Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat Ingelaste JBZ-Raad van 28 maart 2022
23 maart 2022

Bijdrage Kuzu

12 gedachten over “Kuzu vraagt hoe het met het geweten van de Staatssecretaris zit, naar Oekraïners en andere vluchters”
 1. Los van het feit dat het hele Oekraine verhaal niet klopt, Kuzu heeft een punt, waarom nu wel bij de koning en eerder bij andere vluchtelingen niet, Oekrainiers meer waard, of liggen er teveel enge geheimen in Oekraine verborgen? Dat zei Kuzu niet, maar daar ziet het wel naar uit, draagmoeders…….adrenochromebabies?

 2. Kuzu doe onderzoek, Oekraïne is corrupt. Zelensky is corrupt en heeft helemaal niets om zijn bevolking.
  De EU is gewoon bang dat Rusland wint,want dan is het einde deep state.
  Oekraïne is het wit was land voor Europa.
  Word wakker mensen.
  En stop met propaganda, luister naar de echte media.luister naar Journalisten die de waarheid vertellen . Zoals de Franse en Nederlandse Journalisten met de ware beelden over Oekraïne.

 3. Kuzu sapt nog steeds niet het verschil tussen gelukzoekers en echte vluchtelingen. En hij snapt ook niet wat opvang in eigen regio betekent. En niemand moet verblijfsvergunningen krijgen. Dan is er altijd plek om
  Echte vluchtelingen tijdelijk op te vangen. Ook alle gelukzoekers meteen terugsturen naar hun eigen regio.

 4. Heer Kuzu worden Nederlanders allemaal hetzelfde behandeld ? Laat de daklozen maar stikken onder de brug ,laat kinderen maar zonder ontbijt naar school gaan omdat er niet genoeg geld is .Hoeveel mensen zitten nu in de kou vanwege de hoge energie prijzen .Hoeveel nederlanders moeten van armoede naar de voedsel bank . Hier Nederlanders hebben €50 per week voor boodschappen ,vluchtelingen €135 een beetje scheef he vind je niet ?Hoeveel Nederlanders wachten al jaren lang op een huis en zo kan ik wel door gaan .Dus wij Nederlanders worden zeker niet het zelfde behandeld we worden zelfs achter gesteld !Iedereen gaat voor zoals al die gelukzoekers behalve wij .

 5. De snelheid met hoe Oekraïners huisvesting krijgen in tegenstelling met hoe traag woningzoekenden in Nederland de kans op een betaalbare woning krijgen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *