Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #302 vrijdag 12 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-12

Het recente World Happiness Report wijst op een zorgwekkende trend van afnemend geluk onder jongeren wereldwijd, met een dringende noodzaak voor verbeteringen in de geestelijke gezondheidszorg. Althans, dat vindt psycholoog Huibrecht Boluijt. We bespraken met hem de oorzaken en oplossingen, die volgens hem, in Nederland nog te wensen overlaten.

juriste en publiciste Sietske Bergsma, gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt en journalist David Boerstra

Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #worldhappinessreport #mentalhealth

10 gedachten over “Laatste mentale gezondheidscijfers jongeren wijzen op 'catastrofale gevolgen’”
 1. Ik woon in Madagaskar, het op een na armste land ter wereld. Ondanks dat de meeste mensen die in de stad wonen een smartphone hebben, en social media even populair is als in het westen, zijn mensen hier veel vrolijker.
  Wat ze niet doen… is het nieuws volgens. Ze weten wel wat er globaal gebeurt maar ze volgen het niet. Niet dagelijks. En social media staat er niet vol van.

 2. leraren worden afgerekend op een groepscijfer. Leraren worden gekozen uit volgers. Dat betekent dat leraren bereid zijn tot emotionele chantage. Met een leer aanbod op het niveau van een iq van 90 terwijl het gemiddeld IQ 106 is is er geen sprake van leren voor slimme kinderen. Er rest alleen emotionele chantage.

 3. Top item.
  Dat de ziel uit de zorg(en de samenleving) wordt gesneden is een logisch gevolg van het normaliseren van 10+ jaar (en zeker de afgelopen 4 jaar) psychopatisch beleid.

 4. Lees een boek over hechting theorie en hechting stijlen dan kom je erachter dat zowel een Sander Schimmelpenninck als een Andrew Tate verre van veilig gehecht zijn. De afname van veilig gehechte mensen, die de lijm van de samenleving vormen, is schrikbarend.

 5. WTF, heeft blckbx nu een heel item obv cijfers van het RIVM, wef en rode kruis?? We weten toch met wat voor gemanipuleerde cijfers zij kwamen tijdens de plandemie? Het wordt steeds meer mainstream, gadver 😢

 6. Mis de tijd waar we met een kratje bier en de bbq sociale contacten in de buurt aangingen.. 'Hallo buurman hoe gaat tie ?'
  Niets is daarvan over.. Alles gaat via social media !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *