Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kuzu pakt VVD-staatssecretaris aan! ‘Waarom worden Oekraïners VOORGETROKKEN?’

24 gedachten over “Kuzu pakt VVD-staatssecretaris aan! 'Waarom worden Oekraïners VOORGETROKKEN?'”
 1. Ukrainers komen uit een oorlogsgebied, mensen uit Afrika hebben daar geen toekomst, maar de bevolking neemt juist daar enorm toe, en juist daar moeten wij ons op richten, misschien iets voor het WEF ipv ons uit te melken.

 2. Pleur op naar je eigen land Kuzu…voordat jullie hier kwamen in ons land was t leuk en veilig…na jaar 2000 toen Nederland getint en zwart wordt niet meer…dus we hebben oorzaak

 3. hahaha kuzu zou graag verdere islamisering zien. deze griezel is zo doorzichtig.
  van mij gingen al deze lui fijn terug naar hun eigen landen waar ze zonder probleem hun allah kunnen dienen. deze vreselijke religie hoort hier niet thuis.

 4. Akfakje, ik heb de Oekraïners weer gemotiveerd om Russen te gaan uitroeien. In koele bloede, het gaat om tienduizenden mensen. Mijn ziel, haha, miljoenen stukjes.

  Ik kan hele landen motiveren, verschillende leiders, van verschillende treden in de maatschappij.

  Je laatste waarschuwing gaat nu in.

 5. Terechte punt van Dhr. Kuzu. Syrië is naar de maan geholpen uiteindelijk doordat elitten de Midden Oosten in hun macht willen houden en daarbij ook bommen wilt verkopen. Om nagenoeg dezelfde reden is de oorlog in Oekraïne tot stand gebracht en wederom zit dezelfde elitten erachter. Maar doordat Oekraïne is opgezadeld om oorlog tegen Rusland te beginnen, zodat deze elitten Rusland makkelijk kan verdelen wordt onderhand immigratie in de EU aan hen gegund en dus worden ze voorgetrokken ten opzichte van Syriërs en andere landen uit de Midden Oosten.

 6. Op Google zag ik dat het songfestival gewonnen was door 1 Zweden en 2 Finland 😂Laten dat nou de twee landen zijn die bij de verschrikkelijke NAVO gepusht worden. Vorig jaar Oekraïne vanwege de oorlog, dit jaar Zweden en Finland, pff. Alles om de vre…oorlog in stand te houden.

 7. Bed Bad en Brood. BBB
  Man ik kan het niet meer aanhoren allemaal. Alleen de sterkste asielzoekers redden het om aan te komen in het wenslandje. Waar alles zo goed is. Tenminste dat is wat ze zien van vrienden of familie die hier al zijn en zichzelf fotograferen voor een dikke Mercedes Benz.
  Een groot deel van vluchtelingen sterft in de Sahara of in een oceaan.
  Hele hordes jonge mannen komen Nederland binnen. Vele met een droombeeld van bijvoorbeeld blonde vrouwen en die dikke Mercedes. Maar zó makkelijk gaat het nou ook weer niet.
  Hoewel er geen zicht is op wie er nou precies binnenkomt. Waardoor je geen idee hebt of het wel vluchtelingen van oorlog en noodsituaties zijn of economische vluchtelingen.
  Of misschien zelfs radicale moslims met hele slechte plannen. De instroom gaat onverminderd door. Een verdienmodel is het voor de landen waar ze vandaan komen. En hier hebben we een achteruitgang van jewelste bijvoorbeeld in de zorg.
  Dat kun je toch geen goed beleid noemen.

 8. Waarom zit deze Turk in onze regering.
  In Turkije zitten ook geen Nederlanders in de regering.
  Grenzen dicht en alle met een dubbel paspoort het land uit trappen.
  Eigen volk eerst 🇳🇱🇳🇱🇳🇱

 9. Omdat het kleinkinderen zijn van de NAZI’s. En de gehele d66 stamt daar ook van af. Opa’s gevlucht destijds naar ukraine en amerika en polen, en kleinkinderen hier achter gelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *