Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kops (PVV) SLOOPT CDA’er! ‘Je hebt stoere praatjes, maar je gaat gewoon meelopen met het kabinet!’

23/2/2023

Abonneer om het verzet te laten groeien! Draag je dit kanaal een warm hart toe en wil je de tijd en energie die ik erin steek helpen compenseren. Dan kun je hier een bijdrage doen! 👇🏽
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=li958VKCRBWQkjD9fakB1A

27 gedachten over “Kops (PVV) SLOOPT CDA'er! 'Je hebt stoere praatjes, maar je gaat gewoon meelopen met het kabinet!'”
 1. Heel goed dat het cda straks provinciaal en landelijk volledig weggevaagd wordt en nergens meer in de machtspositie komen (hoop ik) nu nog vvd, d66, cu, groenlinks, pvda, pvdd, volt, ja21, bij1, denk, dan gaan we aardig de goede kant op.

 2. 🤣Cda wie vertrouwd dat schorum nog… niemand toch na het schandaal omzigt was het wel duidelijk voor iedereen in nederland toch ??? alles wat in vak k zit en ook pvda en groenlinks moet je echt laten vallen en zorgen dat ze de macht verliezen. wie weet valt er nog iets te redden. desnoods nexit.

 3. De christenen van het CDA zijn leugenaars. Maar dat is hun niet aan te rekenen. Christenen zijn al eeuwen leugenaars. Christenen hebben al eeuwen een eigen plan. Een plan die al heel veel ellende heeft veroorzaakt, zie de spaanse inquisitie om maar 1 voorbeeld te noemen.

 4. Boswijk, de zoveelste keurige en vrome CDA'er. Zondag naar de kerk en doordeweeks met het asociale en ondemocratische partijkartel kabinet Rutte Nederland verder afbreken.

 5. Kerel cda boswijk komt niet eens uit zijn woorden en maar naar ander wijzen echt geloofwaardig. Alles voor de verkiezingen en daarna boeren nek omdraaien walgelijk

 6. In België hoor je niet veel over boeren en stikstof. Of de overheid verzwijgt dat daar of Nederland laat zich bedonderen. Waar hebben we nog een leger voor met deze regerings inspanningen om NL op te heffen.

 7. Wat hebben wij als Nederlandse mensen, de meest walchelijk KABINET. Nou ik treurt niet als hun wat aan gedaan worden. Ze hebben plannen om de hele Nederlandse bevolking op te sluiten. En maar 15 minuutjes loopafstand van huis te mogen. Naar ons , de Nederlandse burgers wordt niet geluisterd! Wel naar de wereld raad(Caus Swap

 8. CDA VVD D66nichtjes, doen allemaal stoer. Je hoeft maar 1 keer in hun gezicht te schreeuwen en een verse op hun kaak uit te halen, en ze poepen al gelijk in hun broek die nichtjes.

 9. Gelukkig staan er nu BBB-borden langs de snelwegen en hebben veel boerern het licht gezien. Het CDA is al jaren het hondje van Rutte en natuurlijk steunen die oplichters van het CDA het landelijk beleid als de verkiezingen weer voorbij zijn.

 10. Het is wat, al die voorstanders van de bemoeienissen van de NAVO, Amerika, de EU en vooral Nederland. Nu alweer vergeten wat er na de volksopstanden in 2014 is gebeurt. Nu al vergeten wat we hebben gestemd met het Oekraïne referendum. Je moet mee in hun waanzin, je mag niet een andere mening hebben want dat ben je een:

  – rechts-extremist

  – Putin lover

  – Russische propaganda verspreider

  – aanhanger van de FvD 🙄😎

  😳Trouwens wat een arrogantie van de Russen om te denken dat zij onze energievoorzieningen beter kunnen verstoren dan onze roverheid zelf, dit is gewoonweg stuitend🤣😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *