Geen widgets gevonden in de zijbalk
19 gedachten over “Leon de Jong (PVV) pakt VVD aan m.b.t VERPLICHTING & DWANG!”
 1. Overal komen zometeen wetten voor, wij beginnen te lijken op rusland, china, waarom willen de VVD'ers nu overal wetten voorschrijven. laten ze alles eerst maar herstellen en het klimaat geld aan het belastingfraude en kinder uit huis geplaatste mensen geven, de gelukszoekers het land uitzetten, klimaat miljarden niet verspillen en Kaag aan de kant zetten die alles verspilt, iedereen in de eerste en tweede kamer mogen de wetten overtreden, als de burger maar 1ding verkeerd doet wordt hij de cel ingezet, de omgekeerde wereld. Het zijn allemaal zakkenvullers met mooie praatjes, overal worden onderzoeksbureau's en comite's hier en enquette's daar ingezet en de onderzoeks bureau's etc.etc. zijn allemaal mensen uit het kabinet oooooo……….wat zijn wij goed

 2. Een vertrouwens persoon in een bedrijf betaalt door het bedrijf.
  Die persoon zal nooit onafhankelijk zijn en dingen tegen zn eigen werkgever doen.
  Dit is gewoon een zwakzinnig idee dat bedrijven alleen maar meer op kosten jaagt.

 3. NIEUW NEDERLAND dat zou een mooie naam zijn!
  Maar vraag me af hoe lang het nog duurt voordat jullie allemaal de ballen onderhand eens hebben om te vechten!?
  PUTSCH 🇳🇱⚔️
  We kunnen het met zijn allen beter maken als je het echt wilt.
  Nee niet democratisch politiek maar burgerlijke ongehoorzaamheid.
  Zijn wij zon watjes dan of verraders van elkaar.
  We krijgen dan burgeroorlog omdat je 2 partijen hebt.
  De media believers en de waarheid strijders haha.
  Want dat word vechten dan.
  Dat is de afgelopen 3 jaar al he vechten tegen je eigen mensen die je verraden!
  PUTSCH 🇳🇱⚔️
  Wandel met me mee voor NIEUW NEDERLAND

 4. Het vreemde van nederland is,dat hier burgers lopen die al jaren om hulp schreeuwen,die het levende bewijs zijn,van wat er echt hier in nederland gebeurd,slachtoffers van een macht,waar ik elke dag beroerd van word,alleen je word als burger niet gehoord dot moet allemaal via kamer of regering,maar wat als je vecht tegen een overmacht vam corruptie,waar mensen die betaald krijgen om je te helpen,die je op sadistiche manier pakken(wedde(is maar een topje van de ijsberg.
  Ik vecht nu 15 jaar,waarbij huisartsen,advocaten blijkbaar allemaal inzet baar zijn,voor verzekeringsmaatschappij,dat ze de macht hebben over hele provincies ,als je hier alleen tegen moet vechten,en je word door gemeente,wmo,zelfs huisarts die bang is zijn baam te verliezen maar wel toe kijkt hoe patienten van hem op schruwlijke wijze kapot worden gemaakt.
  En alles kan ik bewijzen.
  Als wij nederlanders eerst eens goed om ons heen zouden kijken dan zou je zien wat hier met burgers word uit gevreten heb hierdoor ptss over gehouden,niet uit gezonden nee door dezelfde instellingen waarvan iedereen denk,dat ze goed zijn.
  Het enige positieve van ptss,is dat je elke dag elk gesprek kun terug halen,maar dan ook geestelijk weer daar zit.
  Ik heb mijn verhaal overal heen gestuurd maar als je er alleen voor staat krijg je hier geen hulp en is je mening niets waard.
  Ik weet dat er hier in noorden vele slachtoffers zijn van letselzaken.
  2800 mediche fouten per jaar???
  En dan geeft rutte en verzekeringsmaatchappij zoveel macht dat ze zelf deze dingen kunnen aan vechten.
  er is door erasmus gezegd,2017 meneer wat u is overkomen is gewoon srrafbaar ,u bent aan uw lot over gelaten terwijl u ook nog eems problemen heeft door nah.
  Dus problemen met lezen,weet je hoeveel papier werk je krijgt in eem zaak??
  Ik moest direct revalidatie hebben en hulp voor nah en ptss,die ik heb gekregen doordat er 600.000 euro aan mij uitgegeven is voor hulp,alleen waar is de hulp en zodra je wat zegt zoals ze in erasmus al vertelde,meneer u komt te dicht bij de waarheid..erasmus wist mij te vertellen dat dit om een letselzaak ging en dat ik niet de eerste was.
  Ik loop nog steeds met gevraarlijke dingen weg vallen enz.
  En iedereen houd mij tegen dat dit aan het licht komt.
  Omdat ze hier allemaal dankbaar gebruik maken can deze slachtoffers.
  Dus hoop dat jullie kunnen begrijpen dat ik soms denk,wat een verhalen en woorden maar al die dingen waar wij voor vechten ,vrijheid en normaal manier van leven.
  de gemeente (wmo ( is in eens gestopt met de hulp naar mij toe????enkel en alleen omdat ik ze vorig jaar beledigt heb ,met de waarheid en dat hier smerig spelletje word gespeelt,met burgers als producten.
  Ik ben het levemde bewijs(of wat er nog vam over is want alleen tegen dit soort mensen te vechten,is al vechten tegen geesten papier verdwijnen enz.
  Ik weet dat er zoveel mensen op morbide manieren gebruikt,misbruikt worden door zogenaamde instellingen die er voor ons moeten zijn,ik vecht tegen onrecht,alleen wanneer word ik gehoord.

 5. Dus als ik het goed begrijp moet straks een eenmanszaak, of beter gezegd een ZZP'er die alleen werkt een vertrouwenspersoon hebben voor het geval een werknemer(die er niet is) ergens vertrouwelijk over wil praten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *