Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kaag verdedigt haar falen telkens met als argument dat andere landen het ook niet wisten. Kuzu schiet daar snel grote gaten in door te citeren uit krantenartikelen waaruit al lang bleek wat te gebeuren stond. Daarnaast wijst hij op het rijtje snel omvallende steden.

26 gedachten over “Kuzu veegt de vloer aan met Kaag. Kaag verschuilt zich achter buitenland. Kuzu wijst patronen aan.”
 1. Triljoenen belastinggeld is daar achter over gedrukt. Allemaal naar contractors met toevallig steeds voormalige ministers van veiligheid aan het roer zoals Dick Cheney van Halliburton.
  Nu gebeurd hetzelfde en is het de big pharma die geld rooft onder het mom van een leugen

 2. vraagje : ik heb een warme loods die ik graag op een milieuvriendelijk manier koud willen maken , nou is mijn vraag , of kaag 5 minuten door mijn loods kan wandelen ?

 3. Afschuiven, wijzen naar anderen, afschuiven, goed dat dat kaagmens weg is, maar nog niet ver genoeg. En de gemiddelde Nederlandse ambtenaar, ongeschikt voor dergelijke taken, geen inzichten, geen besluitvorming, vooral memo's produceren en vergaderen, vergaderen, vergaderen.

 4. Het is 1 grote psy-ops het hele Afghanistan verhaal, afleiding als je links kijkt zie je rechts niets, zelfs het vliegtuig was een nep opblaasvliegtuig/carnavals stoet, wat denk je dat er gebeurd als mensen voor of achter een vliegtuig motor zouden lopen , of voor een neuswiel…. de taliban is/zijn betaalde acteurs, of bijv bin laden wiens echte naam tim osman was, die een cia asset was en meerdere met hem, vandaar dat hij maar zogenaamd ter water was besteld en nu zittende achter zijn cognacjes… gewoon theorie/speculatie: de kans is door nu terug te trekken, (als dat al echt is) dat de echte afghanen wraak willen nemen op de land verraders al daar, of dat het westen geen zin heeft die lui op te halen, omdat ze teveel weten, dus liever dood dan met gewetens bezwaren de waarheid vertellen, net als met seal team six toentertijd, of een soort gevalletje els borst?

 5. Kaag heeft gelijk,de inschattingsfouten zijn vooral in de VS gemaakt, ik zie niet helemaal waar Kuzu met iemand de vloer aanveegt.

 6. Het is duidelijk dat Kuzu heeft gewacht met zijn aanpak. Maandenlang hoorde je niets van hem en nu ineens is hij zeer dwingend. Ik vertrouw m niet maar hij pakt deze heks wel goed aan.

 7. Wat een nutteloos commentaar van die turk, hij wist van Erdogan dat dit zou gebeuren.
  Turk heeft nagelaten Nederland te informeren.

 8. Nee er ging nergens een alarm belletje af want ze lezen allemaal dezelfde kut kranten. En de Nederlandse kut kranten kopieren/vertalen gewoon wat er in de Amerikaanse kut kranten staat.
  En no way dat Amerikaans falen diplomatiek aan Nederland doorgespeeld gaat worden zodat wij wel iets hadden kunnen uithalen daar in Afghanistan. Zo werd Biden's falen Kaag's falen.

 9. "alle landen verkeerd ingeschat" –> correctie, vele "plebs" wisten op voorhand al dat deze missie totaal in't honderd aan't lopen was, deze "experts" moeten wat meer uit hun bubbeltje komen en met de "werkvloer" spreken

 10. Let op! Kaag heeft al twee pasjes "achteruit" gedaan:
  1) "Demissionair" als lid van het Kabinet en
  2) Afgetreden als Minister van Buitenlandse Zaken.
  Wordt haar "Pasje vooruit" straks Minister President?

 11. Het complete afghaanse leger bestond uit….taliban…… .
  Dat is steeds het probleem geweest.
  Het woordje "betrouwbaar" en "taliban" staat niet op hun voorhoofd.
  Alle andere landen hebben dit meegemaakt toen ze daar vochten.
  En afghanen weten dat de agressor vroeg of laat weer gaat. En dan gaat snel t petje "taliban" weer op.
  Als je dit niet weet of liever gezegd dit negeerd ga je op je bek!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *