. "Overal" dus..!

  Eerste geeft Nederland zijn medische voorraden weg aan het Buitenland

  En nu zijn Wapens ook nog eens.? Het lijkt wel wat op het Corona beleid.

  Rutte heeft echt leiderschap toch.? of is het "lijden" schap. wat een wap.

 4. Wat een jank verhaal. Volk kiest haar leiders. Kennelijk vind het volk dit acceptabel. Dit heet democratie. Gewoon accepteren.

 5. Nee, Nederland is geen democratische rechtsstaat meer.

  Als je zonder gronden iemand kan arresteren en 2 weken vast kunt zetten (Willem Engel), dan heb je te maken met een corrupte bananenrepubliek, niet met een democratische rechtsstaat.
  Als je een ziekte met een infectie fatality rate van 0.15% wereldwijd (en rond 0.3% in het westen) op een A-lijst van zeer dodelijke ziekten zoals Ebola (IFR van meer dan 10%) kunt zetten en op basis daarvan draconische – niet effectieve – maatregelen kan nemen, dan leef je niet in een democratische rechtsstaat, maar in een bananenrepubliek waar gerommeld wordt met cijfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *