Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/06/09/tv-programmas/ongehoord-nieuws-met-arnold-karskens-pepijn-van-houwelingen-paul-buitink-en-raisa-blommestijn-afl-32/

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

13 gedachten over “Leg andere omroepen dezelfde maatstaf op – Ongehoord Nieuws”
 1. Heel die NPO is toch laf. Verzwijgen van het Toeslagschandaal. Het verzwijgen van de massa verkrachtingen in Duitslanden Zweden. Het verzwijgen van identiteit behalve als het een Nederlander is.
  Heel die afschuwelijke wegkijkende NOS is zo vaak door d emand gevallen. De jaknikkers van VVD, CDA en D'66 dat is de NOS

 2. Arnold en natuurlijk het hele ON Team, heel erg bedankt voor uw inzet, en ik deel Absolut uw mening, in de 45 min zendtijd,
  kleur deze zelf met juist ander nieuws.

 3. Margo Smit stamelde er op los bij nieuwsuur en kwam niet met concreet materiaal.. maar goed dat zijn we gewend bij de babbelboxjes van npo etc.

 4. Laten wij als ongehoord Nederland kijkers klachten indienen tegen al die nepnieuws programma's van de NPO als nieuwsuur en 1 vandaag wegens desinformatie en haatzaaien tegenover ons deel van de bevolking, maar deze ombudsman of vrouw of hoe wij tegenwoordig een gender moeten noemen zal deze klachten niet opnemen.

 5. De hele huidige intellectuele, bestuurlijke en financiële midden- en bovenlaag is van jongs af aan in de basis zo door en door geïmpregneerd met een bepaald gedachtengoed, dat er geen enkele plaats is voor écht alternatieve visies !

  "Witte" nederlanders zijn allemaal racistisch ( ook op institutioneel niveau ), vrouwen worden gediscrimineerd, achtergesteld en onderdrukt en hebben een enórme achterstand op de arbeidsmarkt, nieuwkomers worden allemaal racistisch bejegend en hebben sociaal en op de arbeidsmarkt een enorme, door "witten" veroorzaakte achterstand, milieu- en klimaat-problemen hebben apocalytptische proporties aangenomen en kunnen alleen opgelost worden met "windmolens, zonnecellen" en investering van enórm veel geld, tot op het punt van financiële ondergang op te hoesten door de milieu-zondaars uit de middenklasse, etc, etc.

  Allemaal gehoord in die kringen ( gedeeltelijk mijn omgeving ) en voorzichtig geprobeerd te bespreken en alternatieve visies, die zelfs bij tijd en wijle rekening hielden met hun "stokpaardjes", aan te dragen. Welke argumenten je ook aandraagt, hoe je ook relativeert : deze mensen en hun ego zitten in de basis muurvast in hun voor hen als vanzelfsprekende overtuigingen.
  En vaak is het ook nog eens zo, dat hoe hoger opgeleid en wetenschappelijker getraind, hoe vaster ze in de loopgraaf van hun mening vastgeredeneerd zitten, omdat ze waarschijnlijk voelen, dat ze veel te verliezen hebben. Met name als het gaat om hun ego.

 6. Het beste was de gehele over gesubsidieerde publieke ???? omroepen afte schaffen . weg met gehollands hier en gehollands daar ( ook indoctrinatie wijze van opzeggen Nederland) . en gewoon commercieel met of zonder reclames ….. en zelf laten keizen dan kan bv de ( nu ultralinkse regering) regering tijd inkopen om hun zegje daar te doen . voor een Vrij Nederland .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *