Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #224 vrijdag 29 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-29

Het Adviescollege Publieke Omroep heeft een rapport geschreven over de hervorming van de landelijke omroep waarin onder andere aan bod komt dat omroepen ‘via de achterdeur’ verwijderd kunnen worden.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

24 gedachten over “Komt er een 'achterdeur' voor publieke omroepen?”
 1. Het concept "Publieke Omroep" is inmiddels zo goed als achterhaald. De doorsnee burger zit niet op lineare programmering te wachten. Meer dan ooit kijken mensen geen TV meer. Het is ook makkelijker dan ooit te voren om zelf (zonder overheidsbemoeienis) een mediakanaal te beginnen, kijk maar naar blckbx, Cafe Weltschmerz, Robert Jensen, etc.

 2. Zou in één democratische samenleving één publieke omroep grof gesubsidieerd (én staats gerelateerde reclame, s sire loterijen ezv) moeten worden ?????? Betalende leden zou de publieke omroepen bestaansrecht moeten geven? Géén staatssteun in welke vorm dan ook????? 🤔

 3. Pieter van Geel nog even onbeduidend maar tegelijkertijd een levensgevaarlijke Balkenende fossiel. Een goede advocaat (of desnoods twee) maakt gehakt van dit soort onverdraagzame bedriegers.

 4. Dit is waarom ik al geen jaren kabel tv kijk. Ik kom in het weekend bij m'n ouders en daar staat de tv aan… nog geen 10 minuten kan voorbij komen zonder dat de linkse D66 programma je strot in gestuwd word, zelfs in de reclames. 'Duurzaam' 'groen' 'klimaatverandering', en ik van wat te fuck doet dit in een snickers reclame? Maar de programma's zelf is hetzelfde, kunt nog geen programma opzetten of je krijgt de bomo quota door je strot gestuwd, het nieuws en de praatprogramma's zijn allemaal hetzelfde linkse narratief en hetzelfde zie je bij programma's als koken met who gives a fuck en soort gelijke bullshit. En die van de Ende producties zijn uitgekookte kutprogramma's die al 30 jaar op tv komt. Nee ik boef niet nog een keer help,mijn man is een loser te zien.

 5. Ongehoordnieuws moet blijven, verspreidt eerlijk nieuws wat we van de NOS niet te horen krijgen. Waarom dit censuur we mogen toch vrij en blij leven in Nederland?🇳🇱

 6. De maatschappij wil zeggen en houd in! De economie wat geld oplevert maar daar hebben ze "ons" de gewone burgers voor nodig.. Daar hebben ze "ons" de gewone alleen maar voor nodig en kunnen ze die dat hebben bedacht zichzelf lekker mee verrijken. Waarom denk je anders dat ze zoveel verplichtingen hebben doorgevoerd. De gewone burgers doen het werk en zij verrijken zich daar wel mee met al die belastingen die daarvan nog eens afgaan. Wij zijn nu nog steeds SLAVEN zal ook wel nooit gaan veranderen, vrees ik.

 7. Blijft een feit dat er in de grondwet staat dat er inhoudelijk geen toetsing vooraf mag plaatsvinden. Je kan er allemaal interessante woorden voor vinden, maar als je pluriformiteit wil beoordelen overtreed je bij voorbaat de grondwet.

 8. Zoals gewoonlijk doet de overheid alles zogenaamd om de diversiteit te verhogen volgens henzelf, maar als je hun acties bekijkt doen ze precies het tegenvoergestelde (en de NPO is gewoon een onderdeel van de overheid).

 9. ‘Wie of wát beslis je dan’ oftewel de #wijvanwceendmethode!

  NPO, Opium voor het volk☠️ De eerste plaats is nog steeds hét NOS Journaal van 20 uur, waar op NPO 1 ruim 2,3 miljoen mensen dagelijks naar kijken.

  Angst ontstaat als het denken terugblikt op dingen in het verleden gebeurd zijn of vooruitloopt op dingen die in de toekomst kunnen gebeuren.

  Door te twijfelen komen we tot de waarheid.
  *Cicero

 10. Het valt me op dat al die linkse globalisten van die ouwe kerels zijn. Gates is met zijn 65, 66 de jongste. Die npo knar ook, al al lang in het bejaardentehuis moeten zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *