Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wat als je dingen weet die je liever niet weet

En wat als het aan je knaagt en zwijgen geen optie meer is

Maar waar moet je naartoe met je informatie

En waar is het veilig om dit te delen

Blckbx reikt jou de hand in een maximaal beveiligde omgeving waarin je zelfs anoniem de klok kunt luiden.

https://blckbx.tv/klokkenluider

25 gedachten over “Klokkenluider”
 1. Lekker Peter R de Vries muziekje erbij! Heerlijk dat youtube-entertainment! Of is dit serieus een oproep? Want dit voelt meer aan als een aflevering van Wie is de mol…

 2. Ik word oud en ben niet helemaal mee met onze huidige wereld (geen schande zou je denken) maar toch…het brengt heel wat ellende mee, onlangs verloor ik 5000 euro met dank aan KBC, maar das niet alles, zij blijven de klanten volledig negeren, vervelende dingen zijn het, zo werd mij gezegd dat ik wel een domiciliering had op…niet dus, ik probeer eentje vast te krijgen maar het lukt niet, ze zijn ook met meer he om trucs te bedenken waarmee veel mensen niet wegkomen en …geld verliezen, inderdaad, de boetes blijven me rond de oren vliegen…DANK KBC en…het ga je verder goed

 3. Dank voor de mogelijkheid. Punt is alleen, en dan….? Noem 1 klokkenluider, en casus, die tot wezenlijke openbaarheid en 'closure' heeft geleid? Er is al zo veel publiek beschikbaar en aantoonbaar gecensureerd. En duidelijk dat de pers het niet oppakt. Wel een eerste verhaal, niet het verder onderzoeken en verschaffen van inzicht en informatie. Indien noodzakelijk, de nodige bufferkennis. etc. Tevens is er de groep mensen, die het liever niet naar buiten hebben, of niet willen horen, of blijven volhouden dat er maar niets verandert en sommigen er altijd mee weg komen. Kortom, meer luiders met informatie heeft dat tot nog toe niet doen veranderen. Net als het protesteren. Het kan worden genegeerd, daar waar het naar wordt gericht, zo ziet het er uit. De groep mensen die er wel voor open staan, hebben die nog meer overtuiging nodig dat er genoeg niet in de haak is? Benieuwd naar een reactie, bespiegeling.

  Ik heb zelf veel verhoren beluisterd, zoals die van de problematiek rond de woningbouw corporaties. Er wordt mijns inziens meer gezegd, dan dat er iets meer wordt gedaan. Bijvoorbeeld t.a.v. structurele nijging aan aansturing tot samenvoeging en grootschaligheid.

 4. Interview Huig Plug.! Ik denk dat hij ook veel boven tafel kan krijgen en mogelijk goed is voor uw gericht publiek.
  Klokkenluider van justitie.

 5. Als oude waarheidzoeker/klokkenluider ben ik voor altijd op Fake Book gebloked. Ik mis het om info te delen en ook ontvangen want ik had veel gelijk gezinde gevonden. Blij dat ik jullie ben tegengekomen en hoop veel te delen;)

 6. Hoe moeilijk is het nou om te geloven dat we in een pandemie leven. Het is niet te bewijzen dat de de hele covid situatie fake is, maar het is wel te bewijzen dat mensen dierbare verliezen doordat sommigen mensen zich niet aan de covid restrictions willen houden.

 7. Klokkenluiders worden ALTIJD genaaid. Vooral door de club die zij proberen te beschermen. Plus door alle anderen. Het is dus een loose-loose situatie.

 8. Ok, tip aan klokkenluiders: gebruik geen electronica om met Flavio en zijn team in contact te komen en of gegevens uit te wisselen.
  Denk goed na over hoe je het gaat bewijzen, en hoe je annoniem blijft.
  Aan Flavio: Maak een video voor klokkenluiders om hun uit te leggen hoe ze het best met jou in contact kunnen treden, en hun verhaal kunnen doen, en hoe belangrijk dit is voor onze samenleving. Je kan ook nadenken hoe je klokkenluiders kan helpen om zo de drempel te verlangen.
  Heb je al Omzicht geinterviewd?

 9. Goed plan. Er zijn er zat, maar die durven niet. Er deugd helemaal niets van, van zowel besmettingscijfers, dodental, nietszeggende testen, mutanten en tot slot vaccins. Je bent gevaccineerd, maar niet beschermd, je kunt anderen nog besmetten. Waarom dan een vaccinatie??Om de ander te beschermen?? 0,1% gestorven, de helft niet eens aan corona. Men denkt veilig te zijn met vaccin??? Dit gaat niet over/om virus en beschermen, het gaat volgens mij om hele andere zaken.

 10. kan Flavio mij uitleggen waarom jullie hetzelfde teken/logo/vignet
  dragen als "een oorlog reeds verloren" of is dit toeval??..en dat deze
  twee de jodenster weergeven is dat dan ook toeval?

 11. Klokkenluiders kunnen beter doorgestuurd worden naar de bpoc. Die zijn daar volop mee bezig. Nu weer een nieuwe site?
  Ga naar de bpoc toe!!!
  Dat is veel beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *