Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister podcast Ongehoorde Verhalen:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen/71620/6-waarom-stemmen-niet-westerse-migranten-op-rechtse-partijen

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

22 gedachten over “Kruis (PVV):“Je moet continu vechten tegen linkse interpretaties van je eigenlijk redelijke verhaal””
 1. “Je eigenlijk redelijk verhaal”, wat een mop. En dan spreken over framing bij het opperframekanaal onzinnig Nederland. Paar afslagen gemist.

 2. Linkse partijen projecteren waar hun voor staan op rechts. Dat is een heel slim trucje. Ook labels op plakken om hun vijanden in hoekjes te kunnen drukken. Links gebruikt psychologie om mensen te beïnvloeden om hun vijanden te haten of de rug ernaar te keren. Links kan ook niet met feiten komen maar komen met emotie of pseudowetenschap. Kijk uitspraak Klaver het het woord vergif tegen Caroline. Of what Groenlinks deed om Pin Fortuyn te demoniseren.
  Links is ook in bezit van de mainstream media propaganda machine om het volk te hersenspoelen. Als het volk de echte waarheid zou weten is er morgen een revolutie.

 3. Ze overstromen ons express, verdeel en heers! Dat doet onze roverheid, DAT is het probleem, onze roverheid overspoelt ons express met grote groepen mensen

 4. Het gaat over mensen die zich niet aanpassen in de breedste zin des woords en zich niet aan de Nederlandse regels en normen houden.
  Wat is daar vreemd aan als je zelf naar het buitenland gaat.
  Deze regering heeft nog geen duidelijk antwoord hoe om te gaan met adwijkingen, op dit moment wordt de natte-washandjes-politiek toegepast door deze slappe Ruttekliek.
  Asielzoekers die zich misdragen, gelukszoekers die hier de ruif willen leegvreten, criminelen benoemen i.p.v. doodzwijgen (van alle jonge criminelen is 80% marokkaan).
  Stilzwijgende huisvestingsregels overtreden ten voordele van asielzoekers onder het mom van medelijden.
  Nederlandse jongeren worden gediscrimineerd, lees D66, VVD

 5. Kan iemand mij uitleggen wat mijn politieke oriëntatie is?

  Ik vind belangrijk dat:
  de maximale vrijheid voor de maximale hoeveelheid mensen beschikbaar is, dat het te voorkomen lijden voorkomen wordt, dat ieder mens de middelen en de mogelijkheid heeft om zijn leven zo in te richten dat bij hem of haar past. En dat we een wereld hebben nu en ook in de toekomst waar deze idealen en waardes voor iedereen mogelijk blijven.

  Ik denk dat de persoonlijke vrijheid een voorwaarde is voor het voorkomen van lijden, immers is in onvrijheid leven op een manier die niet bij je past een stressvolle realiteit. En de kans dat een autoriteit jou beter kent en kan bepalen wat jij nodig hebt, acht ik kleiner dan dat je dat zelf kunt.

  Daarnaast is de ene persoon zijn vrijheid de ander zijn onvrijheid, dus is er een goede balans nodig om leed te minimaliseren. De vrijheid om iemand te beroven staat immers in strijd met de vrijheid om je eigendom te behouden.

  En zo staat ook de vrijheid om te leven in een gezonde wereld in strijd met de vrijheid om deze wereld te vervuilen of deze wereld toe te eigenen.

  Simpel gezegd wil ik een politiek die de individuele vrijheid en identiteit respecteert en de maximale ruimte creëert in de maatschappij hiervoor.
  Een balans tussen beperking van vrijheid en vrijheid zelf, die als doel heeft de maximale vrijheid voor de maximale hoeveelheid mensen te realiseren.

 6. Van der Wal heeft geen belang met achterban maar Thierry Baudet nodigt achterban uit om naar hun mening te luisteren !!
  Word nu WAKKER en steun hem door vandaag nog LID van FVD te worden !!

 7. Elite Parasieten en instituten vertegenwoordigers terugpakken met zelfde spel : “waarom sluiten jullie bepaalde meningen uit?” – “dat doen wij nooit” – “dus jullie respecteren ieders mening?” – “Ja mits redelijk” – “definieert u redelijk” etc…. kunnen zij het uitleggen .. maar uit ervaring weet ik dat bij “nooit” het gesprek eindigt of met een zin in de trend van “met u valt niet te praten” ARGUMENTUM VICI HAHAHA.

 8. graag de discussie opstarten. Is pvv niet in leven geroepen na de moord op pim Fortuyn zodat de kartel de macht kan behouden. Dus de stelling is. is pvv de lange arm van vvd en op deze manier pvv controle overheid is.

 9. Iedereen is welkom hier als je iets bijdraagt aan de maatschappij. Na 5jr wordt de balans opgemaakt en mag je wel of niet blijven. Kost je alleen maar belastinggeld ipv dat je wat opbrengt dan oprotten. Vluchtelingen ook. Na 5jr mag je verwachten dat iemand is geïntegreerd.
  Misdrijfplegend tuig is een no-brainer. Direct uitzetten, geen pardon.
  Onbegrijpelijk hoe linkse partijen recht praten wat krom is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *