Geen widgets gevonden in de zijbalk

Late Night Show met de TOP 10 Bizarre Momenten 2020 inclusief Quiz…

BLCKBX komt met de allereerste Late Night Show als reflectie op het jaqr 2020 met de “ Top 10 Bizarre Momenten 2020”. Programmamaker Flavio Pasquino doet dat met zijn eigen “whatts app” groepje die hem door het jaar heen sleurde.

“Iedereen heeft wel zo’n groepje en dat heeft voor veel mensen grote betekenis in deze tijden. Daarom zullen veel mensen zich herkennen in het geven van gewicht aan dit fenomeen”, aldus Flavio.

Samen met creatief strateeg Stefan Noordhoek, psycholoog Wendy Kroeze (alias het Bloemenmeisje) en software ondernemer Guido Versteeg neem Flavio het jaar door aan de hand van een Top 10, waarin de meest bizarre momenten worden gevangen. Uiteraard is dat persoonlijk en arbitrair maar het is een poging en voor iedereen zou dat anders kunnen zijn. “ Ik denk dat we redelijk in de buurt zijn gekomen”, zegt Pasquino erover.

Naast de Top 10 is er ook een Quiz in de show en worden er tal van grappige video’s vertoond die in 2020 de revue zijn gepasseerd op het net.

Speciale dank aan muziek kunstenaar Nigel Sean waarvan we 4 gave clips hebben getoond. Hij is – net als Tisjeboyjay – een van de ontdekkingen van het jaar. Dit is de link naar het kanaal van Nigel Sean.

https://www.youtube.com/c/NigelSean/videos

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

18 gedachten over “Late Night Show met de TOP 10 Bizarre Momenten 2020 inclusief Quiz…”
 1. Hahaha "stip op de horizon", steek die test maar in je eigen mond, blijf van mijn lijf af. Ik zeg stop met de angst propaganda en laat die virussen gewoon doen wat ze al heel lang doen (voor de komst van de mens al).
  Stop met het namaken van virussen om er een patent op te zetten en die vervolgens middels politiek op de goed gelovige burgers los te laten incl. uw vaccin. STOP STOP STOP ERMEE.

 2. Wat mij betreft mogen dierproeven sowieso achterwege gelaten worden. Waarom zoveel dierenleed veroorzaken voor ons mensen? Wordt bewust en dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt voor goede gezondheid.. Eigen immuunsysteem opbouwen, gezonder leven… Accepteren dat ziekte en dood bij het leven horen

 3. Voorspelling: dit is slechts het begin, het gaat nogVeel ergerWorden. BereidU voor op3eGolf enVeelMeerDwang(test/vaxxes/lockdowns) zeGaanOpschalen.
  By the way, UK FlueNumbers are now theLowest in130Years.🙄

 4. heel bizarre is toch de feit dat hier midden in de Corona late show van de bizzarste momenten een zwangere vrouw zit. Dit kindje zou een heel mooie toekomst hebben als slaaf in de nieuwe wereldorder …..en deze moeder is er daar ook heel bewust van…..moet je echt een sadist zijn om nu een kind op de wereld te zetten….of u bent heel ignorant……

 5. hoe zei je dat??geen hooligan want je bent omringt door mensen met tattoes??dus dat zijn allemaal hooligans??best wel racistisch niet?deze "hooligans" staan daar op te komen voor ons allemaal lijkt mij.niet?een tattoe betekent niet dat je een hooligan bent.ze heeft zelf ook een tattoe ffs.respect hoor jongens.bedankt voor jullie inzet.strijders zwz.

 6. die tactiek met Romeo,s gaat nog doden opleveren 100%. de mensen zijn niet gek en gaan zich op steeds gewelddadiger manier verdedigen en dingen mee nemen die zij niet verwachten .en terecht als ik die beelden zo zie wat ze tegen onschuldige mensen durven uit te vreten.

 7. De mensen die ook nog echt in het virus geloven zijn de Narcistische coke snuivende DDR66,ers en de Groene Pol Pot aanhangers ,met een Gluten intolerantie .Want die willen alles elektrische en een wereld orde,lijkt het wel.Tegen die Narcisten zeg ik,stop met snuiven en gebruik dat Beetje boeren verstand wat er genetische in is gejaagd door je voor ouders.

 8. Famke had zich onsterfelijk kunnen maken door vol te houden aan wat ze zei, nu zal ze altijd herinnert worden als de meid die ook NSB,er werd , en zich door de roverheid en geld liet overhalen.

 9. you lost me at 46.00 nog liever Schwaabs' of Soros' 'Deep state' dan de vulgaire stijl en idiote supporters van Trump (of Q Anon wappies..) . Over zielig gesproken .. Trump is nothing more than a clown distraction.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *