Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit vragenuurtje 10 mei 2022.

De regering weet donders goed dat ze de informatie uiteindelijk toch zal moeten geven, maar doet er alles aan om het geven van informatie te vertragen.
Schandalige vertoning waardoor de regering alweer zaagt aan de wortels van de democratie.

14 gedachten over “Kuzu wil weten waarom de regering een advocaat inschakelt om vrijgeven WOB verzoeken te vertragen…”
  1. Die VVD muts staat tegen beter weten in te oreren in de Kamer. Zou zij gewoon kunnen slapen met al haar leugens en die van haar partij? Als ze enige moraal heeft dan stapt ze toch uit de VVD? Ik denk dat het een heel slecht mens is en ik wens haar dan ook niet veel goeds.

  2. Even de reacties gelezen, maar we zitten op de juiste weg
    Verandering komt voort uit bewustwording 🥳🥳

    Geniet van deze film🍿🍿het einde word nog velen malen mooier

  3. Werkelijk.. kuzu verbaasd zich daarover.. wanneer gaat die poppenkast van een 2e kamer nu eens alle wef-leden die hun agenda doordrammen om een totalitaire systeem naar Chinees model te realiseren voor 2030 niet eens openbaar gemaakt. Rabobank werkt er al leuk aan mee om iedereen te traceren in hun uitgave patroon. Ze steken het nu niet bepaald onder stoelen of banken dat ze dat regime willen. Alles is allang bekend. Alleen de schapen moeten nog even wakker gemaakt worden.

  4. Een advocaat om aan te geven dat het niet binnen twee weken lukt…? En dan 9 maanden later nog geen stukken afgeleverd?! Mis ik iets?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *